Три клуба изгоряха с лиценза!?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Мистри

Re: Три клуба изгоряха с лиценза!?

Мнениеот Мистри » 14 май 2015 21:27

petko.h.markov написа:Когато БМФ е било държавно,никога е нямало нищо общо с Лудогорец.М-тел никога не е било държавно,но точно неговия
собственик стана собственик на Левски,а после и Чорни.До кога М-тел беше единствен оператор в България? Не регистрирам мнения,просто написаното не ти отърва.

И ти. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 14 май 2015 21:38

Мистри написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
Мистри написа:
bobo_13 написа:
Мистри написа:Неква тиква дава съвети , Левски и ЦСКА да се учели от Домуса.
Ами дайте на всеки отбор по едно печелившо държавно предприятие, господин тиква.

Ми те имаха
Левски - Мтел и ЛевИнс, както и Балканбанк......онази много добре източена банка, която даде хиляди милионери
ЦСКА- имаше Кремиковци

Това, че не можаха да се справят, когато цялата държава и партии ги подкрепяха, а решиха да грабят с пълни шепи си е техен проблем

Чичо, освен Кремиковци, кое от посочените е ДЪРЖАВНО или било такова , като БМФ например, или просто си неумен? :lol:
В мащаба, който вас ви подкрепя правителство, в лицето на тиквоча, партията му,по време на т.н. пазарна икономика никой не е подкрепял двата софийски клуба.
Посочи ми един премиер, който се е "гушкал" със собственик на някой отбор на мач, освен ...антибиотик. :lol:

Под ДЪРЖАВНО се разбита още и частни компании с държавни бизнесмени приближени до държавата и управляващи техните активи. Мтел преди това беше Мобилтел, Лев Инс бесе ЗК Спартак и т.н. и 2-те компании имаха много близки до определени политици собственици. Нас никой не ни е подкрепял. Не знам кои сме "НИЕ".
Точно па Левски и ЦСКА да се оплакват от липса на държавна подкрепа...хахаха. Чорни, Батков, Балканбанк, Алексей Петров.......провери тези имена и тогава говори за не държавна подкрепа.
Или ако си чорбарче - Илия Павлов(лека му пръст), Томов, Черепа, Митал, Кремиковци, Манджуков, Инджов и т.н.

Умишлено или не, всички силни фирми, близки до държавата, през демократичните години са поставяни за спонсори на двата "гранда". Не знам за какво БМФ ми говориш и как парите от там отиват в Лц?

Самият ББ се изтапанчи и заяви, че ще помага на Левски ....http://***.eu/news140815.html, помогна за идването и на ВТБ(която е банката на КГБ)
А за ЦСКА няма смисъл да посочвам, защото на всеки мач има бивши премиери и министри или настоящи.
[/offtopic]

Много си смешен.

Какво друго да кажеш, когато ти посочват истината в очите.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 14 май 2015 21:47

bobo_13 написа:
Мистри написа:[offtopic]
bobo_13 написа:
Мистри написа:
bobo_13 написа:
Мистри написа:Неква тиква дава съвети , Левски и ЦСКА да се учели от Домуса.
Ами дайте на всеки отбор по едно печелившо държавно предприятие, господин тиква.

Ми те имаха
Левски - Мтел и ЛевИнс, както и Балканбанк......онази много добре източена банка, която даде хиляди милионери
ЦСКА- имаше Кремиковци

Това, че не можаха да се справят, когато цялата държава и партии ги подкрепяха, а решиха да грабят с пълни шепи си е техен проблем

Чичо, освен Кремиковци, кое от посочените е ДЪРЖАВНО или било такова , като БМФ например, или просто си неумен? :lol:
В мащаба, който вас ви подкрепя правителство, в лицето на тиквоча, партията му,по време на т.н. пазарна икономика никой не е подкрепял двата софийски клуба.
Посочи ми един премиер, който се е "гушкал" със собственик на някой отбор на мач, освен ...антибиотик. :lol:

Под ДЪРЖАВНО се разбита още и частни компании с държавни бизнесмени приближени до държавата и управляващи техните активи. Мтел преди това беше Мобилтел, Лев Инс бесе ЗК Спартак и т.н. и 2-те компании имаха много близки до определени политици собственици. Нас никой не ни е подкрепял. Не знам кои сме "НИЕ".
Точно па Левски и ЦСКА да се оплакват от липса на държавна подкрепа...хахаха. Чорни, Батков, Балканбанк, Алексей Петров.......провери тези имена и тогава говори за не държавна подкрепа.
Или ако си чорбарче - Илия Павлов(лека му пръст), Томов, Черепа, Митал, Кремиковци, Манджуков, Инджов и т.н.

Умишлено или не, всички силни фирми, близки до държавата, през демократичните години са поставяни за спонсори на двата "гранда". Не знам за какво БМФ ми говориш и как парите от там отиват в Лц?

Самият ББ се изтапанчи и заяви, че ще помага на Левски ....http://***.eu/news140815.html, помогна за идването и на ВТБ(която е банката на КГБ)
А за ЦСКА няма смисъл да посочвам, защото на всеки мач има бивши премиери и министри или настоящи.
[/offtopic]

Много си смешен.

Какво друго да кажеш, когато ти посочват истината в очите.

Това са брътвежи на хора , подкрепящи един от видните измамници в България. :lol:
Човек , който не плаща на работниците си мизерните им заплати, за сметка на това да източва община , държава и да хвърля луди пари , за да чеше собственото си его, защото го изгониха от любимият му клуб.Това е истината.
В ушите. :mrgreen:
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 май 2015 21:56

Пак се изказваш неподготвен.Средната работна заплата в Разград е сред най-високата в България.Чети момче,не само
да висиш тук.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 14 май 2015 22:04

Въпросът е би ли позволил Гигов да изтърве участие във Евротурнирите....не ми се вярва.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 14 май 2015 22:08

Мистри написа:Това са брътвежи на хора , подкрепящи един от видните измамници в България. :lol:
Човек , който не плаща на работниците си мизерните им заплати, за сметка на това да източва община , държава и да хвърля луди пари , за да чеше собственото си его, защото го изгониха от любимият му клуб.Това е истината.
В ушите. :mrgreen:

Айде сега и източвал Общината..ахахаха и как я източва????
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 май 2015 22:22

bobo_13 написа:
Sole написа:Много интересно как "Левски" взеха лиценз за Евротурнирите :!: :?:
След като Правителството на 20.03.2015 изтегли 6 млрд лв заем /от общо предвидените 16 млрд лв/,то само 2 дена след това от "ФК Левски" победоносно заявиха,че са покрили всички задължения към НАП и други неотложни плащания спъващи лиценза! Незнайно от къде изведнъж се замогна синия клуб :?: Това много съмнително съвпадение намирисва ,че по стара традиция държавата-партия по пътища незнайни е ударила пак едно рамо на Батков и компания да си платят кьорсофрата :?

Те оправдават тези пари с акцията, която върви за набиране на средства за Левски и странно за която няма никаква информация. А дококото си спомням тази на ЦСКА се тиражираше от всички медии всекидневно. Явно има забрана да се пише, както и няма информация колко събира тази кампания.

Просто това си е вътрешна информация за клуба и никой не е длъжен да ти дава отчет. При ЦСКА е съвсем различно.
Глупостите на Sole даже няма да ги коментирам.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 15 май 2015 00:14

Още преди много време казах че има три, четири отбора със сигурни финанси ,другото е леш.Лудогорец са ясни ,държавния отобор Берое също,Литекс на базата на трансферната си политика и добра работа с школата също са над водата,тимаджиите имат кинти и отбор но за нещо повече не се напрягат.Другото е под вода.Левски ако могат да обезпечат участие в турнирите ще вземат купата.Иначе тотомафията си държи първенството,затова и са тези две шестици.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 май 2015 13:00

Sole написа:Много интересно как "Левски" взеха лиценз за Евротурнирите :!: :?:
След като Правителството на 20.03.2015 изтегли 6 млрд лв заем /от общо предвидените 16 млрд лв/,то само 2 дена след това от "ФК Левски" победоносно заявиха,че са покрили всички задължения към НАП и други неотложни плащания спъващи лиценза! Незнайно от къде изведнъж се замогна синия клуб :?: Това много съмнително съвпадение намирисва ,че по стара традиция държавата-партия по пътища незнайни е ударила пак едно рамо на Батков и компания да си платят кьорсофрата :?

Ахахахахаха :lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Футбол - България”