ShooterMan написа:Щастлив съм! Пак ще се взима ШЛ. Честно казано повече ме притеснява Ювентус на Финала. Италианците ВИНАГИ, запомнете го - ВИНАГИ могат да изиграят някой мач за 0:0 и да бият калитарски с 0:1 или да стигнат до дузпи. Освен всичкото Пирло си остава велик играч, а Буфон няма какво да говорим какъв вратар е вече 20 години. Реал М не ме притеснява толкова поради няколко причини. Касияс не е във форма, а знаем в едно Ел Класико кой винаги ги вади мадридчани. Второ - Модрич, мозъка на Реал е контузен и е твърдо аут. Трето - Кристиано по тадиция е скатан в големите мачове и особено пък срещу Барселона. Тази Барселона има убийствена нападателна мощ. Аз обаче акцентирам върху друго - най-после има и добър вратар! С гелосания Валдес тази вечер със сигурност щяха да влязат поне 5 гола и работата отиваше на кантар....докато Тер Стеген си е класа и то като извади 2-3 чисти гола и ПП завърши 1:2 мача беше ясен дори и за Байерн. Нека не омаловажаваме и работата на Луис Енрике. Лучо скри топката на Пеп в 3 от 4-те полувремена. Не мога да подмина фактора Меси. Много се тръбеше как звездите нямали значение, важен бил само отбора. И да, ама и не! Меси сам промени един мач вървящ 0:0 в мач завършил 3:0, Меси си е Меси
Напълно съм съгласен с анализа ти за играта на Реал, но Реал си е... Реал! Предпочитам да няма Ел Класико на финала, защото това е голямо дерби и ще има много голямо напрежение! Затова искам Ювентус, но каквото дойде, скачаме за 5-тата!