XXX кръг: FT 3:2 Ботев (Пд) - ЦСКА (Сф) 16/05/15
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: XXX кръг: Ботев (Пд) - ЦСКА (Сф) 16/05/15 | 17:00 часа
Ако не друго поне вкарахме... 

- Долно уйно
- Контакти:
Спокоен съм за бъдещето на червените, просто нямат такова.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
djd написа:Лудата банда написа:Абе аз да попитам. Ботев не трябваше ли да връща 6 точки на ЦСКА в плейофите?
Иначе хубав мач. Изиграхме го по-добре и заслужено спечелихме.
Не ви ли е срам? Дайте си ни точките!
Червим се, ама....е дадохме ви 2 гола. Пак е нещо

- slash1912
- Контакти:
И двата отбора трябва да са доволни-вие вкарахте,ние бихме 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Red Warrior
- Контакти:
Малко забавих коментара за мача, но слезнах до супера за бира и говежда пастърма за мезене (не се шегувам
). Та няма и какво толкова да се коментира. Съдията имаше слаби моменти, но не ни е виновен. Разликата с първия полусезон е толкова голяма, че не знам - пробити ли сме, или дъртия Манджук наистина ни е спрял витамините. По-скоро да свършва шампионата и да гледаме дали "попупроводниците" са взели акциите за да "затворят очите" на ЦСКА, или за нещо друго.
По-добре, че няма да играем в Европа. Мура и Зимбру ми стигат. Не съм от "народа" да ме избива на мазохизъм. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Малко забавих коментара за мача, но слезнах до супера за бира и говежда пастърма за мезене (не се шегувам). Та няма и какво толкова да се коментира. Съдията имаше слаби моменти, но не ни е виновен. Разликата с първия полусезон е толкова голяма, че не знам - пробити ли сме, или дъртия Манджук наистина ни е спрял витамините. По-скоро да свършва шампионата и да гледаме дали "попупроводниците" са взели акциите за да "затворят очите" на ЦСКА, или за нещо друго.
По-добре, че няма да играем в Европа. Мура и Зимбру ми стигат. Не съм от "народа" да ме избива на мазохизъм.
Ние пък сме на постно-таратор с лед, сунгурларска и за вечеря тиквички с мляко!

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Наздраве и от мен. 

- Red Warrior
- Контакти:
sin4ec написа:Red Warrior написа:Малко забавих коментара за мача, но слезнах до супера за бира и говежда пастърма за мезене (не се шегувам). Та няма и какво толкова да се коментира. Съдията имаше слаби моменти, но не ни е виновен. Разликата с първия полусезон е толкова голяма, че не знам - пробити ли сме, или дъртия Манджук наистина ни е спрял витамините. По-скоро да свършва шампионата и да гледаме дали "попупроводниците" са взели акциите за да "затворят очите" на ЦСКА, или за нещо друго.
Ние пък сме на постно-таратор с лед, сунгурларска и за вечеря тиквички с мляко!Но вашият мач беше много по-интересен от продукцията на Герена. Няма спор...
Така и не станах ракиджия. От време на време с шопска салата може да ме съблазни, но да жуля цяла вечер нц. Твърдо пия, но уиски набор на гаджето.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- CSKA_1948_
- Контакти:
Жълти, няма по-селска публика от вашата! Селтаци!
Red Warrior написа:sin4ec написа:Red Warrior написа:Малко забавих коментара за мача, но слезнах до супера за бира и говежда пастърма за мезене (не се шегувам). Та няма и какво толкова да се коментира. Съдията имаше слаби моменти, но не ни е виновен. Разликата с първия полусезон е толкова голяма, че не знам - пробити ли сме, или дъртия Манджук наистина ни е спрял витамините. По-скоро да свършва шампионата и да гледаме дали "попупроводниците" са взели акциите за да "затворят очите" на ЦСКА, или за нещо друго.
Ние пък сме на постно-таратор с лед, сунгурларска и за вечеря тиквички с мляко!Но вашият мач беше много по-интересен от продукцията на Герена. Няма спор...
Така и не станах ракиджия. От време на време с шопска салата може да ме съблазни, но да жуля цяла вечер нц. Твърдо пия, но уиски набор на гаджето.Иначе тази вечер ще има пържени банани с ром за десерт.
Буууу, милфки ли рутим, бе?

Иначе и аз съм на биричка, ама с картофки.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!