Байерн Мюнхен - БАРСЕЛОНА FT 3-2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Байерн Мюнхен - БАРСЕЛОНА 12.05 21:45 /ШЛ 1/2 Финал Рев
Айде успех на момчетата, дано изиграем такова първо полувреме, че през второто да не треперим...очаквам да вкараме поне 2 гола и да си решим нещата до почивката 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Вратарчето ви показва класа.
Мачът се развива идеално за нас. Дано да няма контузии и наказания. Неймо има да си връща за лятото.
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
И защо смени Суарес???
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Някой ако следи чужди сайтове да каже дали Суарес е контузен? Има ли нещо притеснително?
А Педро пипна ли топка цяло второ полувреме?
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
Честит финал! Второто полувреме въобще не погледнахме противниковата врата. Тер Стеген беше с повече пасове от Бускетс и Иниеста взети заедно. Избягваха единоворствата и се пазеха да не напуснат нашата половина. Но победителите не ги винят. Педро беше абсолютно безполезен - загубил си е увереността и не се вписва в картината. Личи си, че не може да си намери мястото. Трудно е да влезе в обувките на Суарес и то след толкова мачове като резерва. Левандовски игра много силно и определено надиграваше Масчерано. Чакаме 6 юни...
Наздраве!
Наздраве!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
Честито! Нека FCB изрине другите в Берлин. Ще стискам палци!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Ако Юве се класира за финала.., Каталунците са сигурен шампион. Иначе в единствения отбор, който има шанс срещу Барса са Реал Мадрид.
gikahadji написа:И защо смени Суарес???
Да се надяваме да не е сериозно. От клуба съобщават че е почувствал лек дискомфорт и затова е изваден.
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]