Челси - Ливърпул 10.05.2015 |18:00|1-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Челси - Ливърпул 10.05.2015 |18:00|

Мнениеот suareshampion » 11 май 2015 13:20

philipoff72 написа:Прави впечатление голямата лакомия в отбора.Всеки иска да влезе с топката във вратата.Вчера също беше така.Коу,Стърлинг,Лалана ,Джонсън ако бяха подали можеше и да бием.Шкъртел с оня шут!Освен това този сезон почти нямаме голове от ъглови.Явно отборите са взели мерки срещу Шкъртел, и няма с кого да ги изненадаме.

Да ,аз отдавна говоря за липсата на класа в нападение . Няма го тънкия пас ,няма я хитроста и лекотата ,изтърват точния момент за паса ,няма го точния удар ,едно двойно не могат да си направят . Само Коутиньо ги може тия неща ,но една птичка пролет не прави а и той не е чист нападател за да изискваме от него гол след гол .
И когато някой атакува по крилото ,той не вдига главата да види къде има наш човек а я подава на посоки или сам я завършва ,или му я отнемат .
Да не говорим и че няма добре пласирал се човек от нашите ,който да е на правилното място и само с едно докосване да я вкара . Няма го нападателя с головия нюх ,който да търси празното пространство в наказателното поле ...който да избяга в последния момент от защитника и да си осигури това свободно пространство . Нямаме такъв играч .По точно имаме ,но е контузен а другия продаден .
Освен това ,помните ли колко извеждащи подавания зад гърба на противника имахме миналия сезон ? И колко гола се вкараха имено от тях ? Сега нямаме един такъв гол .Нямаме един нападател ,който да поиска топката зад гърба ,да навлезе остро на скорост и да вкара .Коутиньо може да им я подаде ,но няма кой да я поиска .Ламбърт се опитва на моменти ,но той пък е дръпнал ръчната, по бавен от костенурка . Балотели търси топката много назад ,за да пробва далечен удар ,това му е на него играта . Стърлинг и той забрави как се вкарват голове ,но всичко това е заради липсата на Суарес .
Толкова неща правеше Луис ,увличаше хора ,подаваше ,вкарваше ,гонеше всяка една топка при изнасянето от противника и с това затрудняваше изнасянето ,поставяше ги под напрежение и те бъркаха в повечето случаи.
Формулата за спасението оттук нататък е ясна .Първо се продават Ламбърт,Борини и Балотели ..после янките ,отпускат синджира и взимат двама класни нападатели .Но правилните нападатели ,които да свикнат бързо с ВЛ и да паснат на стила и вижданията на Роджърс .А Ориги да играе периферна роля .Това е за мен спасението . Ако тръгнем да мъчим още Балотели пак ще ядем дървото .Ако се надяваме на младия Ориги да спаси нещата и тук ще изядем пръта . Ако тръгнем да се надяваме на младия ,неопитен и евтин Ингс ,пак няма да стане . Ми той от февруари не беше вкарвал гол ,това са цели 12 мача или повече от 1000 минути ?! Още един ялов кон не ни трябва.
На Стъридж също не можем да разчитаме .Той доказа ,че във всеки един моментъ може да се счупи и да подведе треньори,ръководство и фенове.
Когато е здрав нека играе ,но двама класни нападатели ние трябва да си имаме сигурни .И заедно с Ориги и Стъридж да станат 4ма и да изкараме сезона с тях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 11 май 2015 17:24

Аз честно казано нямам никакви наблюдения върху Ориги.Не съм му гледал нито един мач и не знам какво представлява, но казват че бил голям талант.Иначе за Ингс съм съгласен.Ще ни свърши работа, освен това след като Бърнли изпаднаха вече ще ни излезе и доста евтин, което е добре.Тоя сезон не си спомням да се е контузвал сериозно, има техника, бързина и освен това играе доста добре с глава.Има и добър завършващ удар, би паснал на отбораАко успеем да продадем и тримата леваци-Рики, Бало и Борини и им вземем около 15м. ще ни стигнат за Ингс, оттам нататък да развързват кесиите собствениците, защото колкото и велик клуб да си без инвестиции не става.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 11 май 2015 18:01

sinqkrepost1914 написа:Аз честно казано нямам никакви наблюдения върху Ориги.Не съм му гледал нито един мач и не знам какво представлява, но казват че бил голям талант.Иначе за Ингс съм съгласен.Ще ни свърши работа, освен това след като Бърнли изпаднаха вече ще ни излезе и доста евтин, което е добре.Тоя сезон не си спомням да се е контузвал сериозно, има техника, бързина и освен това играе доста добре с глава.Има и добър завършващ удар, би паснал на отбораАко успеем да продадем и тримата леваци-Рики, Бало и Борини и им вземем около 15м. ще ни стигнат за Ингс, оттам нататък да развързват кесиите собствениците, защото колкото и велик клуб да си без инвестиции не става.

Ингс е свободен агент,трябва да се плати някаква неустойка,във порядъка на 4-5 млн паунда. Аз не мисля,че тоя левак ще ни помогне кой знае колко. Оня ориги е същия мушмул,за цял сезон има 6-7 гола...трябва си ни класен нападател,чета слухове за лаказет и мората,но не виждам как ще се навие някой да дойде при нас!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”