Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nemanja.Vidic91 написа:Щом Гърция могат да спечелят европеиското всичко в футбола е възможно.
bobo_13 написа:Те не бяха отстранени от Литекс, защото играеха в една група и останаха 4-ти. Но Това беше преди 10-ина години, а украинския клубен футбол много дръпна от тогава. Днипро и миналия ли, по-миналия сезон направиха отново доста силно представянеа.
Но все пак в Украйна се водят военни деиствия, много от чуждестраните звезди искаха да напускат отборите си...някои ги напуснаха. Важното е, че момчетата си оставиха сърцата на терена и се бориха мъжката. С/у Севиля нямат шанс, ще отнесат 2-3 гола разлиак
ShooterMan написа:Гавра с Наполи! Абсолютен фал при гола, а в първия мач пак отбелязаха с асистенция на съдията - абсолютна засада. Не мога да си обясня тази целенасочена подкрепа за анонимниците от Днипро за сметка на Наполи, който все пак е име в Европа. Единственото ми обяснение е, че има политически отенък на събитията в Украйна, един вид приобщаваме украинските цигани към Европа, ето, и дърводелците им играят финал за ЛЕ, да чуе Европа за тях, да свиква с тези боклуци! Отврат! Гадост! Дано оставят Севиля да разпори този измислен въшлив отбор - Днипро на Финала, където сигурно за показуха ще довтаса и Яценюк, и Порошенко (имах си аз). Бесен съм!!! От Италия любимите ми отбори са Наполи и Сампдория, Сампа спорадично играят в ЕКТ, но Наполи заслужаваха този Финал! И в двата мача бяха по-добрия отбор, но срещу политиката и срещу мафията в УЕФА е трудно да се играе. За да гледаме мазните и гнусни мутри на Порошенко и Яценюк, за да се повтаря истерично Украйна това, Украйна онова....за това порязаха Наполи, убеден съм! Твърдо съм за Севиля, дано педерите от УЕФА не са планирали върха на гаврата - Днипро да печели ЛЕ, това вече ще е повече от безобразие
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта