ЦСКА София - Лудогорец FT 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: ЦСКА София - Лудогорец |9 май, 2015г.|

Мнениеот volf » 08 май 2015 22:10

В денят на Европа, великият Лудогорец ще превземе София и ще забие зеленото знаме в сърцето на Борисовата градина!
Смут, тотален интелектуален и технически дефицит цари из "армейските" редици!
В мъгла от червен пушек и прахоляк, неистов, нечовешки рев, кашлица, сълзи и сополи, "красноармейци" от кол и въже прекланят глава пред могъщите "орли' и кой от къде е......... старата песен на нов глас!
0:5
Мазохист си ти Тео - мазохист.......... :idea:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 08 май 2015 22:13

volf написа:В денят на Европа, великият Лудогорец ще превземе София и ще забие зеленото знаме в сърцето на Борисовата градина!
Смут, тотален интелектуален и технически дефицит цари из "армейските" редици!
В мъгла от червен пушек и прахоляк, неистов, нечовешки рев, кашлица, сълзи и сополи, "красноармейци" от кол и въже прекланят глава пред могъщите "орли' и кой от къде е......... старата песен на нов глас!
0:5
Мазохист си ти Тео - мазохист.......... :idea:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Бива си те,определено.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2015 22:34

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:"Мастиите" нямат фенове и е нормално да завиждат на тези на ЦСКА!За това и самовлюбения се обръщаше към чуждите фенове да напълнят националния стадион на международните мачове на Лудогорец.Сега "мастиите" се гордеят с този факт,но забравят,че атмосферата на тези мачове бе като на погребение,игла да хвърлиш - ще се чуе!Хубаво е утре лудогорци да дойдат на "Армията",ще им се изнесе лекция как се поддържа отбор и е хубаво те да гледат и да си записват.Има много да учат и ще е добре да го направят от най-добрите,феновете на ЦСКА! ;)

Вие ги биете на трибуните, те ви бият на терена..идилия. Накрая гадовете от БФС гледат кой е победил на терена, а тези, от трибуните носят глоба на отбора си, но пък са победители...на трибуните 8-)

Викаш , най-добре е само фенове на "мастиите" да ходят на мача.Ако мечтата ти се сбъдне,"Армията" ще остане празна.Да ти припомня ли колко лудогорци подкрепиха "мастиите" в Стара Загора?Същото ще е и утре на "Армията".
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 08 май 2015 22:35

Ония от лудогорието щели да празнуват 2ри НАЦИОНАЛЕН събор на привържениците. А до сега 60-70 години къде бяха? :lol: :lol:

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 май 2015 22:47

mozart написа:Имате Ултраси, 2-3000 останали и от време на време някой заблуден, дето си спомня мачовете ви от близкото минало. И да те питам от кога не сте пълнили Националния стадион? Хаха! И не ми обяснявай, че отишли заради Реал, щото вие като имате повече от 2-3000 на стадиона е заради Лудогорец. Утре ще има пълна кошница за армейците. Нямавече армия, няма и армейци. Закривай!

Tочно заради такива бояджии като теб, които при първа възможност се продават за 2 кремвирша и заебават клуба в който са се клели,такива като тебе, които искат да са със силните на деня, за да отидат на 2 мача срещу някои европейски отбор на националния, да извикат 3 пъти МОЦИ МОЦИ, и после да се хвалят пред малоумните си приятели във фейсбук и да трупат лайкове, правейки се на патриоти. Ние в каквото и положение да се намираме, където и да сме, колкото и да сме ще бъдем милиони пъти над вас, набии си го в тъпата кратуна.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 май 2015 22:59

ceBep написа:
mozart написа:Имате Ултраси, 2-3000 останали и от време на време някой заблуден, дето си спомня мачовете ви от близкото минало. И да те питам от кога не сте пълнили Националния стадион? Хаха! И не ми обяснявай, че отишли заради Реал, щото вие като имате повече от 2-3000 на стадиона е заради Лудогорец. Утре ще има пълна кошница за армейците. Нямавече армия, няма и армейци. Закривай!

Tочно заради такива бояджии като теб, които при първа възможност се продават за 2 кремвирша и заебават клуба в който са се клели,такива като тебе, които искат да са със силните на деня, за да отидат на 2 мача срещу някои европейски отбор на националния, да извикат 3 пъти МОЦИ МОЦИ, и после да се хвалят пред малоумните си приятели във фейсбук и да трупат лайкове, правейки се на патриоти. Ние в каквото и положение да се намираме, където и да сме, колкото и да сме ще бъдем милиони пъти над вас, набии си го в тъпата кратуна.

Полека да не се наакаш. Пази си нервите, че утре ще ти трябват. Бояджии ще сте вие като ви закрият. Аз не следях А група, а се интересувах какво става във В, сега е по-различно, следя А група, а за вас пак няма да ме еня като отидете в чистилището на А Окръжна. Предполагам, че и Левски ще ви последват догодина. Като съберете 3-4000 във В група пак ще говорим. Ние сме били 1000 на гостуване във В група, така че не ми обяснявай кой какъв е. Ще ви видим и вас, времето е настъпило. Утре пълна кошница за 5-6000 червени сърца милони.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 май 2015 23:09

Защо си такъв филмар, какви 1000 човека сте имали на гостуване, като А група ядрото ви е по-малко, от колкото събирам аз на рожден ден. И за какви 2000 хиляди говориш, като ние на гостуване сме толкова. Излез от измисления свят, в който живееш, и разбери, че богатството на един клуб са привържениците, и ако недай си боже един ден сме изправени пред фалит, на улицата ще излезнат хиляди, докато вие ще излезнете 10 човека. Прави си сметка кой би фалирал пръв.

Потребителски аватар
GOLEADOR

офтопик

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2015 23:20

Ясно е,че Лудогорец е проект на олигарха.Ако човечеца реши да се изнесе от Разград,отбора им ще рита в долните девизии на републиката,а феновете едва ли ще са повече от 100-на в най-добрия случай.Те щом оставиха отбора си без подкрепа на стадион като този в Стара Загора,смятай за какви селски бекове става въпрос. ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 08 май 2015 23:36

ceBep написа:Защо си такъв филмар, какви 1000 човека сте имали на гостуване, като А група ядрото ви е по-малко, от колкото събирам аз на рожден ден. И за какви 2000 хиляди говориш, като ние на гостуване сме толкова. Излез от измисления свят, в който живееш, и разбери, че богатството на един клуб са привържениците, и ако недай си боже един ден сме изправени пред фалит, на улицата ще излезнат хиляди, докато вие ще излезнете 10 човека. Прави си сметка кой би фалирал пръв.

Ние само в ловешко имаме повече фен клубове отколкото вие фен-акционери в България!
Нашите фенове напълниха националния стадион 6 пъти за отминалата година, с над 40 000 свои верни фенове и десетки хиляди следваха отбора по стадионите от Мадрид и Валенсия до Ливърпул и Аиндховен .......... защото си имат отбор!
Не знам за кой път го повтарям, но:
"Да парадираш с фенщина, когато си нямаш отбор е все едно да се хвалиш с големи мъдя, под малка пишка"
Не се сърдете ама "големите пишки" днес са зелени! :idea: - За това така..........(дупе да ви е яко.... :oops:)
Последна промяна от volf на 08 май 2015 23:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 08 май 2015 23:40

И какво точно се опитваш да ми докажеш с тоя тегав коментар, това, което написах в горните два коментара казва всчико, но си прекален тъп да го видиш. Ти май не усещаш, че до година две ставате Литекс. "модерен" празен стадион и посредствени успехи. Пък нека аз съм дрисльо и си ритаме из окръжните.

Върни се в “Кошче за отпадъци”