Stones.66 написа:Гледам всички сте зпочнали да менажирате отбора за другата година, та искам и аз да предложа мнение и обосновка:
1. Изчезващи:
Анчелоти (благодарско за десетата, "благодарим" и за тактиката с постоянни центрирания, която всички вече дълбоко намразихме, и на която той няма резервен вариант!

Стига му толкова!) Единствения успешен италиански треньор на Реал си беше и остава Дон Фабио Капело. Болна тема си остава треньорството в Реал Мадрид. Всъщност проблемите в Реал, Перес ги започна с освобождаването на Дел Боске през 2002, и оттогава това си е редовната драма . . .
Касияс (още миналата година трябваше, ама . . . пуста легенда - не стана и вижте сега),
С. Рамос (не забравяте, че той все още отказва да поднови с Реал. Това може и да е предпоставка, че е готов да напусне),
Арбелоа (нямам думи просто!!!!),
Йараменди (Какво беше това? Поредна генерална грешка на Перес, и много бих искал да разбера кой "капацитет" го подскокороса, че Иараменди може да замести Чаби Алонсо),
Кедира (без коментар),
Роналдо (започва да се изчерпва за Реал, а и тридесеттака си казва думата. Отдавна играта му не е голяма тайна за защитниците в Примера. Даде каквото можа и трябва да сме му благодарни. Сега е момента още да му се вземат повече пари),
Бензема (мързелив, нерешителен, без самочувствие. Бледа сянка на себе си от времето в Лион, въпреки, че получи всичкото време и търпение, за да разкрие потенциала, който притежава. Много бързо се изчерпа),
Бейл (аз лично бих го извадил от състава още сега, преди края на сезона!! Какво друго бих могъл да добавя).
Чичарито - благодарим му, но - не! Не става за класата на Реал!
2. Под наем:
Черишев (да си продължи във Виляреал, ако му харесва),
Л.Силва (Още една от идиотиите на Перес. Защо трябваше да се дава Касемиро под наем, та после под тревога да се търси през зимата друг халф със сродни характеристики?),
Начо (за да може да играе все пак някъде. Иначе е жалко за него).
Предвид нарастващите слухове, че Реал (и Атлетико) ще бъдат наказани за 2 трансферни периода, Перес да отваря кесията и да не се скъпи за нови играчи:
3. Идващи: освен
Данило и
Асенсио, още
Де Хеа (също така ми се искаше Облак, но няма как да стане, а и не знам дали и Нойер ще се навие също), един централен защитник още (бих предпочел да е от школата, но нямам още идея) Да се пробва още веднъж с
Касемиро (в Порто показа, че има потенциал)
Верати, Погба (аз бих предпочел и двамата за конкуренция на Модрич и Кроос. Погба направо може да играе и като скрит нападател),
Азар (Моуриньо ще изреве на умряло, но можем да му предложим Рамос като част от сделката - Моу си го харесва и може да кандиса),
Кун Агуеро (преди не ми допадаше много, но в Сити заигра на ниво и то за доста сезони, така че - става. Техничен е, умее да се пласира в наказателното и има точен удар),
Марко Ройс (има въображение, техника и поглед върху играта. Може да даде и точния пас, а на всичкото отгоре е и голаджия). Последните трима са и хора, които не се боят да влизат в единоборства - 1:1 (нещо, което ми се губи сега).
И накрая - да се работи търпеливо и постоянно с школата! В първия тим от време на време да се вземат (не само за тренировки)
Йодегаард (има бъдеще в него), да се работи още с
Дани Суарес, Йоренте и Медран. И - HALA MADRID!!!

Тези от наастоящите играчи на Реал, които бе съм споменал, разбира се остават!!