Еньо Кръстовчев отказа да поднови договора си
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Еньо Кръстовчев отказа да поднови договора си
куц кон нали затова викате името му по пет пъти на мач!вие как си мените мнението не е истина!левскаркса му раота 
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Поредното подобие на футболист в БГ,се мисли за велик,само защото вкара 2-3 гола и публиката му викаше името отвреме на време,но то при този полусезон и аз да вляза и на мен ще ми викат името.Преди 2 месеца си мислех,че като започне да играе по-редовно може да покаже качества.Сега съм напълно убеден,че не той е централният нападател на Левски.Трябва чужденец.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
- POPCORN
- Контакти:
lakito7 написа:Поредното подобие на футболист в БГ,се мисли за велик,само защото вкара 2-3 гола и публиката му викаше името отвреме на време,но то при този полусезон и аз да вляза и на мен ще ми викат името.Преди 2 месеца си мислех,че като започне да играе по-редовно може да покаже качества.Сега съм напълно убеден,че не той е централният нападател на Левски.Трябва чужденец.
да ама нали разбираш, че ако не е той няма кой да купите.защото като го гледам батков надали ще купи нови футболисти!а откъм нападатели сте супер зле бате!така че той бшен някакъв лъч
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
deepblue1963 написа:ros написа:Батков ще инвестира във видео и двд, защото и други ще откажат да преподпишат, а спомена с И. Стоянов е още пресен.
Само да не излезе после наяве нещо,както в случая с Ил.Стоянов,който заявил,че със 100 000лв. на година щял "да умре от глад".След такова изказване-нямам спомен от Ил.Стоянов!Естествено,че всеки играч има право да се "цани" както сметне за добре,но и клуба има право на преценка дали този играч е лоялен към клуба.И още нещо по темата:когато Ювентус беше изхвърлен от Серия А,някои си заминаха,но други останаха при значително по- ниски възнаграждения.Затова Буфон и Дел Пиеро ще бъдат легенди за тифозите.А другите скоро няма и да ги помнят.Когато Борусия Д беше пред финансов крах,играчите САМИ предложиха по-ниски заплати.Може би И за това отборът е най-посещавания в Бундеслигата.И накрая:Дж.Бътън караше за Браун при доста по-ниска заплата от предишния си отбор,само и само Браун GP да го има.Това е моето мнение.
За примерите, които даваш съм съгласен на 100%. Всяки капризи трябва да са с мярка. Но и Батков си е Ганьо по душа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
от POPCORN на 22 Дек 2009 07:40
lakito7 написа:Поредното подобие на футболист в БГ,се мисли за велик,само защото вкара 2-3 гола и публиката му викаше името отвреме на време,но то при този полусезон и аз да вляза и на мен ще ми викат името.Преди 2 месеца си мислех,че като започне да играе по-редовно може да покаже качества.Сега съм напълно убеден,че не той е централният нападател на Левски.Трябва чужденец.
да ама нали разбираш, че ако не е той няма кой да купите.защото като го гледам батков надали ще купи нови футболисти!а откъм нападатели сте супер зле бате!така че той бшен някакъв лъч
Какъв лъч,както ние така и вие,нямаме един свестен нападател,но това се видя в Европа.Може и да не купим,но не искаме и хора,които допреди 2 месеца щяха да се връщат в Дупница,а когато им се даде шанс първата им работа е да са алчни.Колко хора в нашата държавичка взимат колкото Еньо за месец и колко хора взимат заплата да ходят на работа и нищо да не правят/твърди резерви/.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
Апостолa е нашия баща,
Личното ми мнение е че Еньо е посредствен играч. Само преди половин година отказа да премине в Славия сега кълчи китки. Няколко възгласа от трибуните го накараха да се самозабрави. Такива пишман голмайстори Левски е имал 1000.
deepblue1963 написа:Само да не излезе после наяве нещо,както в случая с Ил.Стоянов,който заявил,че със 100 000лв. на година щял "да умре от глад".След такова изказване-нямам спомен от Ил.Стоянов!Естествено,че всеки играч има право да се "цани" както сметне за добре,но и клуба има право на преценка дали този играч е лоялен към клуба.И още нещо по темата:когато Ювентус беше изхвърлен от Серия А,някои си заминаха,но други останаха при значително по- ниски възнаграждения.Затова Буфон и Дел Пиеро ще бъдат легенди за тифозите.А другите скоро няма и да ги помнят.Когато Борусия Д беше пред финансов крах,играчите САМИ предложиха по-ниски заплати.Може би И за това отборът е най-посещавания в Бундеслигата.И накрая:Дж.Бътън караше за Браун при доста по-ниска заплата от предишния си отбор,само и само Браун GP да го има.Това е моето мнение.
Много добро мнение.
Сега наистина ще се види, кой е левскар и кой е в Левски само за парите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- maximalniq
- Контакти:
ehh написа:deepblue1963 написа:Само да не излезе после наяве нещо,както в случая с Ил.Стоянов,който заявил,че със 100 000лв. на година щял "да умре от глад".След такова изказване-нямам спомен от Ил.Стоянов!Естествено,че всеки играч има право да се "цани" както сметне за добре,но и клуба има право на преценка дали този играч е лоялен към клуба.И още нещо по темата:когато Ювентус беше изхвърлен от Серия А,някои си заминаха,но други останаха при значително по- ниски възнаграждения.Затова Буфон и Дел Пиеро ще бъдат легенди за тифозите.А другите скоро няма и да ги помнят.Когато Борусия Д беше пред финансов крах,играчите САМИ предложиха по-ниски заплати.Може би И за това отборът е най-посещавания в Бундеслигата.И накрая:Дж.Бътън караше за Браун при доста по-ниска заплата от предишния си отбор,само и само Браун GP да го има.Това е моето мнение.
Много добро мнение.
Сега наистина ще се види, кой е левскар и кой е в Левски само за парите.
То и аз сигурно съм по-голям Левскар от Дарко Тасевски,но не се гледа това,нали...

-
samo levski
- Контакти:
Мисля,че гонзо трябва да си седне на задника и да си изпълнява спортно директорските си задължения а мустака ако няма да продава отбора да назначи читав треньор от който гевезетата да имат респект и той да решава кой ще играе и кой не.
Дългата ръка на .......вие си изберете кой,стисна Левски за гушата.Някой взел,че подлъгал Еньо с тезата за многото пари в отбора и той решил че сега е момента.Но!!!Има един такъв момент.Кой ще е следващият?Кой ще се откаже от парица-царица,за да играе в Левски?Батков свири на най-тънката струна-левскарщината,но както всички знаем,най-тънката се къса най-лесно.Интересното е че феновете на Левски/уж интелигентни/ му се връзват всеки път на селските номера.Но щом минава,няма лошо!Сега е ред на заплатите на Гошо вратарчето,зетко,селския бек Минев,пияндето,франсето,макето и двете бразилски перли.Да ме извиняват пропуснатите.Разбрах че макето даже отказал оферта от Русия.Сега като тръгнат да им намалят заплатите,да не се окаже че няма места в кино-салона?И пак играчите ще са виновни,защото не са левскари.Аз съм на мнение,че ако избирате играчи по този показател/левскарщината/имате в сектор Б ОГРОМЕН избор.Сигурно ще играят без пари,че може и някой лев да дават за отбора.Предлагам на Бай ви Ганя,да се обърне към този непресъхващ извор на бъдещи таланти-публиката!А футбола оставете на отборчета като Берое,Сливен,Локо сф....и други такива нещастни и необвързани със синята идея индивиди! 
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!