Извращенията на съветската армия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Извращенията на съветската армия

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 май 2015 11:32

Извращения има от всяка армия която влезе в чужда територия,особенно ако е враждебна.Да не мислите че дори сега няма подони случаи в Багдат или Афганистан.Сещам се за спомените на един участник във ВСВ с 1 българска армия.На връщане от ,,дозор'' 3 български войници покрай гората срещат красива сръбкиня.Единият от тях,крайно загорял я изнасилва пред очите на невръстнатоо и дете и смаяните погледи на двамата българи.При следващата атака изнасилвача загива.Два от патроните са от зад.А колко бедняка си домъкнаха крави от Унгария или си взеха камъни за покриване на зеле от Солун е друга тема.И между другото и аз пазарувам от руски магазин на бул. Хр.Ботев до Военна болница в Пловдив.Не от любов към Русия,а защото тяхната водка и техният сладолед са най-добрите в света.Заслужава си да се разходя за 15 мин до там.Повярвайте ми.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 май 2015 11:39

Руснаците са толкова жалки и смешни че собствената им техника си прави извращения с тях :mrgreen: :mrgreen:
Единия танк не запали, другия буквално се запали :mrgreen: :mrgreen: ахахахаххаххахах
А новата Лада на която сяда Путин да я подкара , не можа и тя горката да запали :mrgreen: :mrgreen:
Руска му работа- боклук работа хахахаххахаха :mrgreen: :mrgreen:
Тия са толкова смешни, че ако тръгнат на война сигурно ще се самовзривят :mrgreen: :mrgreen: хахахаха
http://gospodari.com/mobile/view/70578

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 май 2015 12:07

Player написа:Руснаците са толкова жалки и смешни че собствената им техника си прави извращения с тях :mrgreen: :mrgreen:
Единия танк не запали, другия буквално се запали :mrgreen: :mrgreen: ахахахаххаххахах
А новата Лада на която сяда Путин да я подкара , не можа и тя горката да запали :mrgreen: :mrgreen:
Тия са толкова смешни, че ако тръгнат на война сигурно ще се самовзривят :mrgreen: :mrgreen: хахахаха

Нищо забавно не видях , то за това преди парада на победата се правят репетициите , за да не стане гаф на 9 Май, когато е самия Парад!
А Парадът на Победата мина отлично и без грешка!
А самото предаване "Господари на Ефира" е вредно и опасно за младите хора! Защо?
В това уж хумористично предаване, всъщност покрай майтапите се прокарва страшен национален нихилизъм, недоверие, мнителност между хората! Дават се дребни примери на нередности в нашето общество - дребни крадци, измамници, мошеници и други подобни грешници, но никога не се разследват огромните кражби и далавери, с които се разграби България през последните 25 години!
За милионерите и милиардерите у нас "борците за правда" от "Господари на ефира" не смеят да кажат и дума! Те са тема табу за предаването!
Създава се едно мислене на сарказъм и подигравка към всичко и всички! Осмиват се дори доказани капацитети и професионалисти заради дребни лапсуси, каквито са неизбежни при всеки нормален човек! Все пак сме хора, а не машини, нали ?
Това предаване насажда простащина у младите ! Да се подиграват на всичко и всички! Да нямат уважение към никого! Да нямат доверие в нищо! Да мразят българското и да се кланят на чуждото!
Заради всички тези внушения и манипулации, които това предаване извършва, то е вредно за младото поколение!
"Господари на ефира" е и силно политизирано и манипулативно предаване, което изпълнява политически поръчки! Създава положителен образ на САЩ , Запада и ГЕРБ и ги представя в само в положителната страна, и създава негативен образ на Русия , Путин и Волен Сидеров и ги представя само в отрицателна светлина!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 май 2015 12:10

Player написа:Руснаците са толкова жалки и смешни че собствената им техника си прави извращения с тях :mrgreen: :mrgreen:

Да се смееме, при положение, че на нашия парад имаше 1 кьорав хеликоптер и 500 човека войници си е чиста проба тъпотия, която е и очаквана точно от тебе, де ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 май 2015 12:11

Аз пък видях много смешно. От руснаците само смях и забава виждам. Толкова са смешни и глупави че стават само за подигравки. Ама ти като си ограничена овца няма как да го разбереш.
Я кажи защо не запали ладата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Представящ новата кола ....която не запали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: абе толкова сте смешни руснаците, че няма накъде повече
Истински ме забавлявате смешници и руснаци и русофили
Продължавайте така, все пак трябва да има неща и за мезе :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 май 2015 12:13

Player написа:Аз пък видях много смешно. От руснаците само смях и забава виждам. Толкова са смешни и глупави че стават само за подигравки. Ама ти като си ограничена овца няма как да го разбереш.
Представящ новата кола ....която не запали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: абе толкова сте смешни руснаците, че няма накъде повече

Освен х*й за мезе да ти предложа ... :lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 май 2015 12:15

boabbb написа: Да се смееме, при положение, че на нашия парад имаше 1 кьорав хеликоптер и 500 човека войници си е чиста проба тъпотия, която е и очаквана точно от тебе, де ...

Паради с тенекии по улиците не ни трябват. В свободна страна няма място за танкове по улиците, ама как да го проумееш това. Изобщо не е за гордост това да парадираш така, а жалко и комплексарско. Виж на децата до 5 годинки може и да им е интересно, ама само на тях и на подчинените овце, които искат пастира да им покаже тоягата за да се впечатлят.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 май 2015 12:20

boabbb написа:
Player написа:Аз пък видях много смешно. От руснаците само смях и забава виждам. Толкова са смешни и глупави че стават само за подигравки. Ама ти като си ограничена овца няма как да го разбереш.

Нещо се притесняваш да пишеш без да се цензурираш ли? Освен да обиждате по най-просташкия начин друго не можете, русофилчета, защото сте си прости и тъпи. Напиши си спокойно каквото искаш, може и в действителност да се опиташ да направиш това което обещаваш, ама гледай да се съберете всички руспофилчета накуп, че не ми се занимава с някой за по 5 секунди, ако изобщо посмее в лицето нещо да ми каже. Поне като се посъберете няколко човека , може и имате малко смелост да се опитате да ми кажете нещо и да ми коства някъде към 2-3 минутки да си поиграя с вас, като ви разхвърлям.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 май 2015 12:23

Player написа:
boabbb написа:

Нещо се притесняваш да пишеш без да се цензурираш ли? Освен да обиждате по най-просташкия начин друго не можете, русофилчета, защото сте си прости и тъпи. Напиши си спокойно каквото искаш, може и в действителност да се опиташ да направиш това което обещаваш, ама гледай да се съберете всички руспофилчета накуп, че не ми се занимава с някой за по 5 секунди, ако изобщо посмее в лицето нещо да ми каже. Поне като се посъберете няколко човека , може и имате малко смелост да се опитате да ми кажете нещо и да ми коства някъде към 2-3 минутки да си поиграя с вас, като ви разхвърлям.

Ти беше тоя с брадвата, нали :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 май 2015 12:38

boabbb написа: Ти беше тоя с брадвата, нали :mrgreen: :mrgreen:

Да има една приказка, че като не искаш мира , на ти секира. И на всичките русофилчета ви казвам да спрете да спрете да се излагате като се кланяте на чужди страни, иначе ще следва ако тормоз и подигравки. Щом искате да ставате за смях и резил ваш си избор. Намираме се в България и защитавам всичко българско и ненавиждам чуждото руско. Вие сте от грешната страна и ще си носите последствията. Или влизайте в час или млъквайте. Иначе ще ви направя на 5 стотинки! Не ви заплашвам физически, не съм такъв идиот. Силата си я използвам за фитнес, движение и забавление, надявам се да не ми трябва за самозащита.

Върни се в “Свободна зона”