Честит финал!
Лично аз не се убедих че Ювентус бе по-добрия отбор и заслужава да е на финал,но същото мога да кажа и за Реал, по-добре проведен тактически за вас мач.

ШЛ: Реал Мадрид - ЮВЕНТУС (1-2) /13.05.2015/бтвЕКШЪН
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал Мадрид - ЮВЕНТУС (1-2) /13.05.2015/бтвЕКШЪН
					Последна промяна от rmfan5 на 13 май 2015 23:48, променено общо 1 път.

[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
						- frente atleti
- Контакти:
Честито на всички фенове на Юве ! В Мадрид може да падате само от нас 

[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
						- modor
- Контакти:
0007 написа:Честито,момчета! Успех на финала,ще ви стискам палци!
ПП Борото в момента е най-щастливият човек във форума
С два отбора на финал

"Компромисът е краткия път към провала!" - 
Станимир Стоилов.
						Станимир Стоилов.
Честито пичове.  Да си пожелаем успех на тези бойци на финала

Честито момчета. На финала съм твърдо за вас  И двата финалиста бяха с класа над опонентите си, даже Барса с 2 заради Пепчо.
 И двата финалиста бяха с класа над опонентите си, даже Барса с 2 заради Пепчо.
Честито Маркиз, казах ти, че сте на финал 

П.П. Поздрави и за шефа на Уефа. Няма да може да спи, мечтания финал пак отиде в кенефа. Кефф 

П.П.2 Честито и на Сардукара, че е наш човек

И двата финалиста бяха с класа над опонентите си, даже Барса с 2 заради Пепчо.
 И двата финалиста бяха с класа над опонентите си, даже Барса с 2 заради Пепчо.Честито Маркиз, казах ти, че сте на финал

П.П. Поздрави и за шефа на Уефа. Няма да може да спи, мечтания финал пак отиде в кенефа. Кефф

П.П.2 Честито и на Сардукара, че е наш човек

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- 

Serafim
- Контакти:
Евала! 
Цял мач тия от Реал бъхтеха топката, а Бейл, Роналдо, Бензема и пр бяха обезличени.
Тоя Анчелоти като почне да слага Роналдо централен нападател и тотално го иОзолира от играта. Цял мач португалеца чакаше високи ропки, все едно е Лука Тони.
На финала съм за Юве. Време е калчото малко да се вдигне!

Цял мач тия от Реал бъхтеха топката, а Бейл, Роналдо, Бензема и пр бяха обезличени.
Тоя Анчелоти като почне да слага Роналдо централен нападател и тотално го иОзолира от играта. Цял мач португалеца чакаше високи ропки, все едно е Лука Тони.
На финала съм за Юве. Време е калчото малко да се вдигне!
Честито!  Напълно заслужен финал. Голям кеф ми доставихте като отстранихте Реал. Ще викам за вас срещу Барселона.
 Напълно заслужен финал. Голям кеф ми доставихте като отстранихте Реал. Ще викам за вас срещу Барселона.

Напълно заслужен финал. Голям кеф ми доставихте като отстранихте Реал. Ще викам за вас срещу Барселона.
 Напълно заслужен финал. Голям кеф ми доставихте като отстранихте Реал. Ще викам за вас срещу Барселона.- NastuS83
- Контакти:
Напред ювентинци,гордея се с тези играчи,треньори и фенове! Справедливост поисках преди мача и тя дойде! Берлин,идваме по-силни и по-надьхани отвсякога! Има само един отбор ЮВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

12 години стигат - ЮВЕНТУС пак е на финал, там, където му е мястото. Браво на целия отбор, от Макс Алегри до чистачите по стадиона, че направиха това възможно. Честит финал момчета. Само ЮВЕ !
Благодаря за милите думи от феновете на други отбори.
Специален поздрав и за едно момче с наднормено тегло, според което ЮВЕНТУС е бил боксува круша на полуфиналите.
За мача разбор утре, сега да празнуваме !!

Благодаря за милите думи от феновете на други отбори.
Специален поздрав и за едно момче с наднормено тегло, според което ЮВЕНТУС е бил боксува круша на полуфиналите.
За мача разбор утре, сега да празнуваме !!
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
soccerav написа:Честито!Напълно заслужен финал. Голям кеф ми доставихте като отстранихте Реал. Ще викам за вас срещу Барселона.
Щях да пиша същото мнение
 Браво, Юве!
 Браво, Юве!Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта