XXX кръг: FT 3:2 Ботев (Пд) - ЦСКА (Сф) 16/05/15

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: XXX кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА (Сф) 16/05/15 | 17:00 часа

Мнениеот Teo » 16 май 2015 19:50

Ако не друго поне вкарахме... :idea:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 май 2015 19:54

Спокоен съм за бъдещето на червените, просто нямат такова.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Лудата банда

Мнениеот Лудата банда » 16 май 2015 20:07

djd написа:
Лудата банда написа:Абе аз да попитам. Ботев не трябваше ли да връща 6 точки на ЦСКА в плейофите?

Иначе хубав мач. Изиграхме го по-добре и заслужено спечелихме.

Не ви ли е срам? Дайте си ни точките! :)

Червим се, ама....е дадохме ви 2 гола. Пак е нещо :)

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 май 2015 20:09

И двата отбора трябва да са доволни-вие вкарахте,ние бихме 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 май 2015 20:45

Малко забавих коментара за мача, но слезнах до супера за бира и говежда пастърма за мезене (не се шегувам :) ). Та няма и какво толкова да се коментира. Съдията имаше слаби моменти, но не ни е виновен. Разликата с първия полусезон е толкова голяма, че не знам - пробити ли сме, или дъртия Манджук наистина ни е спрял витамините. По-скоро да свършва шампионата и да гледаме дали "попупроводниците" са взели акциите за да "затворят очите" на ЦСКА, или за нещо друго. :roll: По-добре, че няма да играем в Европа. Мура и Зимбру ми стигат. Не съм от "народа" да ме избива на мазохизъм. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 май 2015 21:02

Red Warrior написа:Малко забавих коментара за мача, но слезнах до супера за бира и говежда пастърма за мезене (не се шегувам :) ). Та няма и какво толкова да се коментира. Съдията имаше слаби моменти, но не ни е виновен. Разликата с първия полусезон е толкова голяма, че не знам - пробити ли сме, или дъртия Манджук наистина ни е спрял витамините. По-скоро да свършва шампионата и да гледаме дали "попупроводниците" са взели акциите за да "затворят очите" на ЦСКА, или за нещо друго. :roll: По-добре, че няма да играем в Европа. Мура и Зимбру ми стигат. Не съм от "народа" да ме избива на мазохизъм. :mrgreen:

Ние пък сме на постно-таратор с лед, сунгурларска и за вечеря тиквички с мляко! :) Но вашият мач беше много по-интересен от продукцията на Герена. Няма спор...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 май 2015 21:06

Наздраве и от мен. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 май 2015 21:57

sin4ec написа:
Red Warrior написа:Малко забавих коментара за мача, но слезнах до супера за бира и говежда пастърма за мезене (не се шегувам :) ). Та няма и какво толкова да се коментира. Съдията имаше слаби моменти, но не ни е виновен. Разликата с първия полусезон е толкова голяма, че не знам - пробити ли сме, или дъртия Манджук наистина ни е спрял витамините. По-скоро да свършва шампионата и да гледаме дали "попупроводниците" са взели акциите за да "затворят очите" на ЦСКА, или за нещо друго. :roll: По-добре, че няма да играем в Европа. Мура и Зимбру ми стигат. Не съм от "народа" да ме избива на мазохизъм. :mrgreen:

Ние пък сме на постно-таратор с лед, сунгурларска и за вечеря тиквички с мляко! :) Но вашият мач беше много по-интересен от продукцията на Герена. Няма спор...

Така и не станах ракиджия. От време на време с шопска салата може да ме съблазни, но да жуля цяла вечер нц. Твърдо пия, но уиски набор на гаджето. 8-) Иначе тази вечер ще има пържени банани с ром за десерт. :geek:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Мнениеот CSKA_1948_ » 16 май 2015 22:02

Жълти, няма по-селска публика от вашата! Селтаци!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 16 май 2015 22:03

Red Warrior написа:
sin4ec написа:

Така и не станах ракиджия. От време на време с шопска салата може да ме съблазни, но да жуля цяла вечер нц. Твърдо пия, но уиски набор на гаджето. 8-) Иначе тази вечер ще има пържени банани с ром за десерт. :geek:

Буууу, милфки ли рутим, бе? :mrgreen:
Иначе и аз съм на биричка, ама с картофки.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”