Serafim написа:Тия от ГОНГ как предават с музика за фон, вместо атмосфера от стадиона. Да не го гледа по телевизията от тях си? Баси професионализма и аз мога така.![]()
Да, гледат го по ТВ и коментират. Не им се бие път до Варна.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Serafim написа:Тия от ГОНГ как предават с музика за фон, вместо атмосфера от стадиона. Да не го гледа по телевизията от тях си? Баси професионализма и аз мога така.![]()

tevez написа:Serafim написа:Тия от ГОНГ как предават с музика за фон, вместо атмосфера от стадиона. Да не го гледа по телевизията от тях си? Баси професионализма и аз мога така.![]()
Да, гледат го по ТВ и коментират. Не им се бие път до Варна.![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Някой да има проблем с Гонг Плей?
bold написа:на мен в гонг плей не ми тръгва картината,някой друг има ли същия проблем?
Добър ден,
проблемът не е от ваша страна - дължи се на техническа неизправност. Надяваме се да я отстраним възможно най-бързо.
Моля да ни извините за създаденото неудобство,
Екип Gong Play
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, drvasko98, Ioan912, Plamen_i00, tmanolov, W84me и 38 госта