Байерн Мюнхен - БАРСЕЛОНА FT 3-2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Re: Байерн Мюнхен - БАРСЕЛОНА 12.05 21:45 /ШЛ 1/2 Финал Рев

Мнениеот tibidabo » 12 май 2015 23:53

rainman_p написа:Ако Юве се класира за финала.., Каталунците са сигурен шампион. Иначе в единствения отбор, който има шанс срещу Барса са Реал Мадрид.

Щом някой отбор е стигнал до финала...той има реален шанс, пък бил той Юве, Порто, Челси, Барса или Реал.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 май 2015 00:00

Честито класиране на финал каталунци, макар че аз не съм доволен! Или по-скоро само от 2-рото полувреме! Ако бяха шибаните шваби на мястото на Барса щяха да вкарат 10 гола... Да, добре е да се запазят сили, но... може ли такова отпускане на полуфинал на ШЛ? Направо ми скъсаха нервите... Все пак съм щастлив и с интерес ще проследя утрешния мач (в който предпочитам Ювентус да се класира)!
ФОРСА БАРСА!!!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
krasun
Контакти:

Мнениеот krasun » 13 май 2015 00:00

Барса победи просто защото си беше свършила работата в първия мач. Иначе по едно време ми се струваше, че защитата и се панира дори от слаб насрещен ветрец. Аз съм си фен на Барса, защото там играе най-добрия футболист на всички времена, чието единствено проклятие са световните първенства. И като такъв не мога да се въздържа да не предложа на грозния томас мухлер(известен и като мюлер) да си завре топката...е, той знае къде. В Байерн има много велики футболисти и ако Робен беше играл, почти съм сигурен, че щяха да отстранят Барса, но жабоподобния мухлер едва ли е от най-големите...голяма е само устата му и още една част, която ако изпълни моя съвет, ще се разшири доста. С тая защита Барса просто не ги виждам, но все пак съм си за тях. :)

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 май 2015 00:05

krasun написа:Барса победи просто защото си беше свършила работата в първия мач. Иначе по едно време ми се струваше, че защитата и се панира дори от слаб насрещен ветрец. Аз съм си фен на Барса, защото там играе най-добрия футболист на всички времена, чието единствено проклятие са световните първенства. И като такъв не мога да се въздържа да не предложа на грозния томас мухлер(известен и като мюлер) да си завре топката...е, той знае къде. В Байерн има много велики футболисти и ако Робен беше играл, почти съм сигурен, че щяха да отстранят Барса, но жабоподобния мухлер едва ли е от най-големите...голяма е само устата му и още една част, която ако изпълни моя съвет, ще се разшири доста. С тая защита Барса просто не ги виждам, но все пак съм си за тях. :)

Какво ни има на защитата? Цял 1-ви мач не допуснаха гол, и 1-вото полувреме освен гола бяха на ниво! Имам чувството, че Енрике им е казал: Дайте им да ни бият, че да не реват много и Пеп да има шанс да остане и следващия сезон! А след година ако пак се паднем с тях, ще викат: Да, ама ние ви бихме в реванша! Били друг път, добре че Барса ги съжали!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 13 май 2015 00:06

ICAKOV_FCB написа:Честито класиране на финал каталунци, макар че аз не съм доволен! Или по-скоро само от 2-рото полувреме! Ако бяха шибаните шваби на мястото на Барса щяха да вкарат 10 гола... Да, добре е да се запазят сили, но... може ли такова отпускане на полуфинал на ШЛ? Направо ми скъсаха нервите... Все пак съм щастлив и с интерес ще проследя утрешния мач (в който предпочитам Ювентус да се класира)!
ФОРСА БАРСА!!!

Абсолютно едно към едно с моето мнение!
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

Потребителски аватар
krasun
Контакти:

Мнениеот krasun » 13 май 2015 00:18

ICAKOV_FCB написа:
krasun написа:Барса победи просто защото си беше свършила работата в първия мач. Иначе по едно време ми се струваше, че защитата и се панира дори от слаб насрещен ветрец. Аз съм си фен на Барса, защото там играе най-добрия футболист на всички времена, чието единствено проклятие са световните първенства. И като такъв не мога да се въздържа да не предложа на грозния томас мухлер(известен и като мюлер) да си завре топката...е, той знае къде. В Байерн има много велики футболисти и ако Робен беше играл, почти съм сигурен, че щяха да отстранят Барса, но жабоподобния мухлер едва ли е от най-големите...голяма е само устата му и още една част, която ако изпълни моя съвет, ще се разшири доста. С тая защита Барса просто не ги виждам, но все пак съм си за тях. :)

Какво ни има на защитата? Цял 1-ви мач не допуснаха гол, и 1-вото полувреме освен гола бяха на ниво! Имам чувството, че Енрике им е казал: Дайте им да ни бият, че да не реват много и Пеп да има шанс да остане и следващия сезон! А след година ако пак се паднем с тях, ще викат: Да, ама ние ви бихме в реванша! Били друг път, добре че Барса ги съжали!

Прав си за първия мач и първото полувреме, но още при първия гол на германците защитата просто я нямаше, а второто полувреме можеше да стане страшно и ако беше играл Робен със сигурност щеше да стане. Но както и да е, важното е, че се справиха и честно казано мисля, че по-лесния съперник за финала би бил Реал, лично мнение естествено. :)

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 13 май 2015 00:20

krasun написа:Барса победи просто защото си беше свършила работата в първия мач. Иначе по едно време ми се струваше, че защитата и се панира дори от слаб насрещен ветрец. Аз съм си фен на Барса, защото там играе най-добрия футболист на всички времена, чието единствено проклятие са световните първенства. И като такъв не мога да се въздържа да не предложа........ С тая защита Барса просто не ги виждам, но все пак съм си за тях. :)

Приятел, мисля че тонът ти не се вписва особено във форума. Моля те малко да посмекчиш обидите и епитетите. Опитваме се да поддържаме конструктивен диалог, а не фейсбук дискусия. Мерси
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 13 май 2015 00:23

Щастлив съм! Пак ще се взима ШЛ :lol: . Честно казано повече ме притеснява Ювентус на Финала. Италианците ВИНАГИ, запомнете го - ВИНАГИ могат да изиграят някой мач за 0:0 и да бият калитарски с 0:1 или да стигнат до дузпи. Освен всичкото Пирло си остава велик играч, а Буфон няма какво да говорим какъв вратар е вече 20 години. Реал М не ме притеснява толкова поради няколко причини. Касияс не е във форма, а знаем в едно Ел Класико кой винаги ги вади мадридчани. Второ - Модрич, мозъка на Реал е контузен и е твърдо аут. Трето - Кристиано по тадиция е скатан в големите мачове и особено пък срещу Барселона. Тази Барселона има убийствена нападателна мощ. Аз обаче акцентирам върху друго - най-после има и добър вратар! С гелосания Валдес тази вечер със сигурност щяха да влязат поне 5 гола и работата отиваше на кантар....докато Тер Стеген си е класа и то като извади 2-3 чисти гола и ПП завърши 1:2 мача беше ясен дори и за Байерн. Нека не омаловажаваме и работата на Луис Енрике. Лучо скри топката на Пеп в 3 от 4-те полувремена. Не мога да подмина фактора Меси. Много се тръбеше как звездите нямали значение, важен бил само отбора. И да, ама и не! Меси сам промени един мач вървящ 0:0 в мач завършил 3:0, Меси си е Меси 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 13 май 2015 00:24

gikahadji написа:
ICAKOV_FCB написа:Честито класиране на финал каталунци, макар че аз не съм доволен! Или по-скоро само от 2-рото полувреме! Ако бяха шибаните шваби на мястото на Барса щяха да вкарат 10 гола... Да, добре е да се запазят сили, но... може ли такова отпускане на полуфинал на ШЛ? Направо ми скъсаха нервите... Все пак съм щастлив и с интерес ще проследя утрешния мач (в който предпочитам Ювентус да се класира)!
ФОРСА БАРСА!!!

Абсолютно едно към едно с моето мнение!

И между другото, коментатора каза, че Барса се пазели за важния мач с Алтетико :shock: Какъв важен мач бе? За кво ни е да бием Атлетико като трябва да бием Депор на Камп Ноу и сме шампиони! Трябваше да бием Байерн и Енрике да пусне резервите срещу Атлетико! Но както и да е, важното е че сме на финал! Наздраве!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 13 май 2015 00:27

ЛЕ трябва да е луд, ако не се опита с всички средства да победи на Калдерон.

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Барселона”