Тема за Кирил Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Олигофрени ли са журналисти, които задават неудобни въпр

Мнениеот memnto » 15 май 2015 23:04

FLANKER написа:По стъпките на Здравко Мамич 8-)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HKzwdpVi1XA[/youtube]

Мамич е на светлинни години пред тоя от разград.

Потребителски аватар
stoyankd

Re: Тема за Кирил Домусчиев

Мнениеот stoyankd » 15 май 2015 23:05

Бързо замазаха нещата и скриха темата. Жалко, съжалявам хората, които го направиха.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 15 май 2015 23:27

stoyankd написа:Бързо замазаха нещата и скриха темата. Жалко, съжалявам хората, които го направиха.

Не очаквах нещо различно. Даже се учудвам, че не стана след 2-3 мнения :mrgreen:

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 май 2015 23:35

Поздрав за Домусчиев за да успокои нервите :)

http://www.slavishow.com/%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%B8%D1%87-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86/

Песен изкльчително подходяща за химн :-D

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 16 май 2015 00:10

Една декларация отпреди 1 месец, която днес описва доста детайлно ситуацията. :lol: И е още по-вярна. 8-)
Ах, каква намазана и гелосана делиорманска мъжка мастия! Каква мила и комплексирана родна картинка! Любимото мрънкало на всички ТВ-та говори, гледа се и после се харесва…Много се харесва! Дори е влюбено в себе си! Дори му се иска да се самоизнасили… Добре , че е делиорманската мисъл, та да се възроди футбола, бизнеса и интелекта на изстрадалата ни Татковина. Жалка история без хепиенд за онези, долу в тъмнината, които винаги са пробити- чрез съдии или футболен съюз, чрез играчи или ръководства на всякакви български и балкански отбори. Г-н футболен Гений, има стара българска поговорка. Когато двама си мерят футбола, не е необходимо трети да си слага корнера. Колкото и намазан да е той и колкото силни сърбежи да има. Обикновено, когато стърчиш високо, там горе, е важно дали си със сюнет или имаш ушанка. Защото ветровете са силни и студени. Бъдете здрав, г-н Мислителю! Футбол има без Пеле и Марадона, ще има и без Ловеч и Ботев.. А относно паметника… може да е в Перник, Дупница, Българска армия или някоя екзотична дестинация като Малдивите и т.н

kev1n
Контакти:

Мнениеот kev1n » 16 май 2015 07:50

Вижте ся.. колкото и каквото да си лаете и хейтвате, няма значение. Току виж утре пуснали извадка от турникетите с точния брой пуснати хора.. :) И току виж са повече или = 23о8 ко прайм ?? Вие пак изчезвате за няколко дни от форума, а Домусчиев пак ви е виновен :)

А тези с декларацийките си знаят мястото.. я 4-ка, я 5-ца :) Не си ли научихте мястото ?

Аз много му се радвам на Домусчийката.. все така да продължава да им сипва и да раздава справедливост :)

ПС: Защо никой не казва нищо за коментатора ? :) Който на уби от бой през целия мач.. ;х

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 16 май 2015 08:09

kev1n написа:Вижте ся.. колкото и каквото да си лаете и хейтвате, няма значение. Току виж утре пуснали извадка от турникетите с точния брой пуснати хора.. :) И току виж са повече или = 23о8 ко прайм ?? Вие пак изчезвате за няколко дни от форума, а Домусчиев пак ви е виновен :)

А тези с декларацийките си знаят мястото.. я 4-ка, я 5-ца :) Не си ли научихте мястото ?

Аз много му се радвам на Домусчийката.. все така да продължава да им сипва и да раздава справедливост :)

ПС: Защо никой не казва нищо за коментатора ? :) Който на уби от бой през целия мач.. ;х

Аз още в първия пост казах, че не съм гледал мача. Ако наистина стадиона е бил пълен, Домусчиев можеше да каже само, че ще му покаже извадката, а не да блъска и обижда "като олигофрен". За всичко си има начини. Очевидно така процедират в Разград- когато някой не отърва го обиждат и блъскат.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 16 май 2015 08:26

Не беше пълен ня 100%. Вероятно 80-85% от новия завишен капацитет. Местата за домакинската публика станаха с 2000 повече, а вчера според мен имаше около 6000 до 6500. Новата трибуна си беше пълна, целият В също, централната на половина, и двата сектора до централната на по 80%.
Жалко за цените, ако бяха по нормални нямаше да има места, а сега платиха и за Цеца, а стадионът се е изпразнил за концерта.
Аз съм от Микре Юнайтед

мили

Мнениеот мили » 16 май 2015 16:34

mozart написа:Не беше пълен ня 100%. Вероятно 80-85% от новия завишен капацитет. Местата за домакинската публика станаха с 2000 повече, а вчера според мен имаше около 6000 до 6500. Новата трибуна си беше пълна, целият В също, централната на половина, и двата сектора до централната на по 80%.
Жалко за цените, ако бяха по нормални нямаше да има места, а сега платиха и за Цеца, а стадионът се е изпразнил за концерта.

На кого да вярвам? на теб ли?
Домусчиев казва, че са продали правостоящи билети? Като има свободни места, няма да продават правостоящи.
Пак питам, на кого да вярвам???

Върни се в “Лудогорец”