БФС + ПФЛ = пълна МАФИЯ!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: БФС + ПФЛ = пълна МАФИЯ!!!
Миналата година преди обявяването на секторите предложиха на Лудогорец също 50% от местата, но те поискаха 40 процента и напълниха 20. БФС по никакъв критерии не може да даде повече билети на Левски ако вашето ръководство не е съгласно, та ако има такъв филм питайте вашите шефове защо са се съгласили. От тях зависи всичко не от корумпираното БФС. А Черно Море съвсем спокойно може да напълни половината стадион, колкото и да не им се иска на сините.
СиняВарна написа:Bradat-brat написа:Corwin написа:Нека да напомним, че миналата година Ботев получиха 10 000 билета, а Лудогорец 4000 (!!!). Така че това си е традиция вече
Да, така беше, ама "Лудогорец" не реват. Щото си знаят кой разпределя "кюфтетата" и знаеха, че онези от ония два финала /Купа и Суперкупа/ вече са сложени в техните чинии. А, моряците, още вярват, че могат да се противопоставят на бутането на "отбора на всички власти" до турнира Лига Европа. Публиката може и да е фактор, но не и в България, където всички фактори свършват до Решението на Перуката и Свирката на Чернодрешкото.
От твоето описание излиза че "моряците" са доста тъпи парчета щом само те не са го разбрали...
Навремето шопите организираха едно предаване,за да се види кой е по-по най от феновете в БГ.Това с надеждата сините да вземат и тази престижна награда.За техен ужас се оказа че феновете на Морето с с най високо IQ.Толкова за тъпите парчета.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- Captain Stottlemeyer
hristo1306 написа:...Споко !!! ЗЕЛЕН Бургас е с Вас - поне 3 000 мазути ще са с Вас ! А стадион "Нефтохимик" - ХРАМА е лобното място на ФК - подуене !!! Традицията трябва да се спазва !!!
По-неподготвен си от малкото детенце от аватара ти...

Победи за "Нефтохимик" - 4 (последна победа през 1998 година - 1:0)
Победи за "Левски" - 7 (последна победа през 2013 година - 6:1)
Голова разлика: 21:18 (+3) в полза на "Левски"
Та какво викаш за лобното място и традицията!?...

http://levskisofia.info/team/1004143-ne ... 62-burgas/
П.П. Ти виждал ли си изобщо на живо победа на "Нефтохимик" срещу "Левски", или живееш с разказите на тати и дядо!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
Готвача написа:...Навремето шопите организираха едно предаване,за да се види кой е по-по най от феновете в БГ.Това с надеждата сините да вземат и тази престижна награда.За техен ужас се оказа че феновете на Морето с с най високо IQ.Толкова за тъпите парчета.
Всъщност, това е едно предаване "Тест на нацията" по БНТ. Ето едно лично мнение за него, цитирано от "Капитал":
"След като два от безкрайните три часа бяха изтекли, чертата беше теглена и се оказа, че, цитирам, Русе е „най-умният“ град в България. Следват Бургас, Пловдив, Велико Търново; София е девета, а Смолян - последен. Мъжете са по-интелигентни от жените. Синеоките са по-умни от хората с тъмни очи, а зеленооките са най-глупави. С най-висок коефициент на интелигентност са зодиите Овен и Лъв, на дъното е Дева. Най-лошата комбинация за жена е червенокоса, между 20 и 34 (тук се сещам за няколко познати от мъжки пол, които биха били крайно несъгласни). Най-умни са хората със сива коса, после са русите и тъмнокосите. Шампиони по интелект са феновете на „Черно море“ - Варна, както и онези над 80 години. Хм.... Думите, които бяха използвани за обявяване на горните резултати, бяха именно тези - „по-умни“, „по-глупави“, „по-интелигентни“, „не толкова интелигентни“, въпреки че поне мен са ме учили, че между умен и интелигентен има разлика. Но хайде, ако всичко беше останало в рамките на шоуто, да махнеш с ръка и да повдигнеш рамене равнодушно. Обаче не. На следващия ден в централната си емисия новини Канал 1 излъчи репортаж от Русе. В него от екзалтираната масовка изпъкваше една жена на средна възраст, която обясни, че не била на себе си от щастие, когато чула „новината“, и се обадила на всичките си познати, за да им се похвали.

Обобщаването на каквито и да било резултати за „нацията“ на базата на комерсиални предавания, е меко казано, непредставително (а твърдо казано - тъпо)... " ...

http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... _intelekt/
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 май 2015 00:29, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
russia написа:СиняВарна написа:зелени отрепки... стига с това че било в Бургас... ми Бургас е на 130 км от Варна а от софия на 400 смятате ли? Ако можело в София, щяло да бъде в София. Ами не е в София, и ако баба ти беше мъж... Вие и розовите курви знаете само да ревете и искате всички да ви слушат...
Лилав задръстеняк, не спря да обиждаш бе! Във всеки един пост ръсиш епитети, които нямат място тук. Не се ли усещаш? Кой от "моряците" се обръща по този начин към теб и останалата синя сволач?
То човек колкото и да няма намерение да взима отношение по темата, такива дрисльовци като тебе го предизвикват.
Най лошите "турци",са били еничарите,че и това леке-плебей-понастоящем левскар е така.Нещастен отритнат от живота,намиращ утеха в присламчването към някой по-така.Живеещ в порутена панелка в крайните квартали,в най-добрият случай около Максуда.Какво да чакаш от подобен индивид?Я завършил средно образование,я не,чуди се с кого да се заяжда и обижда хората наред.Злобата лъха от всяка негова дума,какво да очакваме от подобни на него отритнати от обществото ненормалници?Пфу,нямаш си и идея колко съм омерзен от теб.А като става въпрос за баби,твоята явно е била по-мъж от теб.
" мен са ме учили, че между умен и интелигентен има разлика"-Добре са те научили,но това което написах бе в малко по-различен контекст.А какъв щеше да е извода,АКО феновете на Левски бяха номер едно в тази дори и преднамерено невярна класация?Не отговаряй,всички знаем отговора на този въпрос,бе да имаме IQ 150.
W84me написа:moreto vn написа:Ти сега последно от София ли си или от Варна?
Гледам друго си написал или във София всеки ден се сблъскваш с тях?
Аз също съм виждал доста фенове на Левски със селски манталитет.Значи познаваш всички фенове на Черно море?
А бе големи смешки сте тука.
Не гледай какво пише на профила ми. Не познавам всички, но 100% от тези, които познавам са такива. Оставям си вратичка някъде, случайно да има 20% непромити...
Поредният математик,познаващ...120% от моряците.Явно се интересува от моряци повече,отколкото от противоположният пол.
- hristo1306
- Контакти:
П.П. Ти виждал ли си изобщо на живо победа на "Нефтохимик" срещу "Левски", или живееш с разказите на тати и дядо!?... 
Аватар
Captain Stottlemeyer
Върнете
Споко бре, мърльо - сигурно съм ти батко - синя прашинко !!!

Аватар
Captain Stottlemeyer
Върнете
Споко бре, мърльо - сигурно съм ти батко - синя прашинко !!!
-
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:hristo1306 написа:...Споко !!! ЗЕЛЕН Бургас е с Вас - поне 3 000 мазути ще са с Вас ! А стадион "Нефтохимик" - ХРАМА е лобното място на ФК - подуене !!! Традицията трябва да се спазва !!!
По-неподготвен си от малкото детенце от аватара ти...Малко статистика на мачовете "Нефтохимик" - "Левски" в Бургас:
Та какво викаш за лобното място и традицията!?...![]()
Последната ви победа която си цитирал не е в Бургас а във Сливен

В Бургас имаме положителна голова разлика със вас 17-15(+2) за Нефтохимик.
Май ти си неподготвения капитане,капитане......
Успех на морето!
Нефтохимик написа:Captain Stottlemeyer написа:hristo1306 написа:...Споко !!! ЗЕЛЕН Бургас е с Вас - поне 3 000 мазути ще са с Вас ! А стадион "Нефтохимик" - ХРАМА е лобното място на ФК - подуене !!! Традицията трябва да се спазва !!!
По-неподготвен си от малкото детенце от аватара ти...Малко статистика на мачовете "Нефтохимик" - "Левски" в Бургас:
Та какво викаш за лобното място и традицията!?...![]()
Последната ви победа която си цитирал не е в Бургас а във Сливен![]()
В Бургас имаме положителна голова разлика със вас 17-15(+2) за Нефтохимик.
Май ти си неподготвения капитане,капитане......
Успех на морето!
Кап. Шматка е дълбото комплекситан и постоянно търси изява в този форум. Не му се получава, ама продължава да опитва

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Върни се в “Футбол - България”