Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
dream team написа:Пореден мач, в който отменят чист гол на лудите. Слава Богу, никой от отбора не реве заради съдийските грешки, както правят в други отбори. Като цяло лудите играха на 50-60% от възможностите си. Явно и голямата преднина в класирането си оказва влияние.
Цска поставиха нов рекорд - 9ти пореден мач без отбелязан гол. Скоро може и в Гинес да влязат.
mozart написа:dream team написа:Пореден мач, в който отменят чист гол на лудите. Слава Богу, никой от отбора не реве заради съдийските грешки, както правят в други отбори. Като цяло лудите играха на 50-60% от възможностите си. Явно и голямата преднина в класирането си оказва влияние.
Цска поставиха нов рекорд - 9ти пореден мач без отбелязан гол. Скоро може и в Гинес да влязат.
Мисля, че мачовете станаха 10, но не е толкова важно. Сигурен ли си за отменения гол, дали имаше засада? Вчера за момент се разсеях и пропуснах положението, а повторение не видях, защо ли? И все пак, играхме слабо, Владо си го каза, като водим със 7 точки за къде да бягаме. Явно играха за 0-0, както повечето мачове напоследък, но главата ни щеше да падне. Играч на мача Владисла Стоянов, доказа кой е най-добрият вратар в България в момента. ЦСКА с приятна игра, много нахъсани, а нашите като утегчени презадоволени гъсоци, не направиха нищо за да покажат, че титлата ще бъде при най-добрия. Жалко, но с този треньор това е максимума. Само вижте какъв треньор имахме и какво прави с полуразбития на полусезона Левски. Вчера с резервите показаха игра, въпреки че моряците бяха на разходка. Аз лично чакам нов треньор.
dream team написа:mozart написа:dream team написа:Пореден мач, в който отменят чист гол на лудите. Слава Богу, никой от отбора не реве заради съдийските грешки, както правят в други отбори. Като цяло лудите играха на 50-60% от възможностите си. Явно и голямата преднина в класирането си оказва влияние.
Мисля, че мачовете станаха 10, но не е толкова важно. Сигурен ли си за отменения гол, дали имаше засада? Вчера за момент се разсеях и пропуснах положението, а повторение не видях, защо ли? И все пак, играхме слабо, Владо си го каза, като водим със 7 точки за къде да бягаме. Явно играха за 0-0, както повечето мачове напоследък, но главата ни щеше да падне. Играч на мача Владисла Стоянов, доказа кой е най-добрият вратар в България в момента. ЦСКА с приятна игра, много нахъсани, а нашите като утегчени презадоволени гъсоци, не направиха нищо за да покажат, че титлата ще бъде при най-добрия. Жалко, но с този треньор това е максимума. Само вижте какъв треньор имахме и какво прави с полуразбития на полусезона Левски. Вчера с резервите показаха игра, въпреки че моряците бяха на разходка. Аз лично чакам нов треньор.
http://prikachi.com/images.php?images/712/8105712E.png
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта