Лудогорец е новият стар шампион на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Заслужено ли Лудогорец стана шампион на България за четвърти път

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Re: Лудогорец е новият стар шампион на България

Мнениеот Raid » 16 май 2015 01:18

Vura написа:35 000?

Че кой ще остане в Разград да пасе козите?
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 май 2015 01:21

350 с все роднини, майки и бащи :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 16 май 2015 01:22

Честита поредна титла.Хмм.Мисля си с какво бяхме по силни от другите отбори. Оказа се ,че Лудогорец не са силни, ами другите са слаби.Благодаря на колегите за честитките .
"Мистерия" харесвам една черта в теб, и тя е отзад.Не знам за чалгииките, но зарята беше УНИКАЛНА

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 16 май 2015 01:25

W84me написа:

350 с все роднини, майки и бащи :mrgreen:

И с козите.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 16 май 2015 03:50

Raid написа:В предишното си писание по темата, най-наивно поздравих феновете на Лудогорец със заслужено спечелена титла.
Изтрих си мнението.
Оттеглям думите си и признавам, че съм сгрешил.
Отвратително наглото и безпардонно поведение на гелосаната делиорманска мастия след мача, посягането срещу журналист, многократно отправените към него обиди с агресивен и заплашителен тон, изгонването на журналиста от общинска собственост - всичко това ме кара да загубя и малкото симпатия, която бих имал към скромния провинциален отбор.
Дано Мастията си получи заслуженото.
Дано вие се продъните в долните групи.
Никога вече няма да ви призная качества или някакви плюсове на отбора.
Ще ви гоня до дупка и всичката храна, която съм способен да сипя ще е за вас.
Жална ви майка.

И тъй като услужливи симпатизанти набързо покриха темата за простащината на мастията, ето пак линка, който трябва да остане за поколенията: http://www.sportal.bg/news.php?news=547524 след 4:49

Преди всичко, честитоооо! И нека новият сезон ни донесе равностойни сблъсъци в А група и силна конкуренция от отбори във възход!

И аз като теб се отказах от всякаква подкрепа към Левски след достойната Ви и според мен съвсем заслужена победа за купата. Естествено за разлика от теб, аз много отдавна съм спрял да се гнуся от изявите на Вашия. Просто изблика на гордост от сините фенове бързо се превърна в нещо крайно антипатично за мен.
Желая нам супер футболни наслади, породени от сърцатата игра на любимите ни отбори! А освен алкохола, друг лек за борба с помията все още не съм открил (не че не съм търсил :evil: )...
Пък ако жребия така отреди, с радост и гордост бих врещял за Левски, близо да Амстердам, независимо, че ми се ще повече от всичко, моя дивен Лудогорец, да ми опит дойде!
Успех при сипването!

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 16 май 2015 05:06

Честита титла на Лудогорец и успех в "Шампионската лига"!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 май 2015 09:00

ELFen написа:
Raid написа:В предишното си писание по темата, най-наивно поздравих феновете на Лудогорец със заслужено спечелена титла.
Изтрих си мнението.
Оттеглям думите си и признавам, че съм сгрешил.
Отвратително наглото и безпардонно поведение на гелосаната делиорманска мастия след мача, посягането срещу журналист...

Ами да го потупа по рамото и да му благодари за провокацията ли бре?!?!? Поръчковата подлога гледа пълен стадион / :idea: за мач с Локо Сф ?!?!?/ и вика не е ли празен стадиона?!?!? Ай си*тир !!! Може да си има трески за дялане, ама с журналята дето само бутат фитили - така трябва !

При всички положения, никога няма да стигнете славата и историята на Локо (Сф),така че въпросителните и удивителните са ти малко неуместни ;)
Вашето градче е колкото два микрорайона на "Люлин." Посещаемостта за мен беше съвсем нормална.
П.П.Колкото и да е виновен журналиста ,не това е начина.Просто можеше да му каже ,че няма да отговаря на провокативни въпроси.Ама тоя омбашия се взе много на сериозно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 май 2015 09:11

Що бе? Те Лц настигнаха Локото по титли, имат повече купи на България от тях, имат по-добро участие в ЕКТ от Локото. Според мен даже са ги задминали отдавна по успехи. А за славата... мисля, че няма по -известен български отбор в България и Европа от Лц в момента.

Всеки човек в БГ е чувал за Лц, а с оглед на скорошното участие в ШЛ и ЛЕ, много добре го познават и в Европа....може да попиташ феновете на Партизан.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 16 май 2015 09:20

bobo_13 написа:Що бе? Те Лц настигнаха Локото по титли, имат повече купи на България от тях, имат по-добро участие в ЕКТ от Локото. Според мен даже са ги задминали отдавна по успехи. А за славата... мисля, че няма по -известен български отбор в България и Европа от Лц в момента.

Всеки човек в БГ е чувал за Лц, а с оглед на скорошното участие в ШЛ и ЛЕ, много добре го познават и в Европа....може да попиташ феновете на Партизан.

Първо провери,преди да се излагаш ;)

Шампион (4 пъти) - 1940, 1945, 1964 и 1978 г.

Купа на България

Носител (1 път) - 1995 г.

Купа на Съветската армия

Носител (3 пъти) - 1948, 1953 и 1982 г.

Балканска клубна купа

Носител (1 път) - 1973 г.

Европейски железничарски шампион

Носител (2 път) - 1961 и 1963 г.

Железничарска купа на България

Носител (8 пъти) - 1935, 1941, 1942, 1943, 1946, 1954, 1956 и 1957 г.

Купа на УЕФА

1/4-финалист (1 път) - 1980 г.
КЕШ
1/8-финалист(1 път)-1979г.
Началото датира от 1929 г. Група железничари от тогавашната ж.п. работилница в София, силно пленени от чара на футболната игра решават да оформят организационно своята дейност, създавайки Железничарски спортен клуб (ЖСК). Денят е 15 май 1929 г.! На 4 юни е изигран и първият официален мач и постигната първата победа – 2:1 срещу БГ София (Ботев-Гладстон).Официално клубът е регистриран в началото на септември. През 1940 г. един великолепен отбор на ЖСК става футболен първенец на страната. В шампионския състав личат имената на Стою Недялков (капитан), Сл. Виденов, К. Костов, Д. Маринов, Ст. Ангелов, Ас. Милушев, Крум Милев, Л. Хранов. През 1945 г. клубът приема името “Локомотив” и още в първия следвоенен шампионат отново е шампион! По-нататъшната съдба на софийския “Локомотив” се определя (и за добро, и за лошо) от настъпилите политически и стопански промени. В спорта, а най-много във футбола, се появяват държавно толерирани отбори и “Локомотив” с много воля, любов и дързост достойно отстоява мястото си във футболния елит, без да се числи към галениците на строя. В периода 1969-1971 г. e създадено обединение със Славия. След гражданска акция без аналог за времето си и подписка подписана от над 100000 футболни привърженици през 1971 г. Локомотив продължава самостоятелното си съществуване. Актива на ЖСК Славия се прибавя към този на Славия. Постигнатите шампионски титли (1964 и 1978), спечелването на купата на страната (1948, 1953, 1982 и 1995), успехите в турнирите на УЕФА и много други победи са пример за човешки и спортен дух, за непресъхваща клубна любов.
П.П.Пич ,Локомотив ,никога не е бил храненик на властта.Запомнете го!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 май 2015 09:26

Защо да се излагам? Купа на СА няма от комузма у нас, няма как да я спечелят Лц. Не са били и железничари, че да участват в някакви работнически първенства.
Основените критерии са ЕКТ, титли и купи на страната, по които Лц е едни гърди напред. Останалите работи са някакви отживелици и от времена на Министерство на транспорта с 2-3 сателитни отбора в А група. Да не говорим, че на мачовете на Лц, ходят повече хора отколкото на тези на Локо...а нали са от градче по-малко от 2 микрорайона на Люлин.....

През последните 20 години Локо Сф се свързва с 20-те фена на Надежда, черното тото, приятелските мачове с ЦСКА и Литекс, "невероятните спасявание" от изпадане, пясъка на Надежда и т.н. Няма нищо славно в Локото през последните 20-ина години.

Я кажи кога ти е бил последния мач на който си ходил на този "славен" Локомотив?
Интериорни врати - Врати хармоника

Върни се в “Лудогорец”