Локо (Сф)-Берое-понеделник-17.30часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Локо (Сф)-Берое-понеделник-17.30часа

Мнениеот damyanov1963 » 11 май 2015 17:47

hd29 написа:
damyanov1963 написа:
james написа:Дамянов престани , всички знаем ,че си от насилствено направените Левскари - не си показвай помашката същност никой не ти го натяква ,просто такива бяха времената.

Никой не ме е "насилвал" да ставам от Левски. Станах левскар заради Гунди. Тогава той беше най-споменаваният човек в България. И стига сте се оправдавали с "тогавашните времена", щото тогава Левски ви направи шампиони - през 1978-а.

Стига си дрънкал глупости и не омаловажавай успеха на последния голям отбор на Локомотив.Защо не пишеш и за другия мач с пряко отношение към титлата тогава на конкурента ЦСКА.И ако Локо беше загубил от Левски,Славия ли щеше да е направила ЦСКА шампион или пак Левски,защото така ще се чувствате по значими :roll: .

Стига глупости бе локомотивци, нали видяхме как останахте в А група, айде спрете се малко. Направихте най-добрия си сезон, когато Левски и ЦСКА са в най-голямата криза в историята си.
А за мача в който станахте шампиони през 1978-а, недей да говориш, защото аз бях на него и видях как левскари и локомотивци си подаваха топката около центъра в края на мача и двете агитки се заливахме от смях, а при головете си ръкопляскахме взаимно, ако не ми вярваш питай някой стар локомотивец, който е бил на мача.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 11 май 2015 18:13

Ужасно полувреме за Локомотив. Как е възможно 2рият в България да изглежда така. Една атака ( за положение не коментираме въобще) не се получи.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 май 2015 18:17

Sinite ot Sofia написа:Ужасно полувреме за Локомотив. Как е възможно 2рият в България да изглежда така. Една атака ( за положение не коментираме въобще) не се получи.

Напълно съм съгласен с теб,колега.Това може би, бе най-слабото полувреме на Локо(Сф) през това първенство.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 11 май 2015 18:18

FLANKER написа:
Sinite ot Sofia написа:Ужасно полувреме за Локомотив. Как е възможно 2рият в България да изглежда така. Една атака ( за положение не коментираме въобще) не се получи.

Напълно съм съгласен с теб,колега.Това може би, бе най-слабото полувреме на Локо(Сф) през това първенство.

Успех, Локомотив е достоен за уважение!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 11 май 2015 18:24

Sinite ot Sofia написа:
FLANKER написа:

Благодаря!
Успех и на вас!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 май 2015 18:46

FLANKER написа:
Sinite ot Sofia написа:
FLANKER написа:

Благодаря!
Успех и на вас!

Спокойно Фланкер, ще ги биете! Миналият път ти го подсказах. Винаги съм уважавал достойните противници, като тебе.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 11 май 2015 19:01

колко теми има за тоя мач :lol:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 май 2015 19:08

ГОООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛллл

sandi74

Мнениеот sandi74 » 11 май 2015 19:08

ГООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛл

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 11 май 2015 19:13

Поведението на 2-3 играча на Локо е доста дискусионно, загубят ли, Локо излиза от тройката.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Локо София”