Байерн Мюнхен - БАРСЕЛОНА FT 3-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Re: Байерн Мюнхен - БАРСЕЛОНА 12.05 21:45 /ШЛ 1/2 Финал Рев

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 май 2015 00:29

ShooterMan написа:Щастлив съм! Пак ще се взима ШЛ :lol: . Честно казано повече ме притеснява Ювентус на Финала. Италианците ВИНАГИ, запомнете го - ВИНАГИ могат да изиграят някой мач за 0:0 и да бият калитарски с 0:1 или да стигнат до дузпи. Освен всичкото Пирло си остава велик играч, а Буфон няма какво да говорим какъв вратар е вече 20 години. Реал М не ме притеснява толкова поради няколко причини. Касияс не е във форма, а знаем в едно Ел Класико кой винаги ги вади мадридчани. Второ - Модрич, мозъка на Реал е контузен и е твърдо аут. Трето - Кристиано по тадиция е скатан в големите мачове и особено пък срещу Барселона. Тази Барселона има убийствена нападателна мощ. Аз обаче акцентирам върху друго - най-после има и добър вратар! С гелосания Валдес тази вечер със сигурност щяха да влязат поне 5 гола и работата отиваше на кантар....докато Тер Стеген си е класа и то като извади 2-3 чисти гола и ПП завърши 1:2 мача беше ясен дори и за Байерн. Нека не омаловажаваме и работата на Луис Енрике. Лучо скри топката на Пеп в 3 от 4-те полувремена. Не мога да подмина фактора Меси. Много се тръбеше как звездите нямали значение, важен бил само отбора. И да, ама и не! Меси сам промени един мач вървящ 0:0 в мач завършил 3:0, Меси си е Меси 8-)

Напълно съм съгласен с анализа ти за играта на Реал, но Реал си е... Реал! Предпочитам да няма Ел Класико на финала, защото това е голямо дерби и ще има много голямо напрежение! Затова искам Ювентус, но каквото дойде, скачаме за 5-тата!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 май 2015 00:32

tibidabo написа:ЛЕ трябва да е луд, ако не се опита с всички средства да победи на Калдерон.

Според мен не е задължително да бием, даже и ако паднем няма да е фатално, но с толкова пестене на сили, би трябвало да бием!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 май 2015 00:38

Точно защото Реал си е Реал го искам на Финал :lol: . Сериозната причина - Реал никога няма да нареди 11 човека пред полето и да играе за 0:0. Те в каквато и формация да са ще излязат, за да играят футбол и да победят. Ювентус ще влезе като пълен аутсайдер, ще забърка здравия италиански бетон отзад и не съм голям оптимист. Например Байерн доста време държа на Кампа 0:0, нали? Просто няколко индивидуални грешки в защита на деф.халфове и мигове на гениалност на Меси решиха мача....такива грешки ми е трудно да повярвам, че ще допуснат Пирло, Видал и Погба, те са точно играчи за този тип игра. Както казах и Реал не е в супер форма, най-вече ключовите им играчи са в дупка, не 1, нито Касияс, нито Кристиано....а Модрич е контузен....твърде много. И не на последно място - абе как няма да се кефим на едно Ел Класико? Какъв по-велик финал може да има? Увежение за Ювентус, но не са Реал М, макар, че никой няма да даде втора Купа за това, че сме опълнали пак балета :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 май 2015 00:38

Честито на феновете на Барса! По-добрият отбор от двойката, продължаването е напълно заслужено! :) Браво и на Байерн, че не се предаде без бой, интересен мач така стана. Важното е, че Левандовски вкара, че ми беше капитанче, а Меси го извадих от групата направо. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 май 2015 00:43

ShooterMan написа:Точно защото Реал си е Реал го искам на Финал :lol: . Сериозната причина - Реал никога няма да нареди 11 човека пред полето и да играе за 0:0. Те в каквато и формация да са ще излязат, за да играят футбол и да победят. Ювентус ще влезе като пълен аутсайдер, ще забърка здравия италиански бетон отзад и не съм голям оптимист. Например Байерн доста време държа на Кампа 0:0, нали? Просто няколко индивидуални грешки в защита на деф.халфове и мигове на гениалност на Меси решиха мача....такива грешки ми е трудно да повярвам, че ще допуснат Пирло, Видал и Погба, те са точно играчи за този тип игра. Както казах и Реал не е в супер форма, най-вече ключовите им играчи са в дупка, не 1, нито Касияс, нито Кристиано....а Модрич е контузен....твърде много. И не на последно място - абе как няма да се кефим на едно Ел Класико? Какъв по-велик финал може да има? Увежение за Ювентус, но не са Реал М, макар, че никой няма да даде втора Купа за това, че сме опълнали пак балета :lol:

Нз, може и така да е... Ще видим утре какво ще стане ;)

neutralenfen
Контакти:

Мнениеот neutralenfen » 13 май 2015 10:23

ShooterMan написа:Трето - Кристиано по тадиция е скатан в големите мачове и особено пък срещу Барселона.

А знаеш ли срещу кои отбори Кристиано има най-много голове? Севиля, Атлетико, Барселона - 21 срещу андалусийци, 15 срещу дюшекчии и също толкова срещу каталунци. :roll: При Меси междудругото е горе долу същото. 8-)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 май 2015 11:20

Няма по-лигав отбор от Барселона. Цяло второ полувреме дори не се опитваха да ходят. Можеха съвсем спокойно да бият, но решиха да се лигавят, такива случаи колкото искате.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 13 май 2015 11:22

Второто полувреме беше ебахти фарса :mrgreen:
Честит финал машини : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 13 май 2015 11:28

ShooterMan написа:Щастлив съм! Пак ще се взима ШЛ :lol: . Честно казано повече ме притеснява Ювентус на Финала. Италианците ВИНАГИ, запомнете го - ВИНАГИ могат да изиграят някой мач за 0:0 и да бият калитарски с 0:1 или да стигнат до дузпи. Освен всичкото Пирло си остава велик играч, а Буфон няма какво да говорим какъв вратар е вече 20 години. Реал М не ме притеснява толкова поради няколко причини. Касияс не е във форма, а знаем в едно Ел Класико кой винаги ги вади мадридчани. Второ - Модрич, мозъка на Реал е контузен и е твърдо аут. Трето - Кристиано по тадиция е скатан в големите мачове и особено пък срещу Барселона. Тази Барселона има убийствена нападателна мощ. Аз обаче акцентирам върху друго - най-после има и добър вратар! С гелосания Валдес тази вечер със сигурност щяха да влязат поне 5 гола и работата отиваше на кантар....докато Тер Стеген си е класа и то като извади 2-3 чисти гола и ПП завърши 1:2 мача беше ясен дори и за Байерн. Нека не омаловажаваме и работата на Луис Енрике. Лучо скри топката на Пеп в 3 от 4-те полувремена. Не мога да подмина фактора Меси. Много се тръбеше как звездите нямали значение, важен бил само отбора. И да, ама и не! Меси сам промени един мач вървящ 0:0 в мач завършил 3:0, Меси си е Меси 8-)

Модрич се завръща в игра при един евентуален финал за Реал Мадрид.

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 13 май 2015 11:45

neutralenfen написа:
ShooterMan написа:Трето - Кристиано по тадиция е скатан в големите мачове и особено пък срещу Барселона.

А знаеш ли срещу кои отбори Кристиано има най-много голове? Севиля, Атлетико, Барселона - 21 срещу андалусийци, 15 срещу дюшекчии и също толкова срещу каталунци. :roll: При Меси междудругото е горе долу същото. 8-)

Грешиш тотално Меси има 21 гола в Класикото ( 14 Ла лига, 5 Суперкупа на Испания, 2 Европа )
Ронадо има 2 пъти по малко голове в Ла лига - 7, за купата на Испания има 5, 3 гола за Суперкупата, в ШЛ - няма гол.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Върни се в “Барселона”