Libera написа:23 СТРАНИЦИ с "мнения" и писане на позиции. Ако и при това доказателство не ви става ясно, че Луноходец е най-големият и най-великият футболен проект раждан в България, не знам кога ще ви стане...може би след 7-8 поредна титла. Истината е простичка - статуквото беше заменено от друго статукво. Времето на пост-комунистическите мутри с ланците свърши и дойдоха едни нови мутри - с вид на европейци. И всички пишещи, журналя, фенове на това и онова комунистическо отроче, ВИ БОЛИ! БОЛИ ВИ, защото когато вашите президенти се носят с присъди, ги гонят от страната като опасни за националната сигурност, вие си ги браните и ги оправдавате, но ау, да не би тази новата мутра да каже нещо не в добрия тон и веднага ВСИЧКИ станахте пишман-културни, апотеози на образованието и доброто поведение! БЪЛГАРСКАТА СПОРТНА ОБЩЕСТВЕНОСТ, от псевдо-феновете, които гледат само чуждия отбор колко празни седалки имал, а техният играе пред дядовците им, от псевдо-журналистчета, които я са завършили някоя математика в СУ, я не, от ветерани-пияници, които си мислят, че светът им дължи любов, защото някога са ритали топка...ЦЯЛАТА КЛИКА сте по-жалки и от Домусчиев. Разликата е, че той може да си плаща кеш за простотията, но вашата си остава на сметката!
23 СТРАНИЦИ са по темата за простащината и наглостта на един самозабравил се олигарх.
В темата има повече мнения, отколкото в темата за шампионската титла на Лудогорец - гелосаната мастия успя да отклони вниманието от успеха на отбора му, от юбилея, от новата трибуна към собствената му самовлюбена персона.
Актуалният валия на Делиормана успя за две минути да прояви истинската си същност и да отврати от себе си (и като страничен ефект - от Лудогорец) всички непредубедени фенове. Казвам "непредубедени", не "неутрални", като визирам много такива като мен. Досега не бях нападал отбора, признавах им достиженията и вчера специално ги поздравих за титлата. След като видях полюцията на мастията си изтрих мнението и второ такова няма да напиша, докато тази мутра е собственик на отбора. Точка. Пък ти си му лижи каквото искаш.
Тепърва ще усетите "народната любов".