Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ЦСКА София - краят започва!

Мнениеот ЕМИЛ » 12 май 2015 20:48

Teo написа:
ЕМИЛ написа:
Teo написа:
ЕМИЛ написа:Дай Боже това да е червеният край ,

че вече не се трай

:mrgreen:

Емиле.. има нотка в заглавието на темата.. но да го разбереш трябва да си напрегнеш мозъка :idea: :geek:

Разбирам я нотката

бе ,Тео .Краят на вашата агония се вижда .Фалит ,окръжни групи или купувате лиценза на някой отбор , но губите история си .

Предпочитам второто .

Бат Емиле и как мислиш, че ще загубим историята си като тя е във всеки един човек които обича ЦСКА?
@ Ако имаш предвид, че на хартия ( или както искаш го разбирай юредически, търговско и т.н)я губим ок, но няма как да я губим в нашето съзнание..!
@ Това не е даже тема на дискусия с историята и припознаването..!

Хората с пари т.е. собствениците не ги ебе за нас феновете .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2015 20:51

ЕМИЛ написа:
Teo написа:
ЕМИЛ написа:
Teo написа:
ЕМИЛ написа:Дай Боже това да е червеният край ,

че вече не се трай

:mrgreen:

Емиле.. има нотка в заглавието на темата.. но да го разбереш трябва да си напрегнеш мозъка :idea: :geek:

Разбирам я нотката

бе ,Тео .Краят на вашата агония се вижда .Фалит ,окръжни групи или купувате лиценза на някой отбор , но губите история си .

Предпочитам второто .

Бат Емиле и как мислиш, че ще загубим историята си като тя е във всеки един човек които обича ЦСКА?
@ Ако имаш предвид, че на хартия ( или както искаш го разбирай юредически, търговско и т.н)я губим ок, но няма как да я губим в нашето съзнание..!
@ Това не е даже тема на дискусия с историята и припознаването..!

Хората с пари т.е. собствениците не ги ебе за нас феновете .

Прав си. И това е така!
@ Футбола стана прекалено много комерсиален и заплетен от мрежа с интереси и е изключително трудно да се намерят правилните хора които да ГРАДЯТ, а не РУШАТ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 май 2015 20:52

история градена от самото начало

Кажи ми, че се майтапиш :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 май 2015 20:52

Много глупава тема, поредна провокативна. :) Няма как да стане това дето го искате, половин България ще изчезне от картата завинаги ако се случи! :) Затрият ли ЦСКА, само ще си вкара някой много нелеп автогол според мен. Червената общност е много по-голяма от това, което си представяте, стига глупости ако обичате, иначе ще започна да си мисля, че не всички цесекари са заклети цесекари! :) Почвате вече да ме съмнявате.. ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 май 2015 20:53

Teo написа:
Ривалдо, това е така първото ти изречение! Но основната заслуга беше в хората които ги ПРАВИХА тези бюджети и които слагаха подписите си под документите!
@ Никой няма да се откаже просто е така и да се хвърлим в калта... ЦСКА СОФИЯ умишлено е доведен до това положение... да ти припомня ли един човек? ВИКАГА му СпектакулУС.. та същия този човек е подписвал договори на футболисти със заплати от порядъка на 30 хиляди лева, като тука не добавям бонуси и т.н... и същите тези футболисти с по два мача и след това бягат и съдят клуба за стотици хиляди... :idea: Случайте са хиляди...
@ Да ЦСКА плаща наем за собствения си стадион, колко нз, НО ПЛАЩА!
@ Да ако базите на ЦСКА са безвъзмездно отдадени на клуба инвеститори ще се намерят, но никой няма да строй върху земя която не е негова... все едно ти да имаш къща и аз да дойде да си направя басейн в двора ти и да претендирам, че е мой? ю ноу и мин?

Тео, Титаните наливаха луди пари в клуба, но накрая опростиха 40 милиона вътрешни дългове и дадоха клуба на Лупи за точно 10 млн дългове! Това е доказано, дори е признато от хора в клуба ви! Това, че Лупи с таван на заплати и големи обещание, така и не извади никакви пари, за да си плаща сметките, а трупаше дългове, докато вие му се радвахте, си е изцяло ваш проблем! Дори не знаеш и главния виновник за моментното ви състояние. Те и новите не са нищо особено, но пък чичо Лупи се нуждаеше още от точно 2 месеца и оставахте без лиценз за "А" група, тоест закриваше ви окончателно!
Непрекъснато слушам, че плащате наем, но нито един път не съм видял черно на бяло договор със сума, фактура, разплащателно, или каквото и да е...
Левски може да претендира за ст. Васил Левски, почти със същото право, с което вие претендирате за уж вашите бази, ама голямо уж! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 май 2015 20:59

dreben23 написа:Много глупава тема, поредна провокативна. :) Няма как да стане това дето го искате, половин България ще изчезне от картата завинаги ако се случи! :) Затрият ли ЦСКА, само ще си вкара някой много нелеп автогол според мен. Червената общност е много по-голяма от това, което си представяте, стига глупости ако обичате, иначе ще започна да си мисля, че не всички цесекари са заклети цесекари! :) Почвате вече да ме съмнявате.. ;)

Това пък са такива митове, че не е истина направо! От по-младите масово са с любими чужди отбори и голям процент изобщо не следят БГ футбола. Стадионите ни са празни, вие ми говорите за общности. Те и Славия едно време са имали доста фенове, но сега не е така. Защо си мислиш, че нещо подобно не може да се случи и на вас? Всъщност аз си мисля, че е реално да се случи на всеки наш отбор...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2015 21:01

Rivaldo10 написа:
Teo написа:
Ривалдо, това е така първото ти изречение! Но основната заслуга беше в хората които ги ПРАВИХА тези бюджети и които слагаха подписите си под документите!
@ Никой няма да се откаже просто е така и да се хвърлим в калта... ЦСКА СОФИЯ умишлено е доведен до това положение... да ти припомня ли един човек? ВИКАГА му СпектакулУС.. та същия този човек е подписвал договори на футболисти със заплати от порядъка на 30 хиляди лева, като тука не добавям бонуси и т.н... и същите тези футболисти с по два мача и след това бягат и съдят клуба за стотици хиляди... :idea: Случайте са хиляди...
@ Да ЦСКА плаща наем за собствения си стадион, колко нз, НО ПЛАЩА!
@ Да ако базите на ЦСКА са безвъзмездно отдадени на клуба инвеститори ще се намерят, но никой няма да строй върху земя която не е негова... все едно ти да имаш къща и аз да дойде да си направя басейн в двора ти и да претендирам, че е мой? ю ноу и мин?

Тео, Титаните наливаха луди пари в клуба, но накрая опростиха 40 милиона вътрешни дългове и дадоха клуба на Лупи за точно 10 млн дългове! Това е доказано, дори е признато от хора в клуба ви! Това, че Лупи с таван на заплати и големи обещание, така и не извади никакви пари, за да си плаща сметките, а трупаше дългове, докато вие му се радвахте, си е изцяло ваш проблем! Дори не знаеш и главния виновник за моментното ви състояние. Те и новите не са нищо особено, но пък чичо Лупи се нуждаеше още от точно 2 месеца и оставахте без лиценз за "А" група, тоест закриваше ви окончателно!
Непрекъснато слушам, че плащате наем, но нито един път не съм видял черно на бяло договор със сума, фактура, разплащателно, или каквото и да е...
Левски може да претендира за ст. Васил Левски, почти със същото право, с което вие претендирате за уж вашите бази, ама голямо уж! ;)

Ривалдо, опростили 40 милиона? А кой ще опрости още 40 милиона натрупани и изкачащи едно след друго в различен период от време?
Има хиляди дела които се водят към клуба за пари от заплати на футболисти и мениджъри... никой не знае колко са задълженията когато Лупи пое ЦСКА.. до колкото си спомням каза 14 милиона или нещо от сорта... но Лупи от неговия джоб не е извадил 1 лев, а всичко е на кредити на гърба на ЦСКА към негови фирми! Задълженията са повече от 30 милиона и още толкова приходящи...!
@ От Божково време има задължения... това ми го е казал Коцев Журналята лично във ФБ.
Последна промяна от Teo на 12 май 2015 21:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 май 2015 21:03

saract написа:Винаги сте били преди всичко и основно отборът на БКП.Символа на комунистическите победи.Това че се срамувате от историята си е изцяло ваш проблем.

Не знам що обичате да го натяквате това(изобщо не е вярно),но знам само че говори как някои други се срамуват и само си търсят оправдания в миналото и пренасочват към нас комплексите си. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 12 май 2015 21:03

Ако сте напред със сръбския и се поровите в нета ще видите, че в Сърбия положението не е по-различно.Към средата на февруари 2015г. съвкупните задължения на Звезда възлизаха на 12,8 млн.евро, а тези на Партизан - на 12 млн.евро.Звезда обаче подновиха спонсорския си договор с Газпром до 2017г. вкл., който им носи по 4,5 млн.евро годишно, което вероятно ще им позволи да вземат евролиценз.Партизан пък за цялата 2014г. е реализирал приходи от 9,4 млн. евро, които са предимно от трансфери и от евротурнирите.Те имат два спонсора/Ачибадем и още някаква/ но приходите от тях са доста по-незначителни като цифра.От коментарите на длъжностни лица в тези отбори става ясно, че ако не дойде спонсор, те виждат два пътя - пълни стадиони за всеки мач които могат да привлекат евентуални спонсори и сериозна работа в школите, която да носи пари от трансфери.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 12 май 2015 21:04

Мистри написа:
GOLEADOR написа:Никакъв фалит!Новите собственици трябва да излезнат с план за погасяване на дълга.20 000 000 не са чак толкова много пари.Ако всяка година погасяваме по 2 000 000,то за 10 години дълга ще е погасен.Това е разумен срок който ще ни позволи да изплатим задълженията си и да продължим да играем в А група.Дано новите боклуци да са добронамерени към отбора,а не да бързат да ни фалират и да сложат край на такъв именит клуб като ЦСКА!

Не че споря, но ти за лихва чувал ли си? :roll:

Освен това, не трябва да харчат нито лев повече през тези 10 години. Никакви селекции, никакви заплати, никакви лагери, nищо! Годишен бюджет - 0 лв.!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Върни се в “ЦСКА”