Челси - Ливърпул 10.05.2015 |18:00|1-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Ливърпул 10.05.2015 |18:00|
Какъв пропуск на Филипе 
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Да не повярваш, ще пусне Синклер....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Нападение от Стърлинг, Синклеър и Ибе....и Коутиньо зад тях...а дано да измислят нещо момчетата
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
john barnes
То няма такъв срам,тия нищо не играят,а нашите абсолютни мърди и грам не искат да вкарват. Тоя лебед тотално обезличи отбора и го напълни със деца и средняци!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Еми толкова...5-то място тоя сезон 
Много скучен мач 
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
suareshampion
john barnes написа:То няма такъв срам,тия нищо не играят,а нашите абсолютни мърди и грам не искат да вкарват. Тоя лебед тотално обезличи отбора и го напълни със деца и средняци!!!
A да бе ,Роджърс го напълни
Поне да бяха запазили отбора ,като видяха каква сила бяхме а те отидоха и го разтуриха . Остави Суарес ,плюс Стърлинг и ако Стъридж не беше се контузил ,плюс Коутиньо и един халф си вземи на мястото на Хеднерсън и пак щеше да мачкаме и тоя сезон ,но ....
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Висша лига - цел титла - ПРОВАЛ
Висша лига - цел топ 4 - ПРОВАЛ
Купа на Англия - ПРОВАЛ
Купа на Лигата на Англия - ПРОВАЛ
Шампионска лига - участие поне в елиминационната фаза - ПРОВАЛ
Лига Европа - опит да се спечели и чрез нея участие в ШЛ през следващия сезон - ПРОВАЛ
Прекрасна статистика в ТРЕТИЯ сезон на Брендън Роджърс начело на Ливърпул
Както Гуардиола беше казал преди време, в съвременния футбол жизнения цикъл на един треньор в даден отбор е 3-4 години, след това започва изчерпване и от към треньорски идеи, и от към мотивация на футболистите да играят за него.. ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА НА МЕНИДЖЪРСКИЯ ПОСТ В ЛИВЪРПУЛ!!!
Висша лига - цел топ 4 - ПРОВАЛ
Купа на Англия - ПРОВАЛ
Купа на Лигата на Англия - ПРОВАЛ
Шампионска лига - участие поне в елиминационната фаза - ПРОВАЛ
Лига Европа - опит да се спечели и чрез нея участие в ШЛ през следващия сезон - ПРОВАЛ
Прекрасна статистика в ТРЕТИЯ сезон на Брендън Роджърс начело на Ливърпул

Този сезон прекалено много контузии.Дано следващият поне няма толкова контузии.Коу за пореден мач ми хареса.
Лалана за пореден мач ми ми се видя апатичен.Разбирам Тери да надхитри Синлер , а не Рики.Този да го махат.
Лалана за пореден мач ми ми се видя апатичен.Разбирам Тери да надхитри Синлер , а не Рики.Този да го махат.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
-
john barnes
Не знам за вас,но мен ме изуми тоталната липса на желание за победа във тия мухи!!! Онея си бъркат в носа и отбиват номера,нашите никакъв живец и желание за игра и победа! Това ако не е средняшко мислене,не знам кое е...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.