Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 18 май 2015 18:54

9lives написа:
Reports originating from Spain claim that Liverpool owners Fenway Sports Group (FSG) are considering replacing Brendan Rodgers with Rafa Benitez in the summer.

Klopp and Benitez appear to be the frontrunners for a vacancy that doesn't exist. The official line is that Rodgers is safe but is widely accepted that if he remains in the job past the summer that this will only be because others turned down the opportunity to come in.

[via KOP talk]

Пълни глупости и двамата треньори ще имат претенции ,които не влизат в модела. Докато Роджърс е мишок,няма какво да губи ,само може да спечели и си мълчи ,удобен им е . Забравете за смяна на треньора ,иначе ще останете много разочаровани.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 18 май 2015 18:57

Едва ли Борусия и Наполи са предоставяли кой знае какви удобства на треньорите, че "моделът" да не успее да ги удовлетвори.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 18 май 2015 20:33

Тони написа:Едва ли Борусия и Наполи са предоставяли кой знае какви удобства на треньорите, че "моделът" да не успее да ги удовлетвори.

Много точно казано стига с тая глупост МОДЕЛА аз КЛОП не съм го виждал да има трансфер извън МОДЕЛА в БОРУСИЯ ама стана шампион с отбор който струваше общо 50-на милиона евро :lol: :lol: Рафа единствения му трансфер извън модела беше Игуаин и то не знам каква заплата има + този трансфер стана заради продажбата на Кавани и парите който взеха ;)
Тренер стига с тея глупости модела та модела РАФА мечтае да се върне и никога Рафа не е разполагал с огромни средства, така че тоя МОДЕЛ не е толкова фатален (аз не искам пак Рафа, но по-добре той отколкото Браян)......
Клоп в Борусия няма скъпи трансфери и играчи с огромни заплата ама може да се справи 10 пъти по-добре от Брендо като използва и той МОДЕЛА МОДЕЛА МОДЕЛА!!!!!!!!
Има 3-4 тренъора който могат да вдигнат отбора и да изградят боеспособен отбор в РАМКИТЕ НА МОДЕЛА и БР не влиза в тях ;) С класа и аз мога да стана тренъор и да съм успешен, но в такава ситуация трябва да се търси човек който може и го е доказал БР не е човека и ще се повторя пак най-голямата грешка на американците ще е да оставят БР + комитета и да продължават да купуват таланти с ниски заплати.
Единия вариянт е нов тренъор и спортен директор вместо паляците(комитета) другия вариянт е хвърляне на много пари и тавана на заплатите да се повиши значително + последен шанс за Браян Роджърс ;)

Най-правилното изказване Роджърс е МИШОК много точно и на място, защото е мишок трябва да се махне и да дойде някой който поне има психика и класа да изгради отбор с подобни финансови средства и заплати!!!!!!
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 май 2015 20:48

В тази тема имам чувството, че думата "модел" е на всеки 3 реда :lol:

---

MARTINEZ DISMISSES LIVERPOOL LINK

Real Sociedad defender Inigo Martinez has dismissed talk of a move to Liverpool as mere speculation.

Reports from Spain earlier this month claimed the Reds had made a €20m offer for the centre-back, who has impressed over the past few seasons at the Basque club. The player himself is happy in San Sebastian and says he is unaffected by mooted interest from Merseyside.

When asked about a reported offer from Anfield, he told AS: “They are rumours that sometimes come out more and sometimes less, and I am very calm. I have two more years on my contract and in that sense I am not concerned about that sort of thing.”

POOLE ON TRIAL AT POOL

Newport County have confirmed youngster Regan Poole is currently on a week long trial with Liverpool.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 май 2015 20:55

Как можете да наречете един човек мишок без дори да го познавате.Поне да бяхте постигнали колко него.Нямате никакво уважение към този човек.
И аз не го познавам лично и косвено.Никога не бих го нарекъл мишок.Никой от нас не знае какви са му уговорките със собствениците на тима.
Много ни бива нас българите в квалификациите на други без да се гледаме ние какво сме.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 18 май 2015 21:09

Ваште фенове го казват, смятай ... :lol:

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 18 май 2015 21:15

iliev72 написа:Как можете да наречете един човек мишок без дори да го познавате.Поне да бяхте постигнали колко него.Нямате никакво уважение към този човек.
И аз не го познавам лично и косвено.Никога не бих го нарекъл мишок.Никой от нас не знае какви са му уговорките със собствениците на тима.
Много ни бива нас българите в квалификациите на други без да се гледаме ние какво сме.

Може би ще ни обясниш точно какво е постигнал че не се сещам.Колко купи е спечелил,колко пъти е станал шампион, колко добри трансфера е направил ?Едва ли някой би се уговарял с мениджъра си да превърне отбора от Европейски колос в средняк.Това което е постигнал Роджърс може да го постигне абсолютно всеки а именно - нищо.Малко по сложно е да постигнеш нещо и ако Роджърс беше постигнал каквото и да било нямаше да има епитети по негов адрес.И това че ние Българите сме добри в квалификациите далеч не е вярно.В официалния форум на отбора има далеч по-крайни изказвания за Роджърс.Когато в един отбор има очевиден,голям спад в играта е абсолютно нормално феновете да са недоволни и по това те си приличат в цял свят.Разбира се винаги има изключения с хора които не знаят какво искат и като ги попиташ не могат да отговорят смислено като например защо някой би подкрепял мениджър който води отбора си към дъното :?:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 май 2015 21:18

Мишок като треньор,не като човек ;) Какъв е като човек ще ме вълнува,ако си пия уискито с него!
Действията му (или по-точно бездействията)говорят достатъчно.Писали сме ги 100 пъти поне,да не ги повтаряме пак.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 май 2015 21:20

Тони написа:Ваште фенове го казват, смятай ... :lol:

Не употребявай тази дума за тях.Те са изпълнителни директори , собственици и т.н.Те назначават и уволняват всеки ден.Нищо , че нямат идея какво означава това.Търсят сметка на назначените хора от FSG , нищо че нямат общо с тази фирма.Въобще те са всичко , но не и фенове с малки изключения.Типични българи които търсят сметка на хора до които дори не могат да се докоснат.Жалка история.Интересно ми е кога ще разберат значението на думата фен/поддръжник и ще започнат да се държат като такива.
slash1912 написа:Мишок като треньор,не като човек ;) Какъв е като човек ще ме вълнува,ако си пия уискито с него!
Действията му (или по-точно бездействията)говорят достатъчно.Писали сме ги 100 пъти поне,да не ги повтаряме пак.

Ти бил ли си до него на скамейка за да имаш идея защо точно такива решения взема ?! Аз не съм бил и не бих се наел да го квалифицирам като такъв.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 18 май 2015 21:27

iliev72 написа:Как можете да наречете един човек мишок без дори да го познавате.Поне да бяхте постигнали колко него.Нямате никакво уважение към този човек.

Колега, хората искат да го оправдаят и затова пишат, че има уговорки и нашия е с вързани ръце. Защото, ако това не е така, никак не говори добре за мениджърските му способности след 3 години и изхарчени 200 милиона за не особено талантливи футболисти.

Върни се в “Ливърпул”