Какво става по пътищата?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Вълчан

Re: Какво става по пътищата?

Мнениеот Вълчан » 11 май 2015 19:44

Никои нищо не предприема...тези от които зависи да променят законите мълчат....катаджиите спят по храстите и капанчетата...Накъде отива тази държава.На маината си....Дано по скоро измрат тези идиоти зад волана че да има живот за нормалните хора...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 май 2015 21:09

Кво да става, лоши пътища, слаби шофьори, неподготвени автомобили, как да е? То на всеки се случва, няма гаранции-ама да пиеш и да се качиш на колата, пък и да се правиш на бабаит-не е работа това. Не знам, явно трябва нещо да се промени, но 25 години все се променяме, а все по-лошо става. Балиго...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 май 2015 22:05

Онновната причина е чувството за безнаказаност. Аз като изляза с колата абсолютно всеки път за по-малко от 30 мин. срещам поне по няколко шофьора които карат в нарушение на правилата. Ако има полиция по пътищата която да налага глоби на всеки нарушител който види(а такива има в изобилие) и да отнема на момента книжките на всеки с по-сериозно провинение. Особено дразнещи са тия които карат нагло-агресивно все едно пътя е само за тях и останалите сме някакви натрапници които само им пречат. Само аз ако имах правомощия, мога да изкарам само за ден десетки хиляди лева от наложени глоби.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 май 2015 13:50

Bojko Berojko написа:Време е книжки да се дават на хора над 21г и над 70г да се отнемат.
Ако си новобранец поне 1г. да нямаш право на шофиране с повече от 80км., хванат ли те в издънка - гориш.За шофиране в населено място ограничение от 30-40 км.Хванатли те с повече от 20км превишение гориш поне за 2 г.Да видите тогава как ще се редуцират шофьорите.Трябва да има драконовски мерки за идиотите по пътя.

Определено съм съгласен с първото. На дъртите, съжалявам, но мисля, че трябва да им се отнемат книжките ... Ограниченията са добре сега - над 30 км/ч превишение - 1 година на трупчета книжката, хванат ли те, че караш - съд :!: За пиене - 1 година на трупчета книжката + условна ... Хванат ли те, че караш - Централния Софийски ... За нещастие, обаче, подобни случаи няма как да се предвидят и предотвратят :( Когато си нямаш в главата, нищо не те спасява ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 май 2015 13:57

Защо поставяте всички млади шофьори под общ знаменател? Аз например за 2 години шофиране, нямам никакви произшествия освен на паркинг :mrgreen:

Вярно е че от време на време си позволявам да настъпя колата, но само когато това няма да представлява никакъв риск за околните, най-вече като няма околни :) . Не се правете на големи моралисти, почти всеки от време на време го прави. Важното е да съобразяваш ситуацията и да си знаеш възможностите на колата и своите.

Иначе ежедневно срещам идиоти на пътя, които карат супер рисково и неадекватно и е въпрос на време преди да стане най-лошото...
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 12 май 2015 18:31

Thomas Müller написа:http://www.blitz.bg/news/article/335810 - все са ставали катастрофи ама вече става страшно. Не мога да разбера защо за тези високи скорости и тази показност, защо е това шофиране след употреба на алкохол или наркотици и най-вече тези водачи( защото шофьор се става след много години каране), които оцелеят и са виновни, как живеят после, съвест нямат ли?

Ако в неделя си гледал интервютпо на един мастит бг. бизнесмен със сина му, ще разбереш защое всичко това.Та бизнесмена защити сина си с думите: "Защо да не кара с 300км/ч.!Той си изпробва колата, всички правят така." Е, те за това .
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Свободна зона”