Жълто-черен Пловдив написа:Лудогорец ще си остане завинаги в най-добрия случай един скъп бутиков отбор с относително малка публика. За град от 30 хиляди население и 3 хиляди на стадиона са много, при условие, че се бъркат да си платят билетите. Вижте Литекс, при цялото ми уважение, ставаха няколко пъти шампиони, натрупаха традиции, направиха работеща школа, имат приличен стадион - и пак 500-600 души макс фенове. Така, че е глупаво разградчани да си го мерят с Пловдив, София или Варна. Няма как да стане. Радвайте се на птичето, което е кацнало на раменете ви, и си свиркайте, че няма да е вечно там. Уви!
С грандомания и пари само - не става, майна!
Канар,бутиков отбор е измислица на столичен клошар.30 хиляден град може да събере 35000 публика.Виждал съм го,но не това е въпроса.Не знам дали си стъпвал в Разград,но там не е като в Пловдив.Гела е направил система която контролира всичко в региона и го знам от негов служител.За 4 години постигнаха това което Литекс и столичните ЖСК за по-кратко време.Браво и похвално.Е някои методи не се възприемат,но на базата на диктата от хартиените е нормално.И по темата.Не може ли идиот да отвърне по идиотски на идиот.Само където единият се има за богопомазан,а другия си мисли че има свобода на словото.Все идиоти.