9 май-Ден на Победата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: 9 май-Ден на Победата!

Мнениеот icko65 » 09 май 2015 08:45

Siegfried написа:
icko65 написа:С праздником на всички които уважават историята и най-великата победа на братята руснаци.За която и ние макар и малко помогнахме с героизма на българите при Драва Крива паланка и др.За това че сме третирани като губещи са виновни политиците ни които до последно вярват в победата на Вермахта.Още при Сталинград и Курската дъга се вижда кой ще е победител.Какъв десант при Нормандия е обърнал хода на войната?Той вече е бил обърнат.Факт.

Никакво уважение към съветския окупатор и масов убиец. Идеализмът и патосът, с който говорят някой хора, е смешен, жалък и оформен най-вероятно в периода 1944-89г. Съжалявам ги тези промити мозъци, явно соц-ът наистина окончателно е увредил народа ни в сериозни мащаби.
И за последен път - САЩ определят изхода на войната. Винаги американците са в основата - и на ПСВ, и на ВСВ. Толкова.

И аз съжалявам промитите мозъци в по-краткия период 1989-2015г.САЩ помагат но НЕ ПРОМЕНЯТ хода на войната.С колко дивизии се бият съюзниците и с колко Червената армия и колко време?Мисля беше посочено в темата или в подобните.Толкова.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 09 май 2015 08:48

icko65 написа:
Siegfried написа:
icko65 написа:С праздником на всички които уважават историята и най-великата победа на братята руснаци.За която и ние макар и малко помогнахме с героизма на българите при Драва Крива паланка и др.За това че сме третирани като губещи са виновни политиците ни които до последно вярват в победата на Вермахта.Още при Сталинград и Курската дъга се вижда кой ще е победител.Какъв десант при Нормандия е обърнал хода на войната?Той вече е бил обърнат.Факт.

Никакво уважение към съветския окупатор и масов убиец. Идеализмът и патосът, с който говорят някой хора, е смешен, жалък и оформен най-вероятно в периода 1944-89г. Съжалявам ги тези промити мозъци, явно соц-ът наистина окончателно е увредил народа ни в сериозни мащаби.
И за последен път - САЩ определят изхода на войната. Винаги американците са в основата - и на ПСВ, и на ВСВ. Толкова.

И аз съжалявам промитите мозъци в по-краткия период 1989-2015г.САЩ помагат но НЕ ПРОМЕНЯТ хода на войната.С колко дивизии се бият съюзниците и с колко Червената армия и колко време?Мисля беше посочено в темата или в подобните.Толкова.

Значи признаваш, че си с промит мозък от соц-а? Повече не ми трябваше. Хубавото е, че вашето време и вашия идеал на разрухата и мизантропията отмина и никога няма да се върне. Празнувайте си каквото ще, но знайте, че в очите на нормалните хора, вие сте просто жалки.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 май 2015 09:01

Siegfried написа:
icko65 написа:
Siegfried написа:

Значи признаваш, че си с промит мозък от соц-а? Повече не ми трябваше. Хубавото е, че вашето време и вашия идеал на разрухата и мизантропията отмина и никога няма да се върне. Празнувайте си каквото ще, но знайте, че в очите на нормалните хора, вие сте просто жалки.

Ти май по комунистически:Значи признаваш?Нищо не съм признал-коментирам.А мирогледа за света съм оформил много отдавна без да имам комплекси кой какво мисли за мен.От 1983 излизам и влизам от соца в капитализма.Повярвай ми-излъгаха ни!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 09 май 2015 09:44

Дрънканиците после-гледайте 1 програма на Руската телевизия-вижте-горди хора,вижте ред,вижте пари и мощ....а дрънканиците нашите са на достатъчно комплексарски хора и комплексарска държава...........

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 09 май 2015 09:50

Captain Stottlemeyer написа:
Синьо сърце написа:...Този празник е обеца за ухото на всеки, който си мисли, че може да налага своята воля и ред на цял свят. Този парад не е просто дрънкане на оръжие-той е ясно заявена позиция, че няма да бъде позволено никому да прави, каквото си поиска. Този парад показва, че втори 22 юни няма да има...

Веднага се сещам за онзи 19-годишен германец - Матиас Руст, който през 1987 година на 28 май - деня на граничаря в СССР кацна на Червения площад с една "Чесна"... :mrgreen: Иначе за закъсалото онзи ден чудо на руското танкостроене - Т-14 "Армата" всички знаят... 8-)

Такакацна и един електротехник на поляната на Белия дом-татова не е мярка уважаеми-ти си комплексар..........

Георг
Контакти:

Мнениеот Георг » 09 май 2015 09:53

Поздравление за "Синьо сърце"за синтезираното изложение !
Честит Празник в името на паметта на загиналите повече от 20 милиона !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 09 май 2015 10:27

nicromanser написа:велика победа за човечеството и позорна дата за България!!!
докато света победи фашизма и е празнувал то България "благодарение" на тъпия си цар е загубила една трета от територията си.
така, че победата е за света позора за нас и който българин празнува тая дата е болен в главата
що за победа е като си загубил толкова територии

И кои територии губим, нещо май се обърка с ПСВ?
След ВСВ не губим нищо, дори благодарение на Хитлер и Германия си връщаме Южна Добруджа.

И с тези теми и постоянното възвеличаване на Русия и Путин, самите русофили постигат обратен ефект на това което искат да постигнат, а то е, че започват дразнят и по този начин настройват останалите, които не са имали никакво негативно или позитивно отношение към Русия, срещу нея.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 09 май 2015 10:34

mariuskirkov написа:Дрънканиците после-гледайте 1 програма на Руската телевизия-вижте-горди хора,вижте ред,вижте пари и мощ....а дрънканиците нашите са на достатъчно комплексарски хора и комплексарска държава...........

Не съм много сигурен дали това по Первий канал /макар да е внушително/ , не е признак за комплексарщина и опит за вдигане на самочувствието на руснаците. Да не говорим, колко ненужна е в днешно време тази демонстрация.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 май 2015 10:36

SANSIRO7 написа:
mariuskirkov написа:Дрънканиците после-гледайте 1 програма на Руската телевизия-вижте-горди хора,вижте ред,вижте пари и мощ....а дрънканиците нашите са на достатъчно комплексарски хора и комплексарска държава...........

Не съм много сигурен дали това по Первий канал /макар да е внушително/ , не е признак за комплексарщина и опит за вдигане на самочувствието на руснаците. Да не говорим, колко ненужна е в днешно време тази демонстрация.

Така е, дойде времето на Кончитите и много неща станаха ненужни...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 09 май 2015 10:40

Siegfried написа: Празнувайте си каквото ще, но знайте, че в очите на нормалните хора, вие сте просто жалки.

Ти по кой критерий се имаш за "нормален"? :oops:
9-ти май е Ден на ПОБЕДАТА! Кой е победеният? Нацистка Германия!

Върни се в “Свободна зона”