За двойните стандарти на Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: За двойните стандарти на Черно море

Мнениеот doktora25 » 13 май 2015 18:06

Аз така и не можах да разбера кой има нещо против финалът да е в Бургас и защо. Защо изобщо става дума за двойни стандарти? София-Бургас по магистралата бързо се стига, дори вероятно по-бързо от Варна-Бургас с влак. Левски има много фенове в Югоизточна България, които с радост биха отишли на мача. Бургас е футболен град с хубав стадион. Може да стане истински празник. А и най-важното там е морето - най-голямото национално богатство.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 13 май 2015 18:13

doktora25 написа:Аз така и не можах да разбера кой има нещо против финалът да е в Бургас и защо. Защо изобщо става дума за двойни стандарти? София-Бургас по магистралата бързо се стига, дори вероятно по-бързо от Варна-Бургас с влак. Левски има много фенове в Югоизточна България, които с радост биха отишли на мача. Бургас е футболен град с хубав стадион. Може да стане истински празник. А и най-важното там е морето - най-голямото национално богатство.

Ей такива фенове като теб са достойни за уважение. Поклон! Не харесвам Левски, но поне има и истински фенове. Ако спечелите купата, успех в Европа ;)

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 май 2015 18:19

doktora25 написа:Аз така и не можах да разбера кой има нещо против финалът да е в Бургас и защо. Защо изобщо става дума за двойни стандарти? София-Бургас по магистралата бързо се стига, дори вероятно по-бързо от Варна-Бургас с влак. Левски има много фенове в Югоизточна България, които с радост биха отишли на мача. Бургас е футболен град с хубав стадион. Може да стане истински празник. А и най-важното там е морето - най-голямото национално богатство.

Оказва се никой от НАС, но постоянно някакви създават интрижки. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 13 май 2015 19:22

Абе сигурно не е тука мястото, ама да питам...
Има ли вече организация на автобуси Сф-Бс за мача, и ако да, колко ще струва посещението на мача, т.е. превоз + билет + всякакви доп. такси ?
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 май 2015 19:29

Ами от нас никой ...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 май 2015 20:09

Странджата написа:Както винаги сме неадекватни и манипулирани. Няма значение дали си от Левски или от Черно море - и едните, и другите страдат от безхаберието на футболния съюз. Истина е, че поне за две години напред трябва да се знае къде се играе този финал - той е за националната купа и е чест за всеки град, който предлага условия, да го приеме. И на възможността за провеждане трябва да се гледа като награда за футболен град, а не като приемлив компромис между финалисти. А че финалът ще е да речем в Стара Загора и Берое са се класирали за него - това не би имало никакво, ама никакво значение, щом се е знаело предварително.
И сега, вместо да се обединим и да залеем форуми с протести срещу безумното решение, което ни изправя един срещу друг - безумно не защото е Бургас, а защото е трагично късно, за да няма спекулации, ние си караме по модела от 25 години - търчим след гръмогласни "разбирачи" и не виждаме къде е проблемът. Е, как да не четеш и препрочиташ Алеко с болка в душата ....
П.С. И още нещо, за да е чест, а не наказание за футболния град, на него трябва да се гледа като на празник - най-вече от феновете- а не като на смъртна битка. Ама кой и как да го внуши това на тези, които не отиват, както много тука писаха, да се позабавляват на морето и да погледат любимия си отбор - дай Боже и да бие, а да се бият, трошат и рушат, за да показват колко са "велики" ...

+1 :) Както обикновено, мога да подкрепя всеки ред в мнението на Странджата - не бих могъл да го напиша по-добре. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 13 май 2015 21:03

ВАРНА написа:
sin4ec написа:
ВАРНА написа:Когато бяхме на финал с ЦСКА и Литекс беше ясно още преди началото на турнира,че финала е на ст.Васил Левски и за това не е имало възражения,не че не са искали феновете,просто се знаеше и се примиряваш...
А да не забравяме,че преди години стадионите не бяха лицеприятни,а и все още нашия пък съвсем.

Въпреки всичко тогава бяхме 1500- 2000 от Варна=-O.
Това,което се направи с преразпределението 70-30 в полза на Левски ще изиграе лоша шега и на Полиция и на фенове,помнете ми думата.
Подценявате град,в който хората мечтаят за Купа и ще бъдете изненадани приятно от "чайки и гларуси", за които и не сте предполагли,че съществуват.

Никой нищо не подценява, но дори и с местните повече от 5 000 няма как да бъдете. И това ще се види прекрасно на мача. Всъщност го разбирате много добре. 10 000 към 7 000 не знам как се отнася като 70-30, ако можеш ми го разясни.
Никаква лоша шега няма да има, ние ще сме в целия център и морската градина, а вие-идвате от север и директно на Лазур.
Е, ако си търсите белята-може да влезете в града, но то си е ваш проблем!

Приятел,
пишеш така все едно ще ходиш на война.
Това е финал и всеки има право да се радва на това.
Ако сините имат претенции да са възпитани фенове не би следвало да развалят празника,същото се отнася и за нас.
Не знам защо футбола се приема от по-младите като война между градовете.
Бил съм в Стара Загора,Пловдив,София,Видин,Плевен,Ловеч,Русе и др. и на всякъде имам добри приятели,с които не ни пречи да си спорим и на тема футбол.
Ако си решил да ставаш хулиган,това е др. въпрос.Аз лично ще си пия бирата на Хепи под България,а ако ти искаш да седнеш на моята маса,си добре дошъл!

Колега,чудесно мнение и чудесно мислене. Ако някога имаш път към София по повод мач с нас или не,обади ми се. С удоволствие ще те почерпя ,една или няколко бири,ще си поговорим за футбол и ще те изпратя с най-добри пожелания.
Писноло ми е от,тези тъпи и злобни караници.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 13 май 2015 21:33

Един хипотетичен вариант, който е в сферата на фантастиката. Финал за ЛЕ между Левски и Борусия Дортмунд на 60 000 стадион. Според вас как ще бъдат разпределени билетите, при положение, че феновете на Левски, ще са около 10 000? Ще оставят стадиона да е празен ли?
Според мен ще дадат 12 000 на Левски, 40 000 на Дортмунд и другите ще ги пуснат свободна продажба.

Това относно разпределението.
Относно мястото, се тая, дали Бургас, Стара загора, Сливен и т.н. Който има желание, ще отиде, където и да е!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 май 2015 21:40

svence написа:Един хипотетичен вариант, който е в сферата на фантастиката. Финал за ЛЕ между Левски и Борусия Дортмунд на 60 000 стадион. Според вас как ще бъдат разпределени билетите, при положение, че феновете на Левски, ще са около 10 000? Ще оставят стадиона да е празен ли?
Според мен ще дадат 12 000 на Левски, 40 000 на Дортмунд и другите ще ги пуснат свободна продажба.

Това относно разпределението.
Относно мястото, се тая, дали Бургас, Стара загора, Сливен и т.н. Който има желание, ще отиде, където и да е!

Относно билетите-20000 за докерите от Варна.Защото те вече са играли с немски отбор скоро.Зависи и финалът къде е.Ако е на Нивата, феновете на Борусия няма да вземат "ръка " за билет. :lol:
Като чета какви теми се пускат напоследък, ще взема да се съглася с Картофа , за лошия материал. :mrgreen:
Изображение

Изображение

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 май 2015 22:11

emigo73 написа:
ВАРНА написа:
sin4ec написа:
ВАРНА написа:Когато бяхме на финал с ЦСКА и Литекс беше ясно още преди началото на турнира,че финала е на ст.Васил Левски и за това не е имало възражения,не че не са искали феновете,просто се знаеше и се примиряваш...
А да не забравяме,че преди години стадионите не бяха лицеприятни,а и все още нашия пък съвсем.

Въпреки всичко тогава бяхме 1500- 2000 от Варна=-O.
Това,което се направи с преразпределението 70-30 в полза на Левски ще изиграе лоша шега и на Полиция и на фенове,помнете ми думата.
Подценявате град,в който хората мечтаят за Купа и ще бъдете изненадани приятно от "чайки и гларуси", за които и не сте предполагли,че съществуват.

Никой нищо не подценява, но дори и с местните повече от 5 000 няма как да бъдете. И това ще се види прекрасно на мача. Всъщност го разбирате много добре. 10 000 към 7 000 не знам как се отнася като 70-30, ако можеш ми го разясни.
Никаква лоша шега няма да има, ние ще сме в целия център и морската градина, а вие-идвате от север и директно на Лазур.
Е, ако си търсите белята-може да влезете в града, но то си е ваш проблем!

Приятел,
пишеш така все едно ще ходиш на война.
Това е финал и всеки има право да се радва на това.
Ако сините имат претенции да са възпитани фенове не би следвало да развалят празника,същото се отнася и за нас.
Не знам защо футбола се приема от по-младите като война между градовете.
Бил съм в Стара Загора,Пловдив,София,Видин,Плевен,Ловеч,Русе и др. и на всякъде имам добри приятели,с които не ни пречи да си спорим и на тема футбол.
Ако си решил да ставаш хулиган,това е др. въпрос.Аз лично ще си пия бирата на Хепи под България,а ако ти искаш да седнеш на моята маса,си добре дошъл!

Колега,чудесно мнение и чудесно мислене. Ако някога имаш път към София по повод мач с нас или не,обади ми се. С удоволствие ще те почерпя ,една или няколко бири,ще си поговорим за футбол и ще те изпратя с най-добри пожелания.
Писноло ми е от,тези тъпи и злобни караници.

Добавям и своето одобрение на 100% !Готов съм да почерпя,още на 30.05 в Бургас!

Върни се в “Футбол - България”