8 май 1945 г. ден на победата над хитлеристка Германия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: 8 май 1945 г. ден на победата над хитлеристка Германия

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 май 2015 19:30

FLANKER написа:Братле ,та Фюрера е имал мечти и за ...луната... :shock:

На Адолф-чо му се преписват много неща, действия, мисли, планове, но повечето от тях са измислени от различни автори и "свидетели".

Аз не го оправдавам, напротив, той е главният виновник Германия да претърпи пълен крах, като на няколко пъти не се вслушва в разумните съвети на генералите си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 08 май 2015 19:31

[offtopic]Путинофилите, нали знаете, че Россия губи Първата световна война :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Когато се регистрирах в този форум, нямаше такова чудо бре. Нито Фланкера, нито барцилона-та, нито който и да било така лаеше по адрес на САЩ и възхваляваше Россия. Резкият завой и неконтролируемият прилив на русофилистици във форума се случи горе-долу около началото на протестите на Майдан-а. Защо преди това не лаехте и не пяхта ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ???? А??? Не разбирате ли колко елементарна е цялата ви кампания :mrgreen: Повече няма какво да се коментира.
Как заради едните рубли и чуждопоклонничеството едни политически неориентирани досега форумци изведнъж станаха най-яростните путинофили.... мъка, МЪКААААА народа.
Последна промяна от Siegfried на 08 май 2015 19:37, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 май 2015 19:32

FLANKER написа:
Avanti_Ragazzi написа:Дайте да празнуваме тогава и загубата в ПСВ, дайте да празнуваме и междусъюзническата война!

Какво има да му празнуваме на 9 май това, че сме загуби войната ли? Това, че от нормална страна сме се превърнали в комунистическа тоалетна ли? Какво да точно да празнувам и защо? Това е срамен ден за България и съюзниците ни, както е бил и деня на подписването на Версайския договор преди това!

Празнувай колега,че родителите ти са се родили живи И здрави,а после и ти.
Бъди жив и здрав! Най чистосърдечно ти го желая!

Или да празнувам това, че фамилията ми е имала доста земя и имоти, и те са им били взети от комунистите. А прадядо ми е бил пратен в затвора веднага след 9-ти? А на баща ми не му е позволявано да учи висше и да работи това което иска, защото е бил от ненадеждно семейство? Това ли да празнувам?

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 май 2015 19:37

Siegfried написа:[offtopic]Путинофилите, нали знаете, че Россия губи Първата световна война :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Когато се регистрирах в този форум, нито Фланкера, нито барцилона-та така лаеха по адрес на САЩ и възхваляваха Россия. Резкият завой и неконтролируемият прилив на русофилистици във форума се случи горе-долу около началото на протестите на Майдан-а. Защо преди това не лаехте и не пяхта ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ???? А??? Не разбирате ли колко елементарна е цялата ви кампания :mrgreen: Повече няма какво да се коментира.
Как заради едните рубли и чуждопоклонничеството едни политически неориентирани досега форумци изведнъж станаха най-яростните путинофили.... мъка, МЪКААААА народа.

Аз повече лая срещу външната политика на САЩ, я ся дай примери къде точа лиги по Путин?
Извинявай, че има различно мнение, фоб скапан.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 08 май 2015 19:37

Siegfried написа:[offtopic]Путинофилите, нали знаете, че Россия губи Първата световна война :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Когато се регистрирах в този форум, нито Фланкера, нито барцилона-та така лаеха по адрес на САЩ и възхваляваха Россия. Резкият завой и неконтролируемият прилив на русофилистици във форума се случи горе-долу около началото на протестите на Майдан-а. Защо преди това не лаехте и не пяхта ВСТАВАЙ СТРАНА ОГРОМНАЯ???? А??? Не разбирате ли колко елементарна е цялата ви кампания :mrgreen: Повече няма какво да се коментира.

К'ва кампания пък те гони тебе?
Лаеме, защото има причина.Събитията в Украйна ако ти се струват майтап,това си е за твоя сметка.
П.П.Разумен човек си.Помисли ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 08 май 2015 19:38

fcb_bg написа:

Аз повече лая срещу външната политика на САЩ, я ся дай примери къде точа лиги по Путин?

Ти освен да псуваш и да приказваш глупости, май за друго не ставаш, а ?
Аз след малко ще стана от компа и ще се порадвам на живота, а ти ще продължиш да висиш тук и да продължиш с плитките си критики :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 май 2015 19:39

Avanti_Ragazzi написа:
FLANKER написа:
Avanti_Ragazzi написа:Дайте да празнуваме тогава и загубата в ПСВ, дайте да празнуваме и междусъюзническата война!

Какво има да му празнуваме на 9 май това, че сме загуби войната ли? Това, че от нормална страна сме се превърнали в комунистическа тоалетна ли? Какво да точно да празнувам и защо? Това е срамен ден за България и съюзниците ни, както е бил и деня на подписването на Версайския договор преди това!

Празнувай колега,че родителите ти са се родили живи И здрави,а после и ти.
Бъди жив и здрав! Най чистосърдечно ти го желая!

Или да празнувам това, че фамилията ми е имала доста земя и имоти, и те са им били взети от комунистите. А прадядо ми е бил пратен в затвора веднага след 9-ти? А на баща ми не му е позволявано да учи висше и да работи това което иска, защото е бил от ненадеждно семейство? Това ли да празнувам?

Миналата година са напуснали училище 13 800 деца. Това можем да го полеем ако искаш?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 май 2015 19:41

Siegfried написа:
fcb_bg написа:

Ти освен да псуваш и да приказваш глупости, май за друго не ставаш, а ?
Аз след малко ще стана от компа и ще се порадвам на живота, а ти ще продължиш да висиш тук и да продължиш с плитките си критики :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Примери давай, олиго, не ми тълкувай думите. Даже и псувня не знаеш какво е.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 08 май 2015 19:41

FLANKER написа:

К'ва кампания пък те гони тебе?
Лаеме, защото има причина.Събитията в Украйна ако ти се струват майтап,това си е за твоя сметка.
П.П.Разумен човек си.Помисли ;)

Събитията в Украйна не виждам какво трябва да ни вълнуват нас, българите. Това е арената на големите играчи, където нашето мнение и смешните ни пристрастия нямат грам полза. Проблемът е, че много плъхове изпълзяха от дупките и подеха старата реторика за фашизма, кулаците и братушките. По-големият проблем е, че мнозина им се връзват. А най-големият проблем е, че будилникът ми се нуждае от нови батерии.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 08 май 2015 19:42

THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Братле ,та Фюрера е имал мечти и за ...луната... :shock:

На Адолф-чо му се преписват много неща, действия, мисли, планове, но повечето от тях са измислени от различни автори и "свидетели".

Аз не го оправдавам, напротив, той е главният виновник Германия да претърпи пълен крах, като на няколко пъти не се вслушва в разумните съвети на генералите си.

Аз неведнъж съм казвал,че истинските виновници Германия и СССР/ Русия да се вкопчат така и да се трепат като кучета са други ,а не Хитлер.
П.П.И в момента за някои е неприятно Русия и Германия да поддържат силни връзки.
Ако искате ме мислете за луд.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”