След близо 20 века Античният театър доживя и чалга концерт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: След близо 20 века Античният театър доживя и чалга конце

Мнениеот icko65 » 16 май 2015 09:42

sin4ec написа:
icko65 написа:Тя държавата е чалгаджийска кво остава да няма чалга и на Античния театър.Няма да се учудя след време зурлите и в Батак след близо двувековно прекъсване да засвирят отново..

Мда...
[offtopic]Последния път, като бяхме във Варна с моята се набутахме в един рок клуб( не ме питай за име-в центъра и в едно подземие), страшни пичове свиреха там. Нарязахме се доволно и после беше много весело в хотела... :)[/offtopic]

[offtopic]Ако е било до морската градина се казва "Калифорния".Ходил съм но преди 5-6 г. за последно.Кольо Спасов беше там и също здраво се отрязахме.Брат ми е редовен клиент там и с влизането съставчето почваше с поздравите-яко рок![/offtopic]
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 16 май 2015 11:28

lorda1234 написа:Много ми е смешно как за вас чалгата е виновна за всичко.Слушайте си рок и метъл и стига сте коментирали нещо което не ви пречи.

Чалгата пречи, защото заради нея се заобикаляме с идиоти.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 16 май 2015 11:39

Нагласили са вазелина и там явно.
Изображение

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 16 май 2015 15:57

След като има достатъчно балами, които ходят да гледат тези дивотии, не виждам къде е проблемът това "събитие" да се проведе и на подобно място. Лепкаш им на организаторите една солена такса за ползване и си оправяш някои финансови проблеми.
[center]Изображение[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 май 2015 23:15

Господа това е античен театър и е един от символите на Пловдив.На него се правят културни мероприятия, а не халтурни.Отидете в Миланската скала ,платете и поискайте концерт на Миле Китич и ще видите какво ще ви отговорят.В Болшой театър ще чуете ли,,на теслата дръжката,дръжката'' или в Ковърн Гардън ,,да волим друга не могу''.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 май 2015 23:26

puf-paf написа:Срам за Пловдив ,срам за мен и хората около мен, че нищо не правим.

Гледам че моят ментор пак ми е изтрил мнението,но това не е срам,а обида.Нещо трябва да се направи,защото самото помисляне е обидно.Но като гледам коментарите......Един пък го сравнява с рок концерт.Все специалисти които никога не са били на Античния.Бил съм на Аида и съм участвал,бил съм на Сънотворение,и съм участвал,слушам всякаква музика,но на попфолк,рок или примерно латино,мястото определено не е това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 май 2015 18:00

Един мощен КУР за чалгата!!! Как може тази цигания да се сравнява с младежката музика на миналия век, която има смисъл, има сила, има призвание, има талант, има разнообразие... Кой позволи тази циганизация, която няма аналог в световен план?!?!?! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 17 май 2015 18:25

diplomat написа:Един мощен КУР за чалгата!!! Как може тази цигания да се сравнява с младежката музика на миналия век, която има смисъл, има сила, има призвание, има талант, има разнообразие... Кой позволи тази циганизация, която няма аналог в световен план?!?!?! :evil: :evil: :evil:

Общо взето се движим като щатите, с няколко години закъснение. Там черните тотално превзеха музикалния бизнес, след 90 та година и наложиха тяхната си чалга. При нас го направиха мургавите...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 май 2015 20:11

язе написа:
diplomat написа:Един мощен КУР за чалгата!!! Как може тази цигания да се сравнява с младежката музика на миналия век, която има смисъл, има сила, има призвание, има талант, има разнообразие... Кой позволи тази циганизация, която няма аналог в световен план?!?!?! :evil: :evil: :evil:

Общо взето се движим като щатите, с няколко години закъснение. Там черните тотално превзеха музикалния бизнес, след 90 та година и наложиха тяхната си чалга. При нас го направиха мургавите...

За неща, които грам не разбираш, по-добре си трай, щото пак се излагаш. ;) "Rap" идва от "rhymes and poetry" - рими и поезия. Точно тази музика започва със силно обозначен социален смисъл, като животът и всички негови производни (тъга, радост, неволя, късмет, общественост, разделение) са главните теми. Сегашният вариант на тази музика е преработен и смлян от дебелите БЕЛИ чичковци с якички, които контролират музикалната индустрия, така че всяка гнусна сган да се радва като побъркан олигофрен на забили немузикални ритми, нямащи нищо общо с първоначалния хип-хоп. Такива профани сте някои на тема музика, а и като цяло на всякакви теми - толкова ви струват и политическите възгледи като цяло. :| :roll: :x

Върни се в “Свободна зона”