diplomat написа:miroxp написа:Къде са полу-човеците от форума, които преди първия двубой бяха впрегнали танкове, трактори, валяци и всякаква друга бракувана фашистка техника и през пяна на уста и в стойка "да поздравим фюрера" бълнуваха някакви световни подвизи от това историческо недуразомение наречено Байерн? 0:2, с 1-2 унижения към палячото на вратата и някой и друг заблуден хитлерист в защитата...
Ти си душевно болен комунист, нали?
Не пич, аз съм абсолютен капиталист. Тук, където съм, никой не ебава това нещо футбола и се вълнуваме от други неща. Но пък всички винаги подкрепяме истинския талант. Затова Барса има толкова фенове, освен големия процент латино население, което е по принцип за Барселона. От друга страна има една дефиниция, какво е Европа? Европа е едно място, където всеки мрази всеки и всички заедно мразят германците! С изключение на българите, които както винаги са се объркали в избора си на господар. Както онова проучване за щастливите хора - имало щасливи нации, нещастни нации и...българи! И от време на време влизам тук за да напиша на родния ви език нещо, с което да ви напомня, че по-големи лайна от вас няма. Какво лайно трябва да си, за да поддържаш фашистка нация и отбор с истински, натурални, с черен цвят на кожата арийци, ислямистки французи, потурчени немчета и друга сган? Един комплексиран отбор си намерил комплексирани фенчета от източна европа...смях. А до мача след малко - пригответе си лидокаин, може и направен в германия...