ВЛ | 36-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: ВЛ | 36-ти кръг | Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:2

Мнениеот Тони » 09 май 2015 21:42

Верно ли "за протокола" ? Значи няма да имаме удоволствието ние да ги изхвърлим от топ 4? Язък.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 май 2015 21:43

Rofles написа:Вече ми се изясни защо ЛвГ иска да се задържа топката ако може и 90%.. С тая защита леко да ги натиснат и веднага се пукат.. ама веднага ! Затова стила ни е такъв в момента, повече от ясно е !!!

Обаче и халфовете трагедия. Блинд и Ерера бяха смазани :shock: Добре, че имаме силовак като Фелайни.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 09 май 2015 21:46

MuFc1878 написа:
Rofles написа:Вече ми се изясни защо ЛвГ иска да се задържа топката ако може и 90%.. С тая защита леко да ги натиснат и веднага се пукат.. ама веднага ! Затова стила ни е такъв в момента, повече от ясно е !!!

Обаче и халфовете трагедия. Блинд и Ерера бяха смазани :shock: Добре, че имаме силовак като Фелайни.

Размазаха ги ! Трябва ни мощен деф. халф като Карик, Блинд има много акъл и чете играта, но му липсва физика и ръст.. Ерера и Мата трябва да тренират удари, аре стига толкова пък да не могат да отлепят топката от тревата..
Изображение[/center]

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 09 май 2015 21:47

Честита победа! Направихте голяма крачка към обетованата земя. :lol: Ние ще ударим пулци утре и всичко ще е точно. 8-) Много сте критични и крайни към играчите и отбора. Личи си, че има какво още да се желае, но изпадате в ненужни нападки. Ясно ми е, че не сте свикнали да се борите за топ 4, но имайте малко търпение и вяра. Имам чувството, че искате да изгоните всички до един. Не става така. :oops:

ПП: :mrgreen:
Изображение
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 май 2015 21:49

Man United have now made 29 defensive errors in the league this term, only 3 have led to goals. One man to thank..

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 09 май 2015 21:51

riak4 написа:Честита победа! Направихте голяма крачка към обетованата земя. :lol: Ние ще ударим пулци утре и всичко ще е точно. 8-) Много сте критични и крайни към играчите и отбора. Личи си, че има какво още да се желае, но изпадате в ненужни нападки. Ясно ми е, че не сте свикнали да се борите за топ 4, но имайте малко търпение и вяра. Имам чувството, че искате да изгоните всички до един. Не става така. :oops:

ПП: :mrgreen:
Изображение

Айде, айде влизал съм и във вашия форум по времето на АВБ и Ди Матео :lol: :lol: . Казваме си истини, които си ги знаем от години, а именно, че Валенсия, Джоунс и Евънс не стават за Юнайтед и не носят на никаква преса, направо се насират и разтреперват, когато ги пресират.. Това не е новина, чак крайни да сме.. :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 09 май 2015 22:05

Между другото се сещам, че Джони Белята, когато си партнираше с Видич или Рио имаше и доста добри моменти, нооо сега изобщо не знае къде се намира. А тоя Шоу, къв стрийт файтер е като падна в несвяст от един не много силен лакят в носа? :lol: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 май 2015 22:07

Някой може ли да ми каже защо новобранка като Ерера винаги реди защитата при статично положения?
Смятайте какво им е нивото :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 09 май 2015 22:10

Confirmed:

Wayne Rooney subbed for dead leg.
Luke Shaw subbed for dizziness.
Chris Smalling subbed for cramp.

На пръв поглед контузиите не са много сериозни... :roll:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 09 май 2015 22:11

Предишните три мача играем добре и дори гол не можем да вкараме, сега играхме адски зле и взехме, че спечелихме. :lol:
Само Йънг и Де Хея играха. Феле не игра добре, въпреки гола. А някой ще ми обясни ли как Фалкао за цяло полувреме направи един единствен пас? :shock: Защитата е ясно, че беше зле. Добре, че е Стената, че не ми се мисли. Абе, само на мен ли ми прави впечатление, че Блинд не може да преценява елементарни топки? :shock: :|
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”