Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

KellyB

Re: Кога Д.Тасев ще се извини на Домусчиев ?!?

Мнениеот KellyB » 18 май 2015 11:23

fen-fen написа:Хайде и тук да го кажа - Редно беше да сдържи емоциите си. Не одобрявам постъпката му, не че и аз не бих го нахранил този журналист просто защото търсеше провокацията, но човек на неговото ниво не трябва да го прави в ефир. Има хиляди други начини .... Изпусна си нервите и това е факт. Сега всички акцентират върху това и тези които го мразят им е добре дошло. Да погледнем нещата по отдалече обаче и защо смятам, че донякъде разбирам афекта му. Тази атаката започна седмици преди това събитие. Декларации с унизителни квалификации към него и отборът на Лудогорец - "обективните" журналисти нищо!? Непрекъснат рев,че първенството е купено - "обективните" журналисти нищо!? Именно "обективните" журналисти пускат провокативни статийки и чрез тях насаждаха омраза към провинцията и феновете на Лудогорец! Само, че същите "обективни" журналисти забравят,че галениците на книжните грандове не са това което са били и в последните години и не заслужават слугинажа на "безпристрастната" журналистика. Кажете защо "обективните" журналисти не попитат защо в София на националния стадион който е за 40 000 души ходят по 400 ? Този журналист не прави ли разлика между населението на 30 хил град и 2 мил. София? Не видя ли четвъртата титла, радостта на хората, организацията, красивото съоръжение, перфектните условия за работата на журналистите, а отиде на стадиона да брои празните места? Господата журналисти, първо себе си да погледнат и да започнат да отразяват събитията безпристрастно а не с провокативни въпроси, да омаловажават успехите на даден отбор който и да е той, бил столичен бил от провинцията, защото по този начин няма да помогнат на българския футбол. Когато някой журналист оклевети или пише поръчкови статии - нищо! Абсолютно Нищо! Че с подобни материали създават настроения сред обществото срещу личности, фенове на отбори, че засягат достойнството на семействата им......!? Това ли е свободното слово? Това ли е обективната журналистика!? На тях сметка кой им държи за изговорените и изписаните помии!? Така, че човешката простотия, злоба и завист нямат аналог в света. Каквато ни е държавата, такива са ни журналистите , такива са ни и футболните босове. Никой не прави изключение.....!

П.С. Аз безплатен билет не съм имал. Платих си 25 лв като добър човек. Не знам дали е имало такива билети, но и да е имало те са били юбилейни, и е възможно да са предназначени за определен кръг от хора, но в никакъв случай не са за масовия фен.

От ръководството са видяли, че билетите по 25 лв. не се харчат и почват да раздават по училища и фирми такива със стойност 0.00 лв само и само стадиона да се понапълни! Какво се правиш на ощипана мома, вижда се, че цял сектор има празен!

Потребителски аватар
bnborisov1
Контакти:

Мнениеот bnborisov1 » 18 май 2015 11:28

Според мене журналиста настъпа по мазола Кирю, и затова той така изтрещя. Пак казвам, с неговото положение трябва да е повечко в сянка, а не постоянно пред камерите. А ако е цървул , трябва малко повече да го крие.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 18 май 2015 11:32

fen-fen написа:Хайде и тук да го кажа - Редно беше да сдържи емоциите си. Не одобрявам постъпката му, не че и аз не бих го нахранил този журналист просто защото търсеше провокацията, но човек на неговото ниво не трябва да го прави в ефир. Има хиляди други начини .... Изпусна си нервите и това е факт. Сега всички акцентират върху това и тези които го мразят им е добре дошло. Да погледнем нещата по отдалече обаче и защо смятам, че донякъде разбирам афекта му. Тази атаката започна седмици преди това събитие. Декларации с унизителни квалификации към него и отборът на Лудогорец - "обективните" журналисти нищо!? Непрекъснат рев,че първенството е купено - "обективните" журналисти нищо!? Именно "обективните" журналисти пускат провокативни статийки и чрез тях насаждаха омраза към провинцията и феновете на Лудогорец! Само, че същите "обективни" журналисти забравят,че галениците на книжните грандове не са това което са били и в последните години и не заслужават слугинажа на "безпристрастната" журналистика. Кажете защо "обективните" журналисти не попитат защо в София на националния стадион който е за 40 000 души ходят по 400 ? Този журналист не прави ли разлика между населението на 30 хил град и 2 мил. София? Не видя ли четвъртата титла, радостта на хората, организацията, красивото съоръжение, перфектните условия за работата на журналистите, а отиде на стадиона да брои празните места? Господата журналисти, първо себе си да погледнат и да започнат да отразяват събитията безпристрастно а не с провокативни въпроси, да омаловажават успехите на даден отбор който и да е той, бил столичен бил от провинцията, защото по този начин няма да помогнат на българския футбол. Когато някой журналист оклевети или пише поръчкови статии - нищо! Абсолютно Нищо! Че с подобни материали създават настроения сред обществото срещу личности, фенове на отбори, че засягат достойнството на семействата им......!? Това ли е свободното слово? Това ли е обективната журналистика!? На тях сметка кой им държи за изговорените и изписаните помии!? Така, че човешката простотия, злоба и завист нямат аналог в света. Каквато ни е държавата, такива са ни журналистите , такива са ни и футболните босове. Никой не прави изключение.....!

П.С. Аз безплатен билет не съм имал. Платих си 25 лв като добър човек. Не знам дали е имало такива билети, но и да е имало те са били юбилейни, и е възможно да са предназначени за определен кръг от хора, но в никакъв случай не са за масовия фен.

Ти да не взривяш още влакове? Днес е 18.05.2015г. и си има норми на поведение. Много съжалявам хора като теб и другите, които ще се опитат да защитават тая простотия(нещо като преброяване на троловете). Човекът, който защитаваш е фактор в държавата ни, думата му се чува и тежи. Той е от един от тези, които определят кога да се пенсионираме, колко да е мин. работна заплата, размер на пенсионните вноски и т.н. Зад него стоят огромни капитали. Все неща, които те касаят много повече от някоя футболна победа, повярвай ми. Тази проява не му е първата, спомнете си, че наричаше някои министри "комсомолци" имаше и др. Този човек притежава огромна власт, а всъщност е един съвсем обикновен..............

Ники.Габрово

Мнениеот Ники.Габрово » 18 май 2015 11:35

Краставичарят Ганчо написа:Не съм от Разград и не съм фен на Лудогорец, но силно се възмутих от провокацията и интригата, която създаде журналиста Тасев със супертъпия си и провокативен въпрос към човека даващ най-много пари за футбола в България.
В такъв празничен момент, когато Лудогорец печели 4-та титла, открива се нова модерна трибуна, всички са в приповдигнато настроение ти да задаваш тъкъв неадекватен и тъп въпрос. На всичко отгоре и необективен и тенденциозен, защото на трибуните си е имало предостатъчно хора и 98% от местата са били заети. Това, че интелигентен и по принцип сдържан човек като Домусчиев е избухнал по такъв начин, показва до каква степен е бил провокиран. Но както винаги в България повече съдим този който си е изпуснал нервите, а не истинския виновник, този който го е провокирал. Според мен е редно както Домусчиев се извини за изпуснатите си нерви, така и Тасев да се извини за провокацията и интригата, която създаде. А от бТВ нека се замислят сериозно заслужава ли подобен журналист задаващ такива тъпи въпроси да работи в голяма медия като тяхната.

Напълно съм съгласен ! Това жалко човече от БТВ искаше да каже - " След като моят любим отбор не може да празнува като Шампион , ще направя всичко възможно и другите да не могат да празнуват !! " След като ние не можем да сме щастливи , няма да позволим и на другите !! Завистлива душичка от БТВ !!!!! Не случайно Лили Иванова пее - " Най - мъчно се понася чуждо щастие ..... "
ХЕГЕМОНИЯТА НА ЛУДОГОРЕЦ - ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ !!!

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 18 май 2015 11:41

Лимонадения Джо написа:

Ти да не взривяш още влакове? Днес е 18.05.2015г. и си има норми на поведение. Много съжалявам хора като теб и другите, които ще се опитат да защитават тая простотия(нещо като преброяване на троловете). Човекът, който защитаваш е фактор в държавата ни, думата му се чува и тежи. Той е от един от тези, които определят кога да се пенсионираме, колко да е мин. работна заплата, размер на пенсионните вноски и т.н. Зад него стоят огромни капитали. Все неща, които те касаят много повече от някоя футболна победа, повярвай ми. Тази проява не му е първата, спомнете си, че наричаше някои министри "комсомолци" имаше и др. Този човек притежава огромна власт, а всъщност е един съвсем обикновен..............

Разбирам, че ти не си прочел изобщо какво съм написал. Я виж още веднъж как започва моето мнение!? В коментара си се опитах да обобщя нещата защо се стигна до там!?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 18 май 2015 11:48

Не, прочетох го, трудно но го прочетох, само и само да ти отговоря. Два реда за простотията, а 20пъти повече за замазване на простотията. Някога е по-добре нищо да не кажеш. Просто можеше да си затраете и го оставете сам да се оправя. Той може и сам да се оправя. И се стигна до там не защото му бе зададен един обикновен въпрос,а защото този човек няма никаква мярка и се е напълно самозабравил.
Последна промяна от Лимонадения Джо на 18 май 2015 11:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 май 2015 11:49

Само това все още не се е случвало в родната действителност - репортерите да се извиняват на футболните босове, че им задават въпроси и им нарушават душевното спокойствие. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

bob_dylan
Контакти:

Мнениеот bob_dylan » 18 май 2015 11:50

Кики дотолкова е свикнал с медиен комфорт, че не може да понесе един нормален въпрос, който му се вижда неприятен. Спомнете си интервюто за Диема Спорт, което му бяха взели. В неговия офис, задават му се предварително уговорени въпроси, той си се беше подготвил какво да отговаря и цитира. И журналистът, едва ли не, му се извиняваше, че трябва да го пита за безумното ритане на Моци в корема на Николич. И сега избухва така на нормален въпрос за трибуните?! Кое му е провокативното на въпроса, бе хора? Вече го бяха питали за титлата, за треньора, за стадиона, за бъдещите планове, за селекцията, какво друго да го питат? Видя се, че наистина е имало някакви празни места по трибуните, защо да не го питат за тях?
Замислете се ръководствата на Левски и ЦСКА на какви много по-неудобни и гадни въпроси са били подлагани, да не би някой от тях да е тръгнал да обижда, че и да избутва журнилистите?!
И ако Домусчиев съди Пенев за 40 000 лв, заради това, че Любо каза в ефир, че не можел да играе футбол като малък, то сега журналистът от БТВ за колко трябва да го съди него?

ivan_kolev
Контакти:

Мнениеот ivan_kolev » 18 май 2015 11:51

Що за абсурдно и платено мнение.

Каква е провокацията от въпроса: " Не сте ли обиден, че имаше празни места по трибуните?" - нищо провокативно не виждам аз. и Второ какво значи той го провокира, по тази локига може да оправдаем и убийство, убиецът е бил провокиран и убитият е виновен, защото го е провокирал.
Мисля да спра да мисля!

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 18 май 2015 11:51

Лимонадения Джо написа:Не, прочетох го, трудно но го прочетох, само и само да ти отговоря. Два реда за простотията, а 20пъти повече за замазване на простотията. Някога е по-добре нищо да не кажеш. Просто можеше да си затраете и го оставете сам да се оправя. Той може и сам да се оправя.

А кой трябва да възрази на журналистите, когато говорят глупости и създават интриги! За реакцията на Домусчиев се изписа достатъчно, а за мазния провокатор почти нищо.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Върни се в “Футбол - България”