Днес ли е деня за лицензите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Днес ли е деня за лицензите?

Мнениеот loko1 » 19 май 2015 10:07

Локомотив Сф има голям шанс да вземе лиценз за Европа, като дефакто това означава и за вътрешното първенство, разбра Gong.bg.

Адвокатът на клуба Михаил Михайлов отново бе потърсен от нашата медия за актуална информация, свързана с лиценза на клуба.

„Преди минути се чух с шефа на Лицензионната комисия Валентин Стоев. От него знам, че в медийните информации, че не получаваме лиценз, появили се тук и там, няма нищо вярно, поне в частта, която касае Локомотив Сф. За другите клубове не знам, нас ни интересува само Локомотив Сф. Спокойни сме, че ще получим лиценз за Европа. Заседанието на Лицензионната комисия ще бъде във вторник, така че към днешна дата няма как да има официална информация по тази тема“, заяви Михайлов.

http://lokosofia.gong.bg/bg-football/a- ... opa-328553

Тази комисия днес ли ще заседава, ще има ли информация за лицензите?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

redchampions
Контакти:

Re: Днес ли е деня за лицензите?

Мнениеот redchampions » 19 май 2015 10:56

УЕФА трябва да забрани на всички БГ отбори да играят в Европа! Само така няма да искат да дойдат никакви чужденци, ще започнат да играят юноши в отборите и нещата ще се оправят. Като едно време...

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 19 май 2015 11:01

Доколкото знам днес трябва да стане ясно.Но погледнато от друг ъгъл,по-добре да не ходим там.Давам максимум 2 кръга с неизвестни отбори от страни като Сан Марино,Гибралтар или Андора преди да ни елиминира отбор например от Молдова.Лично аз се надявам момчетата да играят да си вземат медала,другото е вятър и мъгла,без пари и амбиции не става.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 19 май 2015 12:13

Turo написа:Доколкото знам днес трябва да стане ясно.Но погледнато от друг ъгъл,по-добре да не ходим там.Давам максимум 2 кръга с неизвестни отбори от страни като Сан Марино,Гибралтар или Андора преди да ни елиминира отбор например от Молдова.Лично аз се надявам момчетата да играят да си вземат медала,другото е вятър и мъгла,без пари и амбиции не става.

Първо не виждам с какво другите са по-добри, второ 2 кръга в турнирите ти носят 1000000 лв. приходи и трето с Васев начало няма да отпаднем от анонимници. Та последният път отпаднахме с дузпи от отбор с 15-пъти по-голям бюджет от нашия.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 19 май 2015 12:16

redchampions написа:УЕФА трябва да забрани на всички БГ отбори да играят в Европа! Само така няма да искат да дойдат никакви чужденци, ще започнат да играят юноши в отборите и нещата ще се оправят. Като едно време...

А ти живял ли си в това време,знаеш ли колко и какви футболни школи и "интернати'' ,какви терени,треньори и условия имаше и колко има сега(не тия т.н. школи,които сега съществуват само защото са задължителни).Във всяко едно селце може вода за пиене да нямаше но футболен терен и отбор имаше(сега и хора няма).

Потребителски аватар
lifes
Контакти:

Мнениеот lifes » 19 май 2015 12:28

В лига Европа парите които се дават в първите три предварителни кръга са по 200 - 250 хил. евро на кръг. Кой бяга от поне 400 000 евро. Дано успеем и с лиценза и в мачовете с ЦСКА и Ботев.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 май 2015 13:23

Ее, пак ли няма да бием... В България всичко е пари, документи и лицензи и много, много хейт, кога намират време за футбол не знам? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 19 май 2015 14:29

dreben23 написа:Ее, пак ли няма да бием... В България всичко е пари, документи и лицензи и много, много хейт, кога намират време за футбол не знам? :)

Когато хората са на работа за да не ги гледат.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 май 2015 16:12

Локомотив Сф няма да вземе лиценз !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 19 май 2015 16:52

stefani написа:Локомотив Сф няма да вземе лиценз !

Ще и се на леля Стефка, както и се ще някой да ...

Ще вземе не бой се.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Върни се в “Локо София”