[offtopic]И престанете да наричате пияния руснак - братушка. Това, че сме били една вяра и култура няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. Нали и със сърбите сме така? Ама всички знаем, че по-големи утайки от тях няма. Руската политика срещу България никога не е била добронамерена или братска. Те се възползват от нашето лековерие и разпуснатост, за да ни пускат мухите на братушеството и нерушимата дружба с пияния руския народ. Стига!!! ОМРЪЗНА МИ!!!
Комунистическо робство, спонсориране на терористичната организация бкп, опитът да бъдем превърнати в Задунайска Губерния след т.нар. освобождение, за което изключителни заслуги имат Бисмарк, Скайлър и МакГахан, ама какво да ви обяснявам.[/offtopic]
[offtopic]Приемете просто, че в наши дни глупости като славянско братство, обща култура и т.н. няма грам роля. Страните в света са разделени на пешки и царе. Ние сме пешки. Едни бленуват за демокрация, други за комунизъм, а в света открай време важи един единен световен строй - КОРПОРОТОКРАЦИЯ. Идеологията е една и тя важи за всички страни и съюзи по света - ПАРИТЕ. Не си мислете, че понятия като патриотизъм, идеализъм и свобода ще трогнат или впечатлят някого. Какво ще се случва у нас, у тях и в световен мащаб се решава на 1-2 ключови точки, чието местоположение ви е известно. Ако си мислете, че с избори, протести и свобода на словото ще промените, то дълбоко се лъжете. Нищо не зависи нито от вас, нито от мен. Единственият ни шанс е да се учим от големите играчи и да печелим колкото се може повече облаги от тях. Подобно положително развитие може да дойде само от Запада, където живеят много по-цивилизовани, мъдри, добри и разбрани хора в сравнение с Изтока. Там имат добродетелност, имат истински морални ценности, те не се фукат като болен лидеров, че са християни, а гледат на дела да са такива. Във всяка стадо има тук-таме и някоя черна овца, но аз говоря за средностатическия западняк.[/offtopic]
[offtopic]Последният ми коментар по темата - днес е траурен ден за нас и за германския народ. Утрешният - също. Точка по въпроса - ДВЕ мнения по него НЯМА.[/offtopic]
А сега наздраве и да живее България

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]