Едно голямо БРАВО за Днипро!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Едно голямо БРАВО за Днипро!

Мнениеот diplomat » 15 май 2015 01:01

Браво на Днипро! И на героя, забележете, БОЙКО! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 15 май 2015 01:05

Те не бяха отстранени от Литекс, защото играеха в една група и останаха 4-ти. Но Това беше преди 10-ина години, а украинския клубен футбол много дръпна от тогава. Днипро и миналия ли, по-миналия сезон направиха отново доста силно представянеа.
Но все пак в Украйна се водят военни деиствия, много от чуждестраните звезди искаха да напускат отборите си...някои ги напуснаха. Важното е, че момчетата си оставиха сърцата на терена и се бориха мъжката. С/у Севиля нямат шанс, ще отнесат 2-3 гола разлиак
Интериорни врати - Врати хармоника

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2015 01:06

Гавра с Наполи! Абсолютен фал при гола, а в първия мач пак отбелязаха с асистенция на съдията - абсолютна засада. Не мога да си обясня тази целенасочена подкрепа за анонимниците от Днипро за сметка на Наполи, който все пак е име в Европа. Единственото ми обяснение е, че има политически отенък на събитията в Украйна, един вид приобщаваме украинските цигани към Европа, ето, и дърводелците им играят финал за ЛЕ, да чуе Европа за тях, да свиква с тези боклуци! Отврат! Гадост! Дано оставят Севиля да разпори този измислен въшлив отбор - Днипро на Финала, където сигурно за показуха ще довтаса и Яценюк, и Порошенко (имах си аз). Бесен съм!!! От Италия любимите ми отбори са Наполи и Сампдория, Сампа спорадично играят в ЕКТ, но Наполи заслужаваха този Финал! И в двата мача бяха по-добрия отбор, но срещу политиката и срещу мафията в УЕФА е трудно да се играе. За да гледаме мазните и гнусни мутри на Порошенко и Яценюк, за да се повтаря истерично Украйна това, Украйна онова....за това порязаха Наполи, убеден съм! Твърдо съм за Севиля, дано педерите от УЕФА не са планирали върха на гаврата - Днипро да печели ЛЕ, това вече ще е повече от безобразие :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 15 май 2015 01:06

Nemanja.Vidic91 написа:Щом Гърция могат да спечелят европеиското всичко в футбола е възможно.

Научи се да пишеш ! "ВЪВ" футбола, НЕГРАМОТНИК !!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 май 2015 01:06

bobo_13 написа:Те не бяха отстранени от Литекс, защото играеха в една група и останаха 4-ти. Но Това беше преди 10-ина години, а украинския клубен футбол много дръпна от тогава. Днипро и миналия ли, по-миналия сезон направиха отново доста силно представянеа.
Но все пак в Украйна се водят военни деиствия, много от чуждестраните звезди искаха да напускат отборите си...някои ги напуснаха. Важното е, че момчетата си оставиха сърцата на терена и се бориха мъжката. С/у Севиля нямат шанс, ще отнесат 2-3 гола разлиак

Един мач е, нищо не се знае на финал. ;)

Makarona87
Контакти:

Мнениеот Makarona87 » 15 май 2015 01:09

ShooterMan написа:Гавра с Наполи! Абсолютен фал при гола, а в първия мач пак отбелязаха с асистенция на съдията - абсолютна засада. Не мога да си обясня тази целенасочена подкрепа за анонимниците от Днипро за сметка на Наполи, който все пак е име в Европа. Единственото ми обяснение е, че има политически отенък на събитията в Украйна, един вид приобщаваме украинските цигани към Европа, ето, и дърводелците им играят финал за ЛЕ, да чуе Европа за тях, да свиква с тези боклуци! Отврат! Гадост! Дано оставят Севиля да разпори този измислен въшлив отбор - Днипро на Финала, където сигурно за показуха ще довтаса и Яценюк, и Порошенко (имах си аз). Бесен съм!!! От Италия любимите ми отбори са Наполи и Сампдория, Сампа спорадично играят в ЕКТ, но Наполи заслужаваха този Финал! И в двата мача бяха по-добрия отбор, но срещу политиката и срещу мафията в УЕФА е трудно да се играе. За да гледаме мазните и гнусни мутри на Порошенко и Яценюк, за да се повтаря истерично Украйна това, Украйна онова....за това порязаха Наполи, убеден съм! Твърдо съм за Севиля, дано педерите от УЕФА не са планирали върха на гаврата - Днипро да печели ЛЕ, това вече ще е повече от безобразие :evil:

По принцип не съм фен на Украйна, но да ги наричаш цигани е меко казано смешно !!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 май 2015 01:09

Пак ли ще политизирате темата, бе, боклуци?!? Какъв фал, по-скоро дузпа имаше, вие нормални ли сте???

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2015 01:20

Цигани са! Бесен съм!!! Разбира се, че е политизирана темата! Ти как си обясняваш случилото се? Да се бутне Байерн, Барселона, Реал - добре, имена са, разбираме, но Днипро ?! и то срещу Наполи!!! Да приемем, че в първия мач съдиите сгрешиха случайно....но и втория?! Май вече е прекалено. Това беше 100% поръчка тези прошляци да идат на Финал. Кво ми ги хвалите? И в двата мача Наполи беше по-добрия отбор, и в двата мача тези бяха опълченци, и в двата мача съдиите им спечелиха класирането. Не може да е и с комерсиална цел, определено Наполи - Севиля щеше да спечели повече пари отколкото Днипро - Севиля, нали? И единственото обяснение е, че ги бутнаха по политическа причина, онези двама мазници да им гледаме мутрите в Европа, да се мъкнат до там, да тикат думичките Украйна, украинци и т.н. на европейците, това е. МНОГО, АМА МНОГО СЪМ БЕСЕН!!! Жалко за Наполи, много жалко, смърт на всички изроди в УЕФА :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 май 2015 01:48

Ти си пиян, човек, или си за очила! Кой мач гледа?? Не видя ли, че и двамата се бяха хванали яко един за друг, просто украинецът се оказа по-здрав! Къде видя подпиране в тоя мач, идея си нямам...

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 15 май 2015 01:53

Радвам се за Днипро. Shooterman - пикаеш ли газ, запалки зареждаш ли? И аз съм фен на Марадона и Наполи ми е сантимент, но... Футбола не е баскетбол. Понякога по-слабият бие. И добре, че е така...

P.S.: Ако бяха руски отбор нямаше да им стискам палци, ама в такъв момент цяла Украйна го заслужава.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”