Къде е лиценза на Черно море ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Къде е лиценза на Черно море ?

Мнениеот HEATSEEKER » 14 май 2015 22:22

sin4ec написа:
HEATSEEKER написа:Малко встрани от темата, но със сигурност с ОБЩ КОРЕН.Магнолията е казал , че ако Варна не преизбере ПОРТНИХ, няма да отпусне парите за Аспарухов мост и за деретата.Забележете 1 година , след наводненията нищо не е пипнато, до изборите също.Магнолията продължава да рекетира Варна,

Като човек, познаващ Варчев, мога да ти кажа много неща за този Портних. Това, че позволихте този да е кмет, си е ваш проблем. Но от този факт последваха само негативи за баскетболния клуб, което за радост( на финала с ония замерях телевизора с цигари) не повлия на развитието. Не търси точно тук конспирации, че е тъжно...
То много неща са тъжни, обаче е притеснително, че не гледате спортно-техническата част на нещата, а се занимавате с абсолютни глупости!

Ами щом познаваш Варчев, значи знаеш, че тези неща са реални.Аз и написах встрани от темата.Варна като град е подложен на рекет.И ако не ме лъже паметта, точно ти НЕ ХАРЕСВАШЕ БОЙКО THE MAGNOLII :)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 май 2015 22:25

ShooterMan написа:Мисля, че трябва да ИГНОРИРАМЕ рекета, който в момента Боко Тиквата и сие упражняват над нас! МИЛИЦИОНЕРСКИЯ БОТУШ може и да ни стъпче....но нека да е с лиценза, нека да е там - по канцелариите. Да излезем ние на терена и да ги смачкаме там, след всичките им мръсотии - уредени мачове, лицензи, направо циркове с билетите ..... нека ги смажем на терена, а те да вземат каквито си искат лицензи :idea: . Просто не искам да си представям тези ДОЛНИ ТВАРИ какви неща ще правят после срещу нас, но нека приемем последствията (вкл. и изваждане от професионалния футбол, те са го правили вече 1971 г. с Берое), всичко приемам само и само да натрием носовете на тези пъклени комунистически придатъци! А Боко Тиквата не е вечен! И ГРОБ не са вечни. И мижитурката-кмет не е вечна. Всичко се променя, властта - също! В Бургас обаче можем да останем в историята като тези, които се опълчиха и комунистическия рекет и се изплюха в ченгесарските мутри! Ще се пукна от кеф ако и лоената топка - Боко е там, в трибуните да му видя попиканата муцуна след мача....НАПРЕД МОРЯЦИ, и по-големи комунисти от сегашните са се опитвали да смачкат Черно Море през годинтие и не са успели! Преди един мач са натикали няколко наши играчи в гарнизонни арести (живи пандели) зарради отказ да подаряват мачове....били сме 1:2 въпросния мач и то там, в сърцето на комунизма :arrow:

Голям кеф ще е да ви бият с гол от минимум 3 метрова засада и дузпа отсъдена за нарушение на тъча :mrgreen: .Много ще се кефя. :lol: Факт.Иначе когато съдийството е нормално ви бият като тъпан на селска сватба с 5:2 и 0:2.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 22:29

HEATSEEKER написа:Ами щом познаваш Варчев, значи знаеш, че тези неща са реални.Аз и написах встрани от темата.Варна като град е подложен на рекет.И ако не ме лъже паметта, точно ти НЕ ХАРЕСВАШЕ БОЙКО THE MAGNOLII :)

Именно. Но Левски няма нищо общо с тези неща. Финалът-също. Тези неща се движат от години, а преди 20 дни един полу-случаен( обаче много красив) гол докара този финал. Без този гол сега нямаше да има скудоумни изявления и простотии за предначертана синя Купа. И упражнения на тема ДС, конспирации и прочее...
Нека сме малко реални...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 май 2015 22:49

Моряците какво пак се пенявят?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 14 май 2015 22:51

все си мислех, че отбора на "народа" има повече дългове от ч море и локо софия взети заедно
поне по данни на батков и техните организации, който сами изнесоха данните.
а ботевъ какъв лиценз има с 50 милиона дълг???
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 22:55

nicromanser написа:все си мислех, че отбора на "народа" има повече дългове от ч море и локо софия взети заедно

Дълговете са едно, а обезпечаването им и обслужването им-друго!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 14 май 2015 22:57

nicromanser написа:все си мислех, че отбора на "народа" има повече дългове от ч море и локо софия взети заедно

То дълговете на Левски и Ботев(съответно 30 и 50 млн) били вътрешни, към собственика на отбора. Само не знам Цецо как е свързан точно с Ботев. И видиш ли това не било дълга на отбора, а пари на собственика, които той може да опрости.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 май 2015 23:04

Правиш ли разлика между просрочени задължения и отсрочени задължения по взаимно съгласие, както и дългосрочни задължения?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 май 2015 23:06

bobo_13 написа:

То дълговете на Левски и Ботев(съответно 30 и 50 млн) били вътрешни, към собственика на отбора. Само не знам Цецо как е свързан точно с Ботев. И видиш ли това не било дълга на отбора, а пари на собственика, които той може да опрости.

Този дълг от 30 млн. на Левски вече го няма и недей да го броиш. Имаме си други дългове, но точно този го няма. ;)

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 14 май 2015 23:11

Все си мислех,че няма простотия която може да ме остави безмълвен,обаче не познах. Нямам думи за поредния селски плач на няколкото фена на Черно море в този Форум. Такава простотия няма как да бъде коментирана. Оставам безмълвен пред такива простаци и олигофрени! Има възмездие обаче! На 30.05.2015г в 20ч. на стадион Лазур в Бургас! САМО ЛЕВСКИ!
Членестоногите са примитивни създания

Върни се в “Кошче за отпадъци”