ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: ШЛ 1/2 финал реванш: БАЙЕРН Мюнхен - Барселона

Мнениеот Neron » 12 май 2015 21:22

diablorojo написа:
brendiboy написа:Съставчето:Neuer, Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat, Alonso, Lahm, Thiago, Schweinsteiger, Lewandowski, Müller.
Изображение

Кои са контузени,че пак играете с Алонсо,Тиаго :o :shock:

Някой е с твърдо титулярно място независимо от формата и изявите си.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 12 май 2015 21:23

MCMXIII написа:Иска ми се, Байерн да продължи, но като ги видя Фусбалгот и Алонсо заедно на терена и ми става лошо :cry:

Фусбалгот е кодовото име на кого? :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

miroxp

Мнениеот miroxp » 12 май 2015 21:24

diplomat написа:
miroxp написа:Къде са полу-човеците от форума, които преди първия двубой бяха впрегнали танкове, трактори, валяци и всякаква друга бракувана фашистка техника и през пяна на уста и в стойка "да поздравим фюрера" бълнуваха някакви световни подвизи от това историческо недуразомение наречено Байерн? 0:2, с 1-2 унижения към палячото на вратата и някой и друг заблуден хитлерист в защитата...

Ти си душевно болен комунист, нали?

Не пич, аз съм абсолютен капиталист. Тук, където съм, никой не ебава това нещо футбола и се вълнуваме от други неща. Но пък всички винаги подкрепяме истинския талант. Затова Барса има толкова фенове, освен големия процент латино население, което е по принцип за Барселона. От друга страна има една дефиниция, какво е Европа? Европа е едно място, където всеки мрази всеки и всички заедно мразят германците! С изключение на българите, които както винаги са се объркали в избора си на господар. Както онова проучване за щастливите хора - имало щасливи нации, нещастни нации и...българи! И от време на време влизам тук за да напиша на родния ви език нещо, с което да ви напомня, че по-големи лайна от вас няма. Какво лайно трябва да си, за да поддържаш фашистка нация и отбор с истински, натурални, с черен цвят на кожата арийци, ислямистки французи, потурчени немчета и друга сган? Един комплексиран отбор си намерил комплексирани фенчета от източна европа...смях. А до мача след малко - пригответе си лидокаин, може и направен в германия...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 май 2015 21:28

hajitsu написа:
MCMXIII написа:Иска ми се, Байерн да продължи, но като ги видя Фусбалгот и Алонсо заедно на терена и ми става лошо :cry:

Фусбалгот е кодовото име на кого? :mrgreen:

Швайни, май. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 май 2015 21:30

На Ана Иванович :D
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

miroxp

Мнениеот miroxp » 12 май 2015 21:30

Fulcrum написа:Първият сезон когато дойде завари готова и добре смазана футболна машина която газеше всичко и спечели къде какво можеше.Дядо Юп такъв отбор беше сглобил,че Чепа всичките пари и време на света да има пак няма да може да го повтори.Дори когато беше в Барселона и уж постигна големите успехи всъщност всичко беше плод на индивидуалните качества на тогавашните футболисти,на тяхната класа и определена доза късмет и съдийска помощ в редица мачове.Медиите обаче му изградиха профил на "гоуемиот спициалист".Е за наше нещастие дойде баш в Байерн и тук му лъсна всичкият професионализъм и майсторство у треньорския занаят.За няма и две години да затъркаш до такава степен отбор с футболисти голям процент от които действащи световни шампиони и печелили ШЛ,Титла в Германия,Световно клубно първенство,Купа на Германия и още и още - това само означава,че Е СТРАШНО НЕГРАМОТЕН И НЕ СТАВААА!!!! Тия неща дето ги е изприказвал в това интервю кой го грее? То е лесно като си се наакал и си до ушите в собствените си "неща" да кажеш "Абе нещо намирисва тука". Вместо да купим Суарез той отиде в Барса,Тони Кроос отиде в Реал Мадрид,а ние играем с разни мана*ченца като Бернат,Тиаго,откровения дърводелец от полски произход и тн.Просто нямам думи.Не съм се срамувал така както след първия мач.То нямаше за какво да се хвана да се оправдая даже другите от компанията не ме бъзикаха понеже им стана жал.Смятайте колко жалка е била играта на Байерн в първия мач.Чудото срещу Порто няма да се повтори.Губим и втория мач с поне 1 гол разлика и да се надявам,че това ще е последния мач на испанския селяк начело на баварската машина! :evil:

Под "баварска машина" имаш предвид "ОПЕЛ", нали? Защото в случая се състезавате с Lamborgini Avantador!

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 12 май 2015 21:32

Neron написа:
diablorojo написа:
brendiboy написа:Съставчето:Neuer, Rafinha, Boateng, Benatia, Bernat, Alonso, Lahm, Thiago, Schweinsteiger, Lewandowski, Müller.
Изображение

Кои са контузени,че пак играете с Алонсо,Тиаго :o :shock:

Някой е с твърдо титулярно място независимо от формата и изявите си.

На Алонсо всяко второ отиграване му беше грешно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 май 2015 21:34

miroxp написа:
diplomat написа:
miroxp написа:Къде са полу-човеците от форума, които преди първия двубой бяха впрегнали танкове, трактори, валяци и всякаква друга бракувана фашистка техника и през пяна на уста и в стойка "да поздравим фюрера" бълнуваха някакви световни подвизи от това историческо недуразомение наречено Байерн? 0:2, с 1-2 унижения към палячото на вратата и някой и друг заблуден хитлерист в защитата...

Не пич, аз съм абсолютен капиталист. Тук, където съм, никой не ебава това нещо футбола и се вълнуваме от други неща. Но пък всички винаги подкрепяме истинския талант. Затова Барса има толкова фенове, освен големия процент латино население, което е по принцип за Барселона. От друга страна има една дефиниция, какво е Европа? Европа е едно място, където всеки мрази всеки и всички заедно мразят германците! С изключение на българите, които както винаги са се объркали в избора си на господар. Както онова проучване за щастливите хора - имало щасливи нации, нещастни нации и...българи! И от време на време влизам тук за да напиша на родния ви език нещо, с което да ви напомня, че по-големи лайна от вас няма. Какво лайно трябва да си, за да поддържаш фашистка нация и отбор с истински, натурални, с черен цвят на кожата арийци, ислямистки французи, потурчени немчета и друга сган? Един комплексиран отбор си намерил комплексирани фенчета от източна европа...смях. А до мача след малко - пригответе си лидокаин, може и направен в германия...

Говориш за комплексиран отбор и комплексирани фенчета само изречение след като си написал удебеления от мен текст. Фенчета и отбор, които не съдят футболистите затова, че били черни, потурчени и т.н. и ги приемат такива каквито са. Големият въпрос тук е кой е комплексарят в цялата тази картинка-аз и останалите фенове на тоя отбор или ти. :mrgreen:
Последна промяна от bubka на 12 май 2015 21:36, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 май 2015 21:34

Ееее на Алонсо всичко му е простено. Картони, подхлъзвания, грешки. Той е недосегаем, а другите са с треньорска контузия по подразбиране.

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 май 2015 21:46

bubka написа:
miroxp написа:
diplomat написа:

Говориш за комплексиран отбор и комплексирани фенчета само изречение след като си написал удебеления от мен текст. Фенчета и отбор, които не съдят футболистите затова, че били черни, потурчени и т.н. и ги приемат такива каквито са. Големият въпрос тук е кой е комплексарят в цялата тази картинка-аз и останалите фенове на тоя отбор или ти. :mrgreen:

Не си хаби пръстите и клавишите ... не си заслужава да се занимаваш с грешки на еволюцията . ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Байерн”