09.05.2015г. 17:30ч. Събота ЧЕРНО МОРЕ /Вн/ - ЛЕВСКИ /Сф/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: 09.05.2015г. 17:30ч. Събота ЧЕРНО МОРЕ /Вн/ - ЛЕВСКИ /

Мнениеот HEATSEEKER » 08 май 2015 12:39

Васил Методиев - Шпайдела, ми постави ултиматум, че ако не дойда в “Левски” повече национален отбор няма да помириша. Фантастични условия ми предлагаха в София. Обещаха ми да взема апартамент в Зона Б5, двойна заплата, офицерски чин и т.н. Хора от Министерството на вътрешните работи ме повикаха на среща лично с министъра Иван Лазаров. “Беше август месец точно разгара на летния сезон. Аз се прибирах със самолет от София."

Ето един щрих от ''репресираните''.Те бяха и са ченгета, агенти, доносноци.Шпайдела, големият им тренeр заплашвал...Министъра,,ето го истинският ''Левски-Спартак'' при МВР. Колко е прав е казионният син журналист Жаклин Михайлов, който преди няколко месеца написа ''Днешният ''Левски'' е всъщност ''Спартак''-Сф, ИГРАЕЩ ПОД ИМЕТО ''ЛЕВСКИ''......
Последна промяна от HEATSEEKER на 08 май 2015 13:07, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 08 май 2015 13:05

Майко мила, ние сме ревали , а се сещам като ги разцепихме през зимата , какъв рев беше фенове , казионни журналисти ръководители и то при положение , че им се е случило веднъж , не че кой знае какво са ги ощетили и още го споменават и сега имат наглостта да говорят за реване тия дето искат финала да го играем ако може на Герена , същите мърши дето са ги подпирали от самото им създаване ...няма толкова нагли добичета като стадо крави ,които пресичат шосе сте !
Успех МОРЯЦИ !!!
ex Popeye

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 май 2015 20:55

Идват дърводелците от Подуене,които оглавяват класациите за най груб отбор в Първенството /между другото са лидери и в друга класация по най много симулации за дузпи/,така,че единствената цел в този мач на Моряците е да се отърват без контузени и осакатени.
Както винаги подуенци пристигат във Варна и с обичайния си антураж от софийска съдийска бригада,която ще им спести картончета и насърчи волейболните им умения в нак. им поле.
Тук може да видите някои от изпълненията на Цирк Софийски от последния си гастрол край морето :lol: :
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ore-307970

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 май 2015 08:07

Sole написа:Идват дърводелците от Подуене,които оглавяват класациите за най груб отбор в Първенството /между другото са лидери и в друга класация по най много симулации за дузпи/,така,че единствената цел в този мач на Моряците е да се отърват без контузени и осакатени.
Както винаги подуенци пристигат във Варна и с обичайния си антураж от софийска съдийска бригада,която ще им спести картончета и насърчи волейболните им умения в нак. им поле.
Тук може да видите някои от изпълненията на Цирк Софийски от последния си гастрол край морето :lol: :
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... ore-307970

Недей забравя и милиционерските им номера с "привличането" на важни играчи на противника точно преди мачове с тях.Сега на дневен ред е Бакари.Милиционерите следели под лупа какво се случва с него и щели да го прилапат на Герена без пари.Това е важното в случая за него-да отиде да играе БЕЗ ПАРИ!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 09 май 2015 17:08

Някой може ли да даде линк за мача, може и някакъв стрийм - имам Ace Player.
Да пише на лични, че няма как да отида на стадиона :oops: .

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 май 2015 17:46

greenpeak написа:Някой може ли да даде линк за мача, може и някакъв стрийм - имам Ace Player.
Да пише на лични, че няма как да отида на стадиона :oops: .

http://play.gong.bg/watch/match/2908-струва само 4 лева.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 09 май 2015 17:48

Не ми работи бе колега. Не знам какво става.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 09 май 2015 17:51

И аз им плащам вече няколко месеца, откакто ги има, но днес точно за мача не работи плеъра им.
Странна работа и малко дразнеща, при положение, че го чакам и ми се гледа точно този мач!!! :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Черно море”