Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Любо Пенев е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот Red joker » 17 май 2015 23:32

djd написа:
Red joker написа:
Кировец написа:И кво ся, Супер Любо напук на лошия комисионер дори и на юнуши не разчита?!

Супер Любо,на тия години прави по 6-7 гола :shock: на двустранните игри със селекцията на Стойчо ,а Николич,Миколич и другите „звезди“ стоят и цъкат с език,това е жестоката реалност, а в последният мач с „Ботев“ се видя на кой разчита,на двама човека,другото е пълнеж :idea: :!:

Трябва да го картотекираме. :)
Стенли Матюс играе до 50г.
А Жеката през 1996-та на 52г. вкара 3 гола в 6 мача за Берое. Вярно, във В група, но в официални мачове. :)
А Любо си е младеж направо - няма 49г. :)

Нема да е лошо,съвсем сериозно,сегашното ниво на „А“ група е доста под това на „В“ група от преди 25г.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 17 май 2015 23:43

Кировец написа:
Red joker написа:
Кировец написа:И кво ся, Супер Любо напук на лошия комисионер дори и на юнуши не разчита?!

Супер Любо,на тия години прави по 6-7 гола :shock: на двустранните игри със селекцията на Стойчо ,а Николич,Миколич и другите „звезди“ стоят и цъкат с език,това е жестоката реалност, а в последният мач с „Ботев“ се видя на кой разчита,на двама човека,другото е пълнеж :idea: :!:

Нямам нищо против Пенев. Очевидно разбира от футбол, щом твърди, че тези играчи не са ментета, напротив - разчита на тях и опитва да ги вдигне, за разлика от разни откровени баламурници, които ги назовават ментетата на Стойчо и Томов. Пенев също знае, че ЦСКА няма как да разчита на млади играчи, защото те не са подготвени за първия отбор.

Просто е в заварено положение и хвала,че се навил да поеме отбора,а юношите не са подготвени и скоро ако има такива ,ще е живо чудо :idea: :!: Относно играчите -не знам ,но при положение,че футболист на 49г. :!: ги прави „разокави“ :shock: си прави изводите ,аз не знам ,ментета ли са ,що ли... :( просто цитирам информация от кухнята пък, който може- да преценява за какво иде реч 8-)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 май 2015 00:01

Любо бил казал,че имало потенциал в играчите.А какво да каже ,че и чеп за зеле не става от тях,макар че и дядо Йоцо го "вижда" това.А ментетата на Стойчо са безкрайни като започнем от цигането Лима и свършим със сегашните.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 май 2015 08:44

Интересно,как "Ментетата на Стойчо" до зимната пауза мачкаха в А група и ЦСКА разполагаше с най-добрата защита,най-доброто нападение (до мача с Марек) и голмайстор на първенството.За "Ментетата на Стойчо" се редяха чужди отбори и предлагаха пари,сага без него тези футболисти са куци коне и не струват пукнат лев.Мдаааа.С една дума - Вън Боклуците от ЦСАКА!Нямам вяра на новите собственици.Единствения верен ход бе привличането на Любо за треньор!Дано Боклуците не ни фалират и Пенев да ни води и другия сезон!Дано!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 май 2015 08:47

Нали помниш, че тази негативна серия започна с едно ударно начало, когато Стойчо още беше треньор? Или викаш, тогава Манджуков беше виновен, че нямаше дори удар към противниковата врата?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 май 2015 08:55

vaskonti написа:Нали помниш, че тази негативна серия започна с едно ударно начало, когато Стойчо още беше треньор? Или викаш, тогава Манджуков беше виновен, че нямаше дори удар към противниковата врата?

Помня и реакцията на Младенов и подаване на оставка още след мача с Берое.Рано или късно ролята на Боклуците в разбиването на ЦСКА ще излезе наяве.Младенов,Лавчис и Янчев вече намекнаха за пробива.Да видим кой ще е следващият който ще проговори за това.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 18 май 2015 09:46

Какво сме мачкали - таралеж с гол гъз!Някой беше извадил статистика на резултатите ни и на кого са основно головете и асистенциите за победите ни.Ами тези играчи ги няма вече.Особено ясно си пролича още преди нова година като му падна формата на Буш.Като добавим и че няма кой да отправи точен далечен удар или да изпълни фаул да не говорим за голов пас и нещата си идват на мястото.
п.п. Разтълкувай ни намекът на Лафчис,защото на мен не ми става ясно за кого говори?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2015 10:22

Въпросът е, ще запише ли Любо победа до края на сезонЯ или селекцията за 0 лева няма да намери сили за това?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 май 2015 10:27

TristaNNN написа:Въпросът е, ще запише ли Любо победа до края на сезонЯ или селекцията за 0 лева няма да намери сили за това?

Тебе па требва да те боли гъ.зЪ за това,вместо да се вълнуваш дали ше биете на финала и дали ще задържите испанците :|

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2015 10:40

Red joker написа:
TristaNNN написа:Въпросът е, ще запише ли Любо победа до края на сезонЯ или селекцията за 0 лева няма да намери сили за това?

Тебе па требва да те боли гъ.зЪ за това,вместо да се вълнуваш дали ше биете на финала и дали ще задържите испанците :|

Боли ме, защото при пет мача без победа може и без треньор да останете. Което значи, че при плана за свит бюджет и някой физкултирник тип Галин Иванов начело, някой друг ще го заболи гъ.зЪ следващия сезон ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”