Лудогорец е новият стар шампион на България

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Заслужено ли Лудогорец стана шампион на България за четвърти път

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Re: Лудогорец е новият стар шампион на България

Мнениеот openminded » 16 май 2015 00:31

Не бе те други са достойните Лудогорец са само пълнежа ма само пречат деба

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 16 май 2015 00:37

Време е да мислим за селекцията, че трябва да сме сериозно подготвени за групите на ШЛ. В краен случай на тези от ЛЕ. Другата година е ясно, че ще ги направим пет поредни, но по-важното е да се представим на добро ниво в европейските турнири. Задължително ни трябват - защитник, вътрешен халф, две крила и двама нападатели.
Последна промяна от Vura на 16 май 2015 00:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 16 май 2015 00:37

volf написа:
Raid написа:
volf написа:Честита титла!
Отборът играе футбол от високо ниво, каквото никога досега не бе присъствало по българските стадиони!
Който го може, го може - изглежда още дълго Лудогорец ще властва по терените.
Хилавичък е Кирето! - Трябваше на онзи папарак - олигофрен да му завре микрофона на отзад!
Хората празнуват, пумияра скимти отстрани и търси провокации - Бой по папарака мръсен..... :mrgreen:
Да се радва че не попадна на мен, ама ми се струва че няма да му се размине - ще го изкъртят!

Форумният бияч се показа. 48 кила с напикани гащи - журналисти ще бие. Ама през клавиатурата ли ще биеш? Айде марш оттука, че с олигофрени не ми се говори.

Що бе....?!
Тази тема не е само за комплексари като теб?!
Ти що си разстроен?
Благодетялт на твоя отбор кой е?
Той за пример ли е?
Ако не е, не чакай някой да те поздрави за шампионска титла, колкото и илюзорна да е тя в присъствието на Лудогорец!
А папарака си е за бой! - Достойнството изисква да поздравиш победителя и да не сереш на празника му, ако те е допуснал на празненството - Нали?
ю

А, "допускате" до празненството ли? Това там в Делиормана с покани ли се влиза? Или с визи? Кого ще "допускаш" бе?!? Кой си те, бе?!? И мастията ти кой е?!? Еднодневка, която още не си е получила заслуженото ли? Къде ще допускате?!? На стадиона, построен с парите на всички ни? Айде марш оттука, че с олигофрени не ми се говори!
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 май 2015 00:43

Уважение за шампионите, въпреки, че са ми вече антипатични и нагли.

По отношение на футболно и спортно естество нямаше по-добри този сезон.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 май 2015 00:47

Отново ЧЕСТИТА ТИТЛА и още много успехи!
Колкото и да реват комплексарите тука не могат да я отнемат от Лудогорец, само изглеждат още по жалки!
Поне още 10 години редовен рев ги чака. Да се подмиват - догодина ще бъде още по весело! ;)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 май 2015 00:53

hristo1306 написа:Браво на "Лудогорец" ! Така се прави - титла след титла, дете след дете :mrgreen: !!! А какво правят "книжните грандчета" ??? Нито титли нито деца, но с обърнати джобове и празни "дисаги" не става :mrgreen: !!! Не помагат и "другите начини" тук !!! :mrgreen:

Ти безсмъртен да си, пак няма да видиш как твоят отбор печели титла.

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 16 май 2015 00:58

volf написа:Отново ЧЕСТИТА ТИТЛА и още много успехи!
Колкото и да реват комплексарите тука не могат да я отнемат от Лудогорец, само изглеждат още по жалки!
Поне още 10 години редовен рев ги чака. Да се подмиват - догодина ще бъде още по весело! ;)

Жалки изглеждат тези, които на думите отговарят с агресия, на въпросите - с обиди, а на толерантността - с наглост.
Жалка изглеждаше мастията, за която най-важният аргумент е блъскането на журналист.
Жалки са хората, които застават зад правото на силата.
Жалки са защитниците на мастията.
А що се отнася до подмиването - вие в оня край сигурно сте опитни в това, все пак ви е нещо като етническа и културна особеност. Не се опитвайте да си разпространявате обичаите из останалата част на България, да не усетите коя е столицата на Мароко...
Айде марш оттука, с олигофрени не ми се говори.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 16 май 2015 01:04

Raid написа:
volf написа:Отново ЧЕСТИТА ТИТЛА и още много успехи!

Жалки изглеждат тези, които на думите отговарят с агресия, на въпросите - с обиди, а на толерантността - с наглост.
Жалка изглеждаше мастията, за която най-важният аргумент е блъскането на журналист.
Жалки са хората, които застават зад правото на силата.
Жалки са защитниците на мастията.
А що се отнася до подмиването - вие в оня край сигурно сте опитни в това, все пак ви е нещо като етническа и културна особеност. Не се опитвайте да си разпространявате обичаите из останалата част на България, да не усетите коя е столицата на Мароко...
Айде марш оттука, с олигофрени не ми се говори.

В кой край?!
Аз съм от Бургас?
Влагай поне малко смисъл в думите си, ако намираш за нужно да се четат!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 май 2015 01:13

А познайте колко хора ще има на мач на Лудогорец в 4-ти квалификационен кръг на ШЛ, който ще се играе евентуално в София :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 16 май 2015 01:14

35 000?

Върни се в “Лудогорец”