vaskonti написа:Абе спокойно можеха още в началото да кажат, че Домусчиев е платил тоя полет и всичко щеше да е забравено.
И сега щяхме да коментираме как Домусчиев плаща разходите на премиера и министри и си осигурява държавен комфорт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vaskonti написа:Абе спокойно можеха още в началото да кажат, че Домусчиев е платил тоя полет и всичко щеше да е забравено.
sin4ec написа:Да, дори и 5-6 бона не са страховитата сума, от която ще се срине бюджета, но кому беше нужно да се дразнят хората с тази демонстрация? И да е повод някое бедствие( недай Боже) или нещо полезно-пък то рязане на лентички. Просташка му работа...
Tommi написа:vaskonti написа:...За общо 3 часа отиване и връщане са похарчени 2400 литра гориво. Тон гориво фуел джет 1 по днешните цени на борсата е 1973 лева или 1000 евро на тон.
Грубата сметка показва, че 4735 лева са отишли само за горивото на вертолета, който е закарал премиера и финансовия министър до Разград, а не 2900 лева както се твърди в съобщението.
Не знам от къде ги взимат цените, но щатските цени (а и не само те) на горивото са 1,86 долара за галон. И сметката ще излезе доста по-тънка от представената.
GA_ veliki написа:
Домуса да плати даада.Нали обеща да вложи 20млн. в стадиона, ако боко помогне за трибуната "моци"(бахти обещанието).Е, ние с данъците платихме тибуната, ама нещо не виждам и 10милки вложени от домуса.Та дори и 5 бинки, за да си отреже лентата боко, са мижав процент от подаръка му за делиорманския.
Кашчей написа:Tommi написа:vaskonti написа:...За общо 3 часа отиване и връщане са похарчени 2400 литра гориво. Тон гориво фуел джет 1 по днешните цени на борсата е 1973 лева или 1000 евро на тон.
Грубата сметка показва, че 4735 лева са отишли само за горивото на вертолета, който е закарал премиера и финансовия министър до Разград, а не 2900 лева както се твърди в съобщението.
Не знам от къде ги взимат цените, но щатските цени (а и не само те) на горивото са 1,86 долара за галон. И сметката ще излезе доста по-тънка от представената.
Любопитно, колко ли е там цената на дизела на галон, за да направим съпоставка с 2.40 на литър у нас..а и с бензина на дребно де. Не мисля, че правителственият хеликоптер зарежда на бензиностанция на Лукойл или на ОМВ
Кашчей написа:Tommi написа:vaskonti написа:...За общо 3 часа отиване и връщане са похарчени 2400 литра гориво. Тон гориво фуел джет 1 по днешните цени на борсата е 1973 лева или 1000 евро на тон.
Любопитно, колко ли е там цената на дизела на галон, за да направим съпоставка с 2.40 на литър у нас..а и с бензина на дребно де. Не мисля, че правителственият хеликоптер зарежда на бензиностанция на Лукойл или на ОМВ
Кашчей написа:sin4ec написа:vaskonti написа:Абе спокойно можеха още в началото да кажат, че Домусчиев е платил тоя полет и всичко щеше да е забравено.
Да, това би било решение, но акъл-море, глава кофа!
Тук има лаф, който му подхожда повече:
-Капу маре, минте-наре
Глава голяма, ама акъл няма
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта