fen-fen написа:Хайде и тук да го кажа - Редно беше да сдържи емоциите си. Не одобрявам постъпката му, не че и аз не бих го нахранил този журналист просто защото търсеше провокацията, но човек на неговото ниво не трябва да го прави в ефир. Има хиляди други начини .... Изпусна си нервите и това е факт. Сега всички акцентират върху това и тези които го мразят им е добре дошло. Да погледнем нещата по отдалече обаче и защо смятам, че донякъде разбирам афекта му. Тази атаката започна седмици преди това събитие. Декларации с унизителни квалификации към него и отборът на Лудогорец - "обективните" журналисти нищо!? Непрекъснат рев,че първенството е купено - "обективните" журналисти нищо!? Именно "обективните" журналисти пускат провокативни статийки и чрез тях насаждаха омраза към провинцията и феновете на Лудогорец! Само, че същите "обективни" журналисти забравят,че галениците на книжните грандове не са това което са били и в последните години и не заслужават слугинажа на "безпристрастната" журналистика. Кажете защо "обективните" журналисти не попитат защо в София на националния стадион който е за 40 000 души ходят по 400 ? Този журналист не прави ли разлика между населението на 30 хил град и 2 мил. София? Не видя ли четвъртата титла, радостта на хората, организацията, красивото съоръжение, перфектните условия за работата на журналистите, а отиде на стадиона да брои празните места? Господата журналисти, първо себе си да погледнат и да започнат да отразяват събитията безпристрастно а не с провокативни въпроси, да омаловажават успехите на даден отбор който и да е той, бил столичен бил от провинцията, защото по този начин няма да помогнат на българския футбол. Когато някой журналист оклевети или пише поръчкови статии - нищо! Абсолютно Нищо! Че с подобни материали създават настроения сред обществото срещу личности, фенове на отбори, че засягат достойнството на семействата им......!? Това ли е свободното слово? Това ли е обективната журналистика!? На тях сметка кой им държи за изговорените и изписаните помии!? Така, че човешката простотия, злоба и завист нямат аналог в света. Каквато ни е държавата, такива са ни журналистите , такива са ни и футболните босове. Никой не прави изключение.....!
П.С. Аз безплатен билет не съм имал. Платих си 25 лв като добър човек. Не знам дали е имало такива билети, но и да е имало те са били юбилейни, и е възможно да са предназначени за определен кръг от хора, но в никакъв случай не са за масовия фен.
От ръководството са видяли, че билетите по 25 лв. не се харчат и почват да раздават по училища и фирми такива със стойност 0.00 лв само и само стадиона да се понапълни! Какво се правиш на ощипана мома, вижда се, че цял сектор има празен!