То реалният резултат е поне 4:0 за ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Не, трябваше да завършим 0:0 защото не си вкарахме положенията.
Rivaldo10 написа:memnto написа:Не, трябваше да завършим 0:0 защото не си вкарахме положенията.
Това на Тео му го обясни. Хайде лека ви вечер, че много ебавки не са на хубаво.
гражданин от село написа:Да свършва сезона и всички до един да ги разкарват начело с Тони Сливата.Предполагам,че вече всички еврограндове се бият кой да вземе Кукочката и Динамо К. ще го издухат.Съндито можем да го пласираме в някой отбор като Севиля,все пак е само звезда,а не супер звезда.Дървосекачът може да се отдаде вече на професията си,а не на хобито си.Фелипе и него можем да го шитнем,ако въобще го намерим на терена.И може да организираме една кампания за събиране на средства и да осигурим спокойни старини в някой луксозен старчески дом на българските ни футболисти.Само не знам какво ще правим с толкова футболни гении от школата на бивша Югославия!
гражданин от село написа:Да свършва сезона и всички до един да ги разкарват начело с Тони Сливата.Предполагам,че вече всички еврограндове се бият кой да вземе Кукочката и Динамо К. ще го издухат.Съндито можем да го пласираме в някой отбор като Севиля,все пак е само звезда,а не супер звезда.Дървосекачът може да се отдаде вече на професията си,а не на хобито си.Фелипе и него можем да го шитнем,ако въобще го намерим на терена.И може да организираме една кампания за събиране на средства и да осигурим спокойни старини в някой луксозен старчески дом на българските ни футболисти.Само не знам какво ще правим с толкова футболни гении от школата на бивша Югославия!
Teo написа:Братле от тия може да продадем и да вземем някакви пари само за Силва и Тончи(100-200 хиляди евро макс).. останалите за никакъв *** не стават ( имам предвид чужденците и няколко българи )
memnto написа:Кое не ти харесва на Силва, Съни или Кукоч?
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта