Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Кашчей » 18 май 2015 23:12

dunavfc написа:Стадионът на Лудогорец се използва само и единствено от ФК Лудогорец, залата в Русе може да се използва за 239128312 дейности, обясни ми, наистина ли не я виждаш разликата ?

Ти само това ли виждаш? А фактът, че става въпрос за Общинска собственост не ти прави впечатление, нали

Ремонт на игрище в с. Краище (1-ва фаза)
община Белица
104 000

Те това игрище кой ще го ползва и за какво?

А този център
Изграждане на културно-информационен център в ромската махала в с. Малорад
община Борован
473 000
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 18 май 2015 23:21

Кашчей написа:
dunavfc написа:Стадионът на Лудогорец се използва само и единствено от ФК Лудогорец, залата в Русе може да се използва за 239128312 дейности, обясни ми, наистина ли не я виждаш разликата ?

Ти само това ли виждаш? А фактът, че става въпрос за Общинска собственост не ти прави впечатление, нали

община Белица
104 000

А този център
община Борован
473 000

Този стадион е общински само формално, дефакто е на Домусчиев, без никакво значение, какъв е правният му статут.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 май 2015 00:20

Борисов летял до Разград с „Авиоотряд 28”, за да спести пари

Разбрахте ли сега защо е летял? "За да спести пари". :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 19 май 2015 10:37

dunavfc написа:
Кашчей написа:

община Белица
104 000

А този център
община Борован
473 000

Този стадион е общински само формално, дефакто е на Домусчиев, без никакво значение, какъв е правният му статут.

Няма как да е общински само формално, след като по документи е на Общината, а не частен. То почти всеки отбор в България се управлява с частни средства, но стадионите и залите са или общински или държавни и те трябва да се грижат за собствеността си, да ги отдават на концесии или под наем на собствениците на отборите. А към наема може да се приспаднат инвестициите на собствениците, които влагат в съоръженията. Може да се каже, че Домусчиева вложи много в стадиона, тъй като общината няма пари, а също така Държавата отпусна пари и за други спортни съоръжения в България. Не виждам разлика от залата в Русе и стадиона в Разград, той също може да се ползва и за други събития, както се отнася и за залата в Русе.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 май 2015 11:09

diplomat написа:
Борисов летял до Разград с „Авиоотряд 28”, за да спести пари

Разбрахте ли сега защо е летял? "За да спести пари". :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:
Готин е а?
И как е спестил пари като НСО са пътували до Разград с колите или може би г-н Кирил Домусчиев
е осигурявал охраната на правителствените лица по време на престоя им в Разград.
Или пък Баце е бил без охрана? :mrgreen:
Това са глупости, Лилито реже лента на сектор ама вчера излезе една новина че края на магистралата София - Кулата
не бил проектиран, били го забравили и сега набързо ще се проектира и ще се изхарчат 3 млн. лв от бюджета, обаче сметка
на някой ще се потърси ли? Проектанти, хората гледали избрали и одобрили проекта на гърците които вече закъсняват
ужасно със сроковете!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 май 2015 15:56

Баце тотално е изтрещял! Мае се как матряла се осмелява да надига глас и да се възмущава за разходка с хеликоптер. После тръгна да укорява матряла, че не бил инициативен, щото банките били пълни с пари, кредитите били много ниски :?: , а ние само сме седяли и сме си бъркали в носовете, а не сме навземали кредити да станем бизнесмени.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 май 2015 17:34

dunavfc написа:
Кашчей написа:

община Белица
104 000

А този център
община Борован
473 000

Ти си безнадежден случай, вярвай ми!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 май 2015 19:26

Вчера хората направиха анализ: колко харчи хеликоптера, колко е горивото като цена, какво е разстоянието и се получи към 5800 лв само за гориво. Не знам дали има разходи за поддръжка и подготовка, хонорор на летците, въздушен контрол и прочее, но цената на полета не е 2-3 000 лева, както се опитаха да обясняват...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 май 2015 19:33

sin4ec написа:Вчера хората направиха анализ: колко харчи хеликоптера, колко е горивото като цена, какво е разстоянието и се получи към 5800 лв само за гориво. Не знам дали има разходи за поддръжка и подготовка, хонорор на летците, въздушен контрол и прочее, но цената на полета не е 2-3 000 лева, както се опитаха да обясняват...

http://www.gift.bg/?lng=1&prod=1387

Не ги знам какви сметки правят, но ето цена на летателен час с хеликоптер, включващ всичко (при това е туристически, а не правителствен).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2015 19:59

Кашчей написа:
sin4ec написа:Вчера хората направиха анализ: колко харчи хеликоптера, колко е горивото като цена, какво е разстоянието и се получи към 5800 лв само за гориво. Не знам дали има разходи за поддръжка и подготовка, хонорор на летците, въздушен контрол и прочее, но цената на полета не е 2-3 000 лева, както се опитаха да обясняват...

http://www.gift.bg/?lng=1&prod=1387

Не ги знам какви сметки правят, но ето цена на летателен час с хеликоптер, включващ всичко (при това е туристически, а не правителствен).

Зарежи тая пърпоретка.
Ето ти МИ 8 -
Изображение
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Свободна зона”