Лудогорец е новият стар шампион на България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец е новият стар шампион на България
Честито на Лудогорец.
iliyan написа:IvailoRz написа:Lyubooo написа:Отново честито на Лудогорец!
Тази титла трябва да я посветят на червените ръководители от Божков насам!
Слаб сезон, непостоянни изяви, липса на игрови облик и тонус! Сякаш постигането на голямата цел (ШЛ) им наруши баланса във вътрешното първенство.
Определено тази титла няма да се запомни със собствената им игра, а със самоубийството на основния им конкурент!
Време е за празнувана, но от Лудогорец не трябва да забравят, че голямата цел е пак влизане в групите на ШЛ!!!
Мисля ,че ще е много трудно , особено ако се разделим с Кайсара , Абало и др . Дано изтеглим сравнително лесни съперници . Аз лично ще съм доволен и на групи на ЛЕ . Това са само 2 елиминирани съперника , първия от които ще е от рода на Дюделанж . Трябва свежи попълнения , и дано поне веднъж уцелим на нападател . Искам консуматор , който да вкарва повечето положения изработени от съотборниците му . Нещо тип Дембеле в Левски ... Трябва ни крило , Халф и бек( ако продадем Кайсара) и желателно е 2-ма нападатели ако се разделим с Хамза ( за който имах огромни надежди , които хем не оправда , хем и не му дадоха шанс поне наполовина на шанса на любимеца на треньора Безяк) .
Я ми кажи по един изходящ трансфер който ви е донесъл и един лев печалба за последните 5г. а ?!
За сега входящите носят повече пари от евентуални изходящи такива .
Честито на Лудогорец! Напълно си заслужават титлата - силен отбор, липса на адекватна конкуренция. ТОзи път няма да влязат в Шампионската лига, щото няма да имат късмета от мача със Стяуа, но и това, което направиха този сезон в Европа само едно голямо браво...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
shotgun blues написа:Лудогорец задмина Левски по брой поредни титли,Левски досега имаше 3 поредни като рекорд.
А ти задмина Иванушка Глупака.
Честита баня.
Радвайте се и се веселете, защото днес ви показаха колко сте жалки.
Гелосаната мастия на ББ развя перуката и показа как се управлява футбола по комунистически...
С разтриване на ушенца.

Мистри написа:shotgun blues написа:Лудогорец задмина Левски по брой поредни титли,Левски досега имаше 3 поредни като рекорд.
А ти задмина Иванушка Глупака.![]()
Честита баня.
Гелосаната мастия на ББ развя перуката и показа как се управлява футбола по комунистически...
С разтриване на ушенца.
Тук няма как да не се съглася с теб. Някак става обидно за другите клубове това отношение.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Тази година Лудогорец се превърна в тотално копие на синьочервенооранжавия отбор ,а това води до посредственост.
- dreben23
- Контакти:
Честита поредна титла! Разбира се, че е заслужено, отивам да рева четири пъти подред...

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
FLANKER написа:Мистри написа:shotgun blues написа:Лудогорец задмина Левски по брой поредни титли,Левски досега имаше 3 поредни като рекорд.
Честита баня.
С разтриване на ушенца.
Тук няма как да не се съглася с теб. Някак става обидно за другите клубове това отношение.
Вие нямате ли нужда от 5 милиона за стадиона?
Ей така, от общината по програма "Ти на мен, аз на теб"?
Нов стадион щял да го зарадва повече."Думам ти дъще, сещай се снахо."
Последна промяна от Мистри на 15 май 2015 21:10, променено общо 1 път.

dreben23 написа:Честита поредна титла! Разбира се, че е заслужено, отивам да рева четири пъти подред...![]()
![]()
![]()
Кърпичка трябва ли ти
Мистри написа:FLANKER написа:Мистри написа:shotgun blues написа:Лудогорец задмина Левски по брой поредни титли,Левски досега имаше 3 поредни като рекорд.
Честита баня.
С разтриване на ушенца.
Вие нямате ли нужда от 5 милиона за стадиона?![]()
Ей така, от общината по програма "Ти на мен, аз на теб"?
Нов стадион щял да го зарадва повече."Думам ти дъще, сещай се снахо."
+10
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !