Plovdivskia Grand написа:'Очаквам "компетентни мнения" на мургавелковци и кухороги![]()
![]()
!
Ти като си от пловдивския гранд, смени емблемата с тази на Локомотив.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Plovdivskia Grand написа:'Очаквам "компетентни мнения" на мургавелковци и кухороги![]()
![]()
!
black&white написа:Thurman Murman на 13 Май 2015 10:53
Глупав и то на Н-та си ти! Кой актив ще бъде конфискуван? Базата и стадиона, дето са собственост на Община Пловдив ли? Правиш ли разлика между собственост и концесия. А съвсем отделен въпрос е, че Ботев дължи пари само на фирмите-собственици и няма как те да вземат каквото и да било. Ако квесторите на КТБ искат да правят някакви вземания, то ще си търсят парите не от нас, а от фирмите, на които са били отпуснати! Все едно Иван да даде на Драган, Драган да дае на Петкан и накрая Иван да си иска парите от Ппеткан... Тва муслимите сте толкова прости парчета, че няма накъде повече. Ама то от на Сюрен мат'ряла кво ли друго да се очаква...
Точно това правят в момента синдиците (не квесторите) на КТБ - гонят Петкан, щото Иван чрез Драган е направил схема да източи парите на Банката. А Петкан, апропо, също е част от схематаСправка - делата, които синдиците заведоха към ТРЕТИ лица, получили кредити от фирми, на които КТБ е отпускала кредити. ТВ 7 е пример за това (знам, че веднага ще започнеш да философстваш, затова уточнявам - при ТВ 7 има и преки, и непреки кредити), има и доста примери - чукни гугъл и той ще ти каже всичко по темата. Има и примери на обезсилване на безвъзмездното прехвърляне на активи към трети лица от фирми-получатели на кредити от КТБ. Вие акциите май точно така ги получихте, а
От Инфраструктурна компания ли беше или от Бромак? Няма значение от кой - Бромак ги държеше преди Инфраструктурна компания, а при фалит и доказан опит за измама на кредиторите чрез фиктивно прехвърляне на собствеността прехвърлянията се обезсилват със задна дата.
Концесията се разваля, ако не са изпълнени задължениета на концесионера. След което великата ви база току-виж станала обект на ползване от някой друг (не Ботевъ 2010).
Опрощаването и трансформирането на дълговете в собственост не е лек процес - има си юридически процедури, които трябва да минат. Ама с бащица-емигрант може и да не се получиЗа лицензирането също не е много ясно дали тези дългове влияят или не влияят (справка - нашите дългове към Марешки, които той не си търсеше, обаче от Лицензионната комисия заявиха, че влияят на лиценза и въпросът с тях трябва да бъде окончателно решен. Знам, че пак ще започнеш да философстваш, че Марешки не ни бил собственик, а спонсор - уточнявам, че беше така. Ама и част от вашите дългове са към трети компани, не към директните ви собственици).
theprideofplovdiv написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Всички задължения са към фирми на бившият ни собственик.С едно кимане може да ги опрости или да ги прехвърли на следващият благодетел.Претенции от държавни институции и фирми няма. Срещу 50 милиона има полупостроен стадион,налична клубна база със съответните съоръжения,както и представителен отбор състезаващ се в първата шестица.Колежа е на 10 мин път от идеалният център на Пловдив,а зад футболният отбор застават 60 процента от пловдивчани и това си личи от посещаемостта.Ние не се претесняваме и не виждаме повод за вдигането на адреналина на душманите.Ботев е древен и вечен като града ни,радва пловдивчани и ще го прави завинаги.Прозрачността на управлението стана повод мишките да излезнат от дупките.
Абе,"умник" то бивало и да няма активи срещу тия 50млн.,въпросът е,че те могат да покрият дълга,но само като бъдат конфискувани...Това не го ли осъзнавате,глупави ли сте,така ли ви е изгодно,не знам!Аз съм локомотивец,но ви пожелавам да се оправят нещата,защото това вече е безобразие и вземете всички помислете колко ни се смеят в момента големците в тая държава,защото ние се караме,а те си правят схемите на наш гръб!
kikooo1912 написа:theprideofplovdiv написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Всички задължения са към фирми на бившият ни собственик.С едно кимане може да ги опрости или да ги прехвърли на следващият благодетел.Претенции от държавни институции и фирми няма. Срещу 50 милиона има полупостроен стадион,налична клубна база със съответните съоръжения,както и представителен отбор състезаващ се в първата шестица.Колежа е на 10 мин път от идеалният център на Пловдив,а зад футболният отбор застават 60 процента от пловдивчани и това си личи от посещаемостта.Ние не се претесняваме и не виждаме повод за вдигането на адреналина на душманите.Ботев е древен и вечен като града ни,радва пловдивчани и ще го прави завинаги.Прозрачността на управлението стана повод мишките да излезнат от дупките.
Абе,"умник" то бивало и да няма активи срещу тия 50млн.,въпросът е,че те могат да покрият дълга,но само като бъдат конфискувани...Това не го ли осъзнавате,глупави ли сте,така ли ви е изгодно,не знам!Аз съм локомотивец,но ви пожелавам да се оправят нещата,защото това вече е безобразие и вземете всички помислете колко ни се смеят в момента големците в тая държава,защото ние се караме,а те си правят схемите на наш гръб!
А ти осъзнаваш ли, че тези активи са построени върху общинска земя, която е дадена на концесия и няма как да бъдат конфискувани от някой друг освен от общината? Така, че ако се наложи и от А окръжна да тръгнем няма как някой да ни вземе базата и стадиона. Успех и на вас, не заслужавате това което ви се случва в момента.
theprideofplovdiv написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Всички задължения са към фирми на бившият ни собственик.С едно кимане може да ги опрости или да ги прехвърли на следващият благодетел.Претенции от държавни институции и фирми няма. Срещу 50 милиона има полупостроен стадион,налична клубна база със съответните съоръжения,както и представителен отбор състезаващ се в първата шестица.Колежа е на 10 мин път от идеалният център на Пловдив,а зад футболният отбор застават 60 процента от пловдивчани и това си личи от посещаемостта.Ние не се претесняваме и не виждаме повод за вдигането на адреналина на душманите.Ботев е древен и вечен като града ни,радва пловдивчани и ще го прави завинаги.Прозрачността на управлението стана повод мишките да излезнат от дупките.
boabbb написа:Всичкиии : Цецооооуу Васииилееев, Цецооооооууу Васииилеееев .....![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта