Raid написа:Red Warrior написа:sin4ec написа:Red Warrior написа:Малко забавих коментара за мача, но слезнах до супера за бира и говежда пастърма за мезене (не се шегувам). Та няма и какво толкова да се коментира. Съдията имаше слаби моменти, но не ни е виновен. Разликата с първия полусезон е толкова голяма, че не знам - пробити ли сме, или дъртия Манджук наистина ни е спрял витамините. По-скоро да свършва шампионата и да гледаме дали "попупроводниците" са взели акциите за да "затворят очите" на ЦСКА, или за нещо друго.
По-добре, че няма да играем в Европа. Мура и Зимбру ми стигат. Не съм от "народа" да ме избива на мазохизъм.
Ние пък сме на постно-таратор с лед, сунгурларска и за вечеря тиквички с мляко!Но вашият мач беше много по-интересен от продукцията на Герена. Няма спор...
Така и не станах ракиджия. От време на време с шопска салата може да ме съблазни, но да жуля цяла вечер нц. Твърдо пия, но уиски набор на гаджето.Иначе тази вечер ще има пържени банани с ром за десерт.
Буууу, милфки ли рутим, бе?
Иначе и аз съм на биричка, ама с картофки.
20 годишна, ама за моите 30 - бива женицата. Викам й - ще те бракувам скоро, скърцат ти кокалите.