Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА София - краят започва!
Очевидно вълнението не ви пречи да стискате палци за Черно море за финала...явно той ви вълнува повече!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
visentii написа:Teo написа:Армейци, поради факта, че се вълнувам прекалено много
Това е....успокой се малко, защото това е едва началото
Иска ми се и вярвам, че това трябва да бъде началото на едно добро бъдеше на ЦСКА!
@ Дано и хората които вземат решенията в клуба да са на това мислене!
Коя публика е уникална? Тази която влиза гратис на мачовете?
Teo написа:visentii написа:Teo написа:Армейци, поради факта, че се вълнувам прекалено много
Иска ми се и вярвам, че това трябва да бъде началото на едно добро бъдеше на ЦСКА!
Дай боже...
Шегата настрана, но аз съм от феновете които вярват, че без Левски и ЦСКА футбол в България няма...
Успех
- Red thunderstorm
baltimore написа:Коя публика е уникална? Тази която влиза гратис на мачовете?
Даже и тя
Навсякъде има гратисчии!
visentii написа:Teo написа:visentii написа:Teo написа:Армейци, поради факта, че се вълнувам прекалено много
Дай боже...
Шегата настрана, но аз съм от феновете които вярват, че без Левски и ЦСКА футбол в България няма...
Успех
То пък с тях фитбола ни е убийствен !
mrbean56 написа:Недей да бързаш толкова! Господ има още много да ви връща...Нямаш представа колко много ви е насъбрал!! Мнооого дълго има още да се пържите!Ще си платите за всичко! Историята няма да ви забрави, какви ги вършихте през тези години и как постъпихте с другите отбори, които унищожихте!!!:(
Грешиш и то много! Нашето пържене както го наричаш е следствие от умишлено управляване на футболен клуб с цел да бъде изолиран и да бъде забравен! Но това няма как да стане! През годините влизаха най-различни сметкаджии, костюмари, хора на конци които правят всичко друго, но не мислят за бъдещето на ЦСКА, а за неговия преждевременен край! Съжалявам, но това няма да се случи! ЦСКА е единствения клуб които все още плаща на държавата наем за дома си...! На всички останали им се даде в ръцете, но на нас по всякакъв начин се гледа да не ни ги върнат!
@@@
"Според правилника на ФИФА и УЕФА ние не можем да се бъркаме в работата на БФС и поради тази причина ще изчакаме тяхното решение. Вълнува ни не лицензът на ЦСКА, а това на кого ще дадем базите", заявиха пред нашата медия от министерството.
kiririki1 написа:То пък с тях фитбола ни е убийствен !
Аз от фИтбол не разбирам.
Винаги сте били преди всичко и основно отборът на БКП.Символа на комунистическите победи.Това че се срамувате от историята си е изцяло ваш проблем.
- damyanov1963
Левски бил милиционерски отбор, а те още си викат армейци
Тя вашата песен е изпята. Няма вече БНА, няма в-к Народна армия, няма да има и ЦСКА.
Тя вашата песен е изпята. Няма вече БНА, няма в-к Народна армия, няма да има и ЦСКА.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч