FLANKER написа:IvailoRz написа:Flanker , останал съм с впечатлението че си пич . Какво толкова те подразни че Боко и Перукан са присъствали на откриването ми стана интересно ?! Не мислиш ли че един президент на футболен съюз тряба да присъства на подобни събития ? Не всеки ден се откриват спортни съоръжения , и аз мисля че са длъжни дори да присъстват и да поощряват подобни дейности . Дори да излизат с обръщения и към други клубове за начините и те да направят нещо ..пътищата за кандидастване по програми за финансиране и др.
Иво ,нямам нищо против вас ,човече .Радвам се и ви пожелавам още по-големи успехи.
Боко си ме дразни перманентно .Всичко е една PR акция .В нормалните държави е достатъчен кмета . То е ясно,че в основата е правителството .Не е нужно такава показност.Ами Лили дебелата? Това чудо какво диреше там ? Ако е фен на Лудите ОК.Перукан, даже не искам и да го коментирам .Смърди и вътрешно и външно.Вашия президент е пряко свързан с властта . Този човек прекали и надмина борягите от онези смутни времена.Нека се смири малко.
П.П.Отново повтарям:Намам нищо против вас .Радвам се за вас и ви пожелавам още по-големи успехи!
То цялата тая дандания бих я разбрал ако беше за откриването на цял стадион, ама за една ламаринена трибуна за 2000 човека ...? ГГ като си реновира стадиона имаше ли министри,перуки,хеликоптери на откриването,че нямам спомен ?