9 май-Ден на Победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Re: 9 май-Ден на Победата!

Мнениеот Lyubaka01 » 09 май 2015 14:15

Siegfried написа:
icko65 написа:С праздником на всички които уважават историята и най-великата победа на братята руснаци.За която и ние макар и малко помогнахме с героизма на българите при Драва Крива паланка и др.За това че сме третирани като губещи са виновни политиците ни които до последно вярват в победата на Вермахта.Още при Сталинград и Курската дъга се вижда кой ще е победител.Какъв десант при Нормандия е обърнал хода на войната?Той вече е бил обърнат.Факт.

Никакво уважение към съветския окупатор и масов убиец. Идеализмът и патосът, с който говорят някой хора, е смешен, жалък и оформен най-вероятно в периода 1944-89г. Съжалявам ги тези промити мозъци, явно соц-ът наистина окончателно е увредил народа ни в сериозни мащаби.
И за последен път - САЩ определят изхода на войната. Винаги американците са в основата - и на ПСВ, и на ВСВ. Толкова.

http://www.washingtonpost.com/blogs/worldviews/wp/2015/05/08/dont-forget-how-the-soviet-union-saved-the-world-from-hitler/
Ако ти е труден английския, да ти го преведа?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 09 май 2015 14:16

9 майе Ден на ЕС :) :) :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 14:16

fcb_bg, ТИ паразит ли ме нарече, бе, Affenarsch :?: :mrgreen:

Аз лоченето не го възприемам като дивиденти, защото с или без него - изходът на Студената война е ясен, нали така :?: :mrgreen:
Без него пък тя щеше да свърши къде-къде по-рано.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2015 14:19

Siegfried написа:fcb_bg, ТИ паразит ли ме нарече, бе, Affenarsch :?: :mrgreen:

Аз лоченето не го възприемам като дивиденти, защото с или без него - изходът на Студената война е ясен, нали така :?: :mrgreen:

Ти по-скоро си Schweinenarsch, с всичките обиди, които изсипа върху всеки, който не споделя фашистките ти възгледи.или нацистки..или хитлеристки..което ти е по-удобно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 14:21

Кашчей написа:

Ти по-скоро си Schweinenarsch, с всичките обиди, които изсипа върху всеки, който не споделя фашистките ти възгледи.или нацистки..или хитлеристки..което ти е по-удобно!

С промит мозък от соц-а приказка нямам.

И ако аз съм свински з....., то du wirst mich am Schweinenarsch lecken :D
Последна промяна от Siegfried на 09 май 2015 14:22, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 09 май 2015 14:21

Siegfried написа:Каква е ползата от тази победа при положение, че средната заплата в Германия е в пъти по-голяма в сравнение с тази в Россия? Самочувствието ли си повдигате? Жалко, че парадите не ти дърпат икономиката напред :mrgreen:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Eu ... erage_wage

Самият факт, че задаваш въпрос за смисъла и ползата от тая победа показва колко си зле... Всъщност ако я нямаше тая победа, най-вероятно нямаше въобще да те има за да задаваш въпроси(не ми обяснявай, че видите ли-ние сме били съюзник на Германия. То и СССР до 22.06.1941 е бил съюзник на Германия, ама...)

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 09 май 2015 14:23

Честит ден на Европейския Съюз! Нека всички българи се чувстват повече европейци! Да живее обединена Европа!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 14:23

Къв паразит си па ти бе,. глупак? Ти не струваш даже колкото гурлите от лявото око на Моу. Ей толкова си незначителен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 14:25

fcb_bg написа:

Къв паразит си па ти бе,. глупак? Ти не струваш даже колкото гурлите от лявото око на Моу. Ей толкова си незначителен.

И се казва Schmarotzer и означава ПАРАЗИТ. Като ще псуваш като недодялан селянин поне го прави като хората :geek:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 14:27

Измисли ли как да се измъкнеш от въпроса за средностатистическия турчин или ще те чакам до следващия Парад?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”