Vura написа:35 000?
Че кой ще остане в Разград да пасе козите?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Vura написа:35 000?
350 с все роднини, майки и бащи
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Raid написа:В предишното си писание по темата, най-наивно поздравих феновете на Лудогорец със заслужено спечелена титла.
Изтрих си мнението.
Оттеглям думите си и признавам, че съм сгрешил.
Отвратително наглото и безпардонно поведение на гелосаната делиорманска мастия след мача, посягането срещу журналист, многократно отправените към него обиди с агресивен и заплашителен тон, изгонването на журналиста от общинска собственост - всичко това ме кара да загубя и малкото симпатия, която бих имал към скромния провинциален отбор.
Дано Мастията си получи заслуженото.
Дано вие се продъните в долните групи.
Никога вече няма да ви призная качества или някакви плюсове на отбора.
Ще ви гоня до дупка и всичката храна, която съм способен да сипя ще е за вас.
Жална ви майка.
И тъй като услужливи симпатизанти набързо покриха темата за простащината на мастията, ето пак линка, който трябва да остане за поколенията: http://www.sportal.bg/news.php?news=547524 след 4:49
ELFen написа:Raid написа:В предишното си писание по темата, най-наивно поздравих феновете на Лудогорец със заслужено спечелена титла.
Изтрих си мнението.
Оттеглям думите си и признавам, че съм сгрешил.
Отвратително наглото и безпардонно поведение на гелосаната делиорманска мастия след мача, посягането срещу журналист...
Ами да го потупа по рамото и да му благодари за провокацията ли бре?!?!? Поръчковата подлога гледа пълен стадион /за мач с Локо Сф ?!?!?/ и вика не е ли празен стадиона?!?!? Ай си*тир !!! Може да си има трески за дялане, ама с журналята дето само бутат фитили - така трябва !
bobo_13 написа:Що бе? Те Лц настигнаха Локото по титли, имат повече купи на България от тях, имат по-добро участие в ЕКТ от Локото. Според мен даже са ги задминали отдавна по успехи. А за славата... мисля, че няма по -известен български отбор в България и Европа от Лц в момента.
Всеки човек в БГ е чувал за Лц, а с оглед на скорошното участие в ШЛ и ЛЕ, много добре го познават и в Европа....може да попиташ феновете на Партизан.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта