ШЛ: Реал Мадрид - Ювентус - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Ювентус / 13.05.2015г. / 21:45ч.

Мнениеот Middlesbrough » 12 май 2015 20:09

paceto написа:И придворният шут Middlesbrough. ;)
Хайде стига си писал глупости.

Погледни си постовете и ще видиш какво значат глупости пич :mrgreen: всяко едно твое мнение пишеш само празни приказки :Д ! Пълен Лорд
Голям модератор да обижда потребителите !

Офтопик:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 май 2015 20:13

Аз обиди не виждам тук, а ти се отговаря както заслужаваш.
Ако трябваше да лордствам трябваше да си заминеш за провокации, ама като гледам нито ти бърша глупостите, нито съм те наказал, така че глупости ти в момента пишеш и не го осъзнаваш.

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Мнениеот Eric_Cantona » 12 май 2015 20:16

Всичко друго освен победа за Реал на Бернабеу ще е изненада.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 12 май 2015 20:18

paceto написа:Аз обиди не виждам тук, а ти се отговаря както заслужаваш.
Ако трябваше да лордствам трябваше да си заминеш за провокации, ама като гледам нито ти бърша глупостите, нито съм те наказал, така че глупости ти в момента пишеш и не го осъзнаваш.

Отново :mrgreen:
Защо да провокирам бе лорде ?
Тука някой ако напише нещо различно от това , че Роналдо е най - добрия или че Реал са най - големите или не лъжеш ли гъза на мода ( чирака ) , си провокатор ?
Придворен шут какво е знаеш ли ? А Лорд ? А чирак ?

Офтопик:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 май 2015 20:18

Излишни са тея спорове за съдийството още преди мача. Тая година поне и при четирите отбора на полуфиналите не е имало някакви осезаеми подпирания или подбутвания.
Офтопик:

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 12 май 2015 20:44

Middlesbrough написа:
paceto написа:Аз обиди не виждам тук, а ти се отговаря както заслужаваш.

Отново :mrgreen:
Защо да провокирам бе лорде ?
Тука някой ако напише нещо различно от това , че Роналдо е най - добрия или че Реал са най - големите или не лъжеш ли гъза на мода ( чирака ) , си провокатор ?
Придворен шут какво е знаеш ли ? А Лорд ? А чирак ?

Всъщност той е прав и ти наистина провокираш тук с коментарите си за съдийска помощ, която очакваш в този мач в полза на Реал Мадрид, а отделно и нападаш модератор и потребител с етикети, които те се съмнявам да хареесват. Въпреки всичко никой не те гони от тук или заплашва с бан и ти продължаваш да нападаш и сам си просиш някой друг модератор да ти сложи бананчето. Погледни темата, че в последните две страници са излишни и то благодарение на теб и коментарите ти и ти всъщност влизаш тук открито или не да нападаш и това съм го забелязъл много пъти. Ти си един скрит провокатор и не знам кога ще вземат мерки срещу теб.

Колкото до мача победа и продължаване за Реал Мадрид.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 12 май 2015 21:00

Middlesbrough написа:
sapio0o написа:Ти смятай, нас ни подпират ама Барса и Юве изобщо. :mrgreen:

Кога съм написал подобно нещо бе хора , Барса ги подпираха в някой мачове много , но в някой пък ги порязаха много !
Аз винаги си казвам ако нещо е така , в онзи мач с Челси , айде да не бяха 4 , но наистина 2 дузпи не им свириха , но пък картона на Абидал беше нямам думи ! Бускетс е симулант факт изкара червени картони които ги нямаше , Пепе не удари Дани Алвеш факт , нямаше червен картон , съдията го свири обаче факт ! и т.н
Добре , че имате фенове като Зидан , Виктор , Тодор и още няколко :Д
Че иначе ако бяхте само Лорд Паце и чирака му сапийо , щеше да е страшно тука :mrgreen:

Вие що не излезнете един и да кажете нещата както са си , няма братче лордска и чиракска работа
Реал са най - най тях никога не ги подпират , само ги режат ох горките крале :mrgreen:

Сапио Нюкасъл да не изпаднат тая година :geek: , нищо поне Арсенал пак ще са в ШЛ : ) :geek:

Ае човек стига си ми говорил за Нюкасъл и Арсенал. :mrgreen: Нито ме дразниш, нито нищо.. Колко пъти да ти обясня едно нещо? :mrgreen: Не помня аз да съм те подразнил с нещо, докато ти го правиш при първият удобен момент. Чирак изобщо знаеш ли какво е? Има ли смисъл да ти обяснявам? Вместо да говорим нормално, всеки да си гледа отборите, ти идваш и започваш да дразниш. Имаше един период, в който бях спрял изобщо да ти обръщам внимание и май е време да започна пак.

И най-интересното е, че ти не спираш да провокираш и като ти кажем нещо, с което не си съгласен изкарваш нас виновни. Мисли малко..

Колкото до изброените от теб наши фенове - Виктор, Зидан, Теодор и още няколко, те явно са достатъчно зрели, за да не ти се връзват на акъла. Решили са, че няма смисъл от излишни спорове и просто ти подминават коментара. Аз не съм като тях и, когато не съм съгласен с нещо си изразявам мнението.
Middlesbrough написа:Тука някой ако напише нещо различно от това , че Роналдо е най - добрия или че Реал са най - големите или не лъжеш ли гъза на мода ( чирака ) , си провокатор ?

Виж се само какви ги дрънкаш. :shock: :mrgreen: :mrgreen: Всеки си има мнение и ти имаш пълното право да си мислиш, че Роналдо например е еди какъв си. Но да идваш с цел провокация не е приятно.

Сега очаквам да ме наречеш пак с термин от рода на лорд/чирак, вместо просто да се защитиш, казвайки че не съм прав + обосновка защо..

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 12 май 2015 21:18

Не обръщайте внимание на батко ви Миро. Влиза във форума само за лафа - всичките му коментари са закачливи (няма тенденция да е така само в темите на Реал). :mrgreen:

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 май 2015 22:46

Пак ли се изложи това момче? :) Таман малко ми се издигне в очите (когато влезе да поздрави Валенсия) и пак вземе да падне с някоя глупост след това. То при него са все големи възходи и падения, не се учудвайте изобщо. :cry: Боро, ти и с модератори със зелен цвят ли взе да си мериш футболните компетенции, кажи честно? Дотам ли я докара бре, стегни се в кръста и почни да си ги мериш с хора от твоята по-ниска категория. Знаеш, че са ти по-малки възможностите, що тей правиш ся? :)

0:1 победа за Ювентус го играх на едното място, но след като замина фиша, вече мога да я споделя. В другия ми беше 2:1 за Реал да гледаме и едни продължения малко де за тръпката, в УЕФА трябва да включа и продълженията ща не ща, щото и там се правят на големите тарикати - веднъж така ми прецакаха един точен като го написаха с продълженията резултата, карах им се и на тях че как иначе (кои са тия УЕФА да се заиграват с моя точен :) ), не в редовното време само ама втори път няма да им позволя да ме разиграват- 2:2 е там заради прод. :) Аз тея полуфинали ги гледам напълно равнодушно, ама и за какво са ми освен да тупам типстъра на УЕФА с някое жокерче, за друго не ми вършат работа! :) Успех и на двата отбора!

Офтопик:
Но държа изключително много на крайната си прогноза- и тя е италианските отбори да триумфират с двата трофея тази година! :) Нещо са ми съмнителни тая година тия заигравки в турнирите, затова мисля, че калчото ще победи примерата! Виждат ми се малко по-дисциплинирани, иначе имат много слабости, но с италианския футбол не бива шеги. Скоро пак ще е на върха със сигурност! :)

Не се карайте, момци, уважавайте се, не искам да се карам повече на никого, после ми става гадно едно такова, който ме познава добре знае за какво говоря. :( Футбол е, един път биеш, другия път паднеш, майтапи да има. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 13 май 2015 12:27

Надявам се Реал да продължи,за да гледаме Ел Класико за ШЛ ;)

Върни се в “Реал Мадрид”