Или нещата си отиват към очакваното и предричано преди месеци фиаско?
Казвайте, това част от предварително избистрената стратегия за натиск срещу митьо ли е, за да сме спокойни, че той от шубе ще клекне до дни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bulgaro написа:Аз пък да попитам, къде са сделкопоклонниците и това поредният удар на италианските купувачи срещу селския ли е?
Казвайте, това част от предварително избистрената стратегия за натиск срещу митьо ли е, за да сме спокойни, че той от шубе ще клекне до дни
Шврнц Тпрунков написа:bulgaro написа:Аз пък да попитам, къде са сделкопоклонниците и това поредният удар на италианските купувачи срещу селския ли е?
Тук Шейкъра е прав, а ти изместваш темата... Да разбираме ли, че ти е кеф, че курвите от началото на сезона остават да помагат на Мититу?
BultraStyle написа:На практика гарантирано от клуба си тръгва цял футболен отбор
sokkoban написа:Айде сега и аз да кажа!
Темата е изместена много преди това още когато се повярва на тези италианци!
Шврнц Тпрунков написа:sokkoban написа:Айде сега и аз да кажа!
Не знам кой ви е налъгал, че остане ли урода - задължително се разпада отбора, изпада при аматьорите и всичко е рози и песни. Напротив - според мен ни чака геройско изпадане в "Б група със 7 точки, после съдбата на Спартак - "златната среда" на "Б" група.
sokkoban написа:Шврнц Тпрунков написа:sokkoban написа:Айде сега и аз да кажа!
Не знам кой ви е налъгал, че остане ли урода - задължително се разпада отбора, изпада при аматьорите и всичко е рози и песни. Напротив - според мен ни чака геройско изпадане в "Б група със 7 точки, после съдбата на Спартак - "златната среда" на "Б" група.
Съвсем друго имах предвид!
rump_shaker написа:Щото Българите са путки. Сега няма да разтрогнат, щото титулярните им места са гарантирани. Кво му пука че играе без пари и го шибат на гол гъз младият български футболист. Те осъзнават че скоро А група може и да не видят и затва "бе я да играем докато можем". Всички са путки. Кой квото иска да ми говори сега, псувайте ме квот искате м еправете, ама пак казвам ВСИКИ ФУТОБЛИСТИ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ СА ПУТКИ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта