Иначе на Гризман левия крак му е по силен , но играе добре и с десния , както и с глава . Така че по вероятно е да играе в ляво а Азар със свободна роля . Но рибата е в морето още...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

kingofpop написа:Синичко написа:Според мен Моу ще го ползва като крило, но не е в това въпросът. Може да го ползва и зад нападателя, и като нападател. За Коке съм скептичен, но Гризман просто ще е трансферна бомба. Представете си само тройка Азар-Вилиян-Гризман и пред тях Коста, а зад тях Фабрегас.
Стягайте отборчето за ШЛ, че ми се играе с вас, че заряда в мач между Барса и Челси е специален

Синичко написа:Според мен Моу ще го ползва като крило, но не е в това въпросът. Може да го ползва и зад нападателя, и като нападател. За Коке съм скептичен, но Гризман просто ще е трансферна бомба. Представете си само тройка Азар-Вилиян-Гризман и пред тях Коста, а зад тях Фабрегас.

Thsmith написа:Синичко написа:Според мен Моу ще го ползва като крило, но не е в това въпросът. Може да го ползва и зад нападателя, и като нападател. За Коке съм скептичен, но Гризман просто ще е трансферна бомба. Представете си само тройка Азар-Вилиян-Гризман и пред тях Коста, а зад тях Фабрегас.
Нещо ми е съмнително дали Уилям ще смогне да играе в защита за другите 3 ма взети заедно

Thsmith написа:Оскар гони много, пуска шпагати и тн. Полезен е във фаза защита. Нали точно заради това беше предпочетен пред Мата?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта