След близо 20 века Античният театър доживя и чалга концерт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: След близо 20 века Античният театър доживя и чалга конце

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 17 май 2015 20:52

diplomat написа:
язе написа:
diplomat написа:Един мощен КУР за чалгата!!! Как може тази цигания да се сравнява с младежката музика на миналия век, която има смисъл, има сила, има призвание, има талант, има разнообразие... Кой позволи тази циганизация, която няма аналог в световен план?!?!?! :evil: :evil: :evil:

Общо взето се движим като щатите, с няколко години закъснение. Там черните тотално превзеха музикалния бизнес, след 90 та година и наложиха тяхната си чалга. При нас го направиха мургавите...

За неща, които грам не разбираш, по-добре си трай, щото пак се излагаш. ;) "Rap" идва от "rhymes and poetry" - рими и поезия. Точно тази музика започва със силно обозначен социален смисъл, като животът и всички негови производни (тъга, радост, неволя, късмет, общественост, разделение) са главните теми. Сегашният вариант на тази музика е преработен и смлян от дебелите БЕЛИ чичковци с якички, които контролират музикалната индустрия, така че всяка гнусна сган да се радва като побъркан олигофрен на забили немузикални ритми, нямащи нищо общо с първоначалния хип-хоп. Такива профани сте някои на тема музика, а и като цяло на всякакви теми - толкова ви струват и политическите възгледи като цяло. :| :roll: :x

Рими и поезия.Да ти има римите и поезията на тази псевдомузика с говор.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 17 май 2015 22:06

diplomat написа:
язе написа:
diplomat написа:Един мощен КУР за чалгата!!! Как може тази цигания да се сравнява с младежката музика на миналия век, която има смисъл, има сила, има призвание, има талант, има разнообразие... Кой позволи тази циганизация, която няма аналог в световен план?!?!?! :evil: :evil: :evil:

Общо взето се движим като щатите, с няколко години закъснение. Там черните тотално превзеха музикалния бизнес, след 90 та година и наложиха тяхната си чалга. При нас го направиха мургавите...

За неща, които грам не разбираш, по-добре си трай, щото пак се излагаш. ;) "Rap" идва от "rhymes and poetry" - рими и поезия. Точно тази музика започва със силно обозначен социален смисъл, като животът и всички негови производни (тъга, радост, неволя, късмет, общественост, разделение) са главните теми. Сегашният вариант на тази музика е преработен и смлян от дебелите БЕЛИ чичковци с якички, които контролират музикалната индустрия, така че всяка гнусна сган да се радва като побъркан олигофрен на забили немузикални ритми, нямащи нищо общо с първоначалния хип-хоп. Такива профани сте някои на тема музика, а и като цяло на всякакви теми - толкова ви струват и политическите възгледи като цяло. :| :roll: :x

Опааа, май те сръгах по слабото място. Рап, ар енд би... както и да го наречеш, си е просто американска, шибана чернилска чалга!!! От запада вече никаква свестна музика не идва, заради шибаните чернилки. За наша рокаджийска радост, северняците и германците все още дишат и произвеждат качествен хеви метъл.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BSDsYmZREwo[/youtube]
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 май 2015 00:08

Нищо лично, ама си живейте в пра-историческия комунизъм и не говорете по теми, по които ще ви насера, ама много яко. Качествен рок и метал уважавам супер много, любимият ми музикант е фронтмен на метал група, така че да си имаме уважението. Мога да ви насера още сега с български рап от 2014, който обаче не е дришко и 100 лайна, и заради това не се котира толкова.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 май 2015 20:54

На тема Рок музика, много трудно ще ме насереш! Ама много... 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 май 2015 21:10

язе написа:На тема Рок музика, много трудно ще ме насереш! Ама много... 8-)

Казах къде и защо бих срал, казах и че рока много го уважавам, мога да слушам Годсмак до превъртане. Иначе викам едно аверче, дето учи в СЗ и може да се почвате. :lol:

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 18 май 2015 21:14

Не знам за кво си мислите, че сте открили топлата вода с рока :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 май 2015 21:55

becks32milan написа:

Не те разбрах. Ква топла вода, кви пет лева? :?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 май 2015 21:56

diplomat написа:

Казах къде и защо бих срал, казах и че рока много го уважавам, мога да слушам Годсмак до превъртане. Иначе викам едно аверче, дето учи в СЗ и може да се почвате. :lol:

Давай го! Ще го разбия. 8-)

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 19 май 2015 00:05

язе написа:
becks32milan написа:

Знаеш всички популярни групи, 5-6 по-неизвестни, и вече никой не може да ти стъпи на малкия пръст :lol:

Все пак, кои са ти любимите групи, коя група според теб е най-добрата в рока и хард рока ?
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 21 май 2015 20:59

becks32milan написа:
язе написа:
becks32milan написа:

Знаеш всички популярни групи, 5-6 по-неизвестни, и вече никой не може да ти стъпи на малкия пръст :lol:

Все пак, кои са ти любимите групи, коя група според теб е най-добрата в рока и хард рока ?

Любимите ми групи? Толкова са много... Айде такива от ранга на Пърпъл, Снейк, Джудас, Мейдън, Деф Лепард, Лед Цепелин, Пинк Флойд няма да ги броим. Ще кажа само по- неизвестните- Queensryche, Pink Cream 69, Metal Church, Megadeth, House of Lords, Racer X, Mr Big, Dokken, Pretty Maids, Cinderella, Lynch Mob, Transvision Vamp, Republica, Depeshe Mode, King Diamond, Crimson Glory, Masterplan, Nightwish, Alcatrazz, Cacophony, Twisted Sister, Faith no More, Dream Theater, Helloween, Accept, Kingdom Come... мога да изброявам до сабахлен.
Кои са най- добрите е много субективно, но за мен в хард рока дъ бест са Снейк, в рока изобщо- Пинк Флойд... с някои уговорки. В пънкарията май са Offspring, колкото и дя е неуважително това към хора като Секс Пистълс и Иги Поп...
Друго нещо?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BKzXYK2hEws[/youtube]
Поздрафче...

Върни се в “Свободна зона”